Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – pudră de contur/bronzer

Bronzer sau pudră de contur? De ce nu ambele 🙂
Nu știu dacă știți acest lucru dar, este o diferență între cele două.
Pudra de contur este un produs mat cu un subton rece care ajută la crearea umbrelor și conturarea feței iar bronzerul poate fi mat sau sidefat, cu un subton mai cald și care are rolul de a încălzi trăsăturile feței.
Eu de cele mai multe ori apelez la pudra de contur și în sezonul cald, uneori și la bronzing, dar sunt multe persoane cărora nu le place să își contureze fața dar le place să folosească bronzer. Gusturi și gusturi, important este să îți placă rezultatul final 🙂
Atunci când sunt în căutare de un produs nou îmi place să achiziționez o paletă cu mai multe nuanțe pentru că îmi este mai ușor atât pentru mine cât și pentru cliente, sigur găsesc o nuanță care să se potrivească tenului fiecăreia combinând nuanțele între ele.
Am multe cliente și cunosc multe fete care sar peste acest pas deoarece nu știu exact cum să folosească produsul și unde să îl aplice mai exact. În primă fază trebuie să vă decideți pentru ce anume vreți să folosiți produsul și după acea să vă achiziționați o nuanță sau chiar o paletă. Pentru acelea dintre voi care sunteți la început este mai ușor să vă achiziționați un produs pudră, se aplică mai ușor și se dozează mai ușor. Un produs cremos necesită mai multă îndemânare și precizie fiind mai greu de estompat dacă aplicați o cantitate mai mare de produs. La fel ca la orice alt produs trebuie să începeți cu o cantitate mică de produs și încet încet să construiți gradul de intensitate. Produsul pudră este mai ușor de aplicat și de corectat ulterior.
Mă gândesc să fac și un clip pe IGTV despre conturing unde să explic mai detaliat și să vedeți mai bine în filmare tot procesul.
Dar până atunci să vă povestesc despre brandurile mele preferate.
1. Nyx highlight and contour pro palette – un produs accesibil ca preț cu mai multe nuanțe diferite pentru conturare dar și pentru iluminare. Îmi place deoarece am de unde alege și în plus combin nuanțele pentru a-mi crea o nuanță potrivită tenului. Se găsește foarte ușor în magazinele proprii Nyx sau pe online iar prețul este unul foarte bun. Toate produsele din această paletă se găsesc și de achiziționat separat, fie în ambalaje separate fie refill-uri, care se pot pune în această paletă sau în altă paletă goală și vă personalizați voi paleta. Nyx este un brand foarte bun care are produse super la prețuri foarte bune, dacă este să învestiți într-o paletă bună la un preț ok o recomand pe aceasta.
2. The Balm Bahama Mama – singurul produs care este single, nu într-o paletă cu alte nuanțe. The Balm este un brand tare drag mie deși nu am foarte multe produse de la ei, îmi plac tare mult ambalajele lor, sunt mai vintage. Am intrat în contact cu produsele lor acum aproximativ 5 ani dacă nu mă înșel și de atunci am rămas fidelă unor produse. Acest produs este mai degrabă un bronzer decât o pudră de contur având un subton mai cald. Produsele The Balm se găsesc în Douglas și Marionnaud plus pe unele site-uri online. Prețul este unul decent și o calitate bună.
3. Kat Von D Shade and light – trebuie să recunosc un lucru, aceasta este paleta mea preferată pentru conturare și iluminare dintre toate cele prezentate azi, pentru mine personal. Am achiziționat-o chiar în primele zile de la lansarea la noi în țară și m-am îndrăgostit la prima vedere. Aceasta este uzată și iubită până la tăviță dar am deja alta în așteptare. Când vine vorba despre conturarea tenului meu ador produsele pudră dar această paletă are și o variantă cremoasă, pentru acelea dintre voi cărora vă plac mai mult produsele cremoase. Sunt un pic mai greu de lucrat cu ele dar cu puțină îndemânare o să vă placă maxim. Partea mișto la aceste palete care au și o pudră deschisă la culoare este că puteți să vă și iluminați tenul fără să mai fie nevoie să achiziționați un alt produs, plus că este ușor de luat în călătorii.
4. Dior Backstage contur palette – este ultimul produs din categoria lui intrat la mine în colecție care îmi place mult de tot. Este o paletă micuță și ușor de folosit, dar puțin mai scumpă decât celelalte, dar este de o calitate foarte bună și merită investiția. Deși nu este o paletă mare doar pentru uz personal o să vă ajungă mult timp și merită achiziția. Se găsește în Sephora, magazinul meu preferat, când vine vorba despre achiziția produselor de machiaj, aș putea petrece ore în șir în acest magazin. La fel ca la alte palete de contur și aceasta are mai multe nuanțe pentru contur și iluminare. Produsele sunt foarte pigmentate și o cantitate mică de produs este potrivită pentru un machiaj light de zi.
5. Benefit complexionista – o paletă care este foarte prezentă în clipurile mele din online deoarece conține 2 produse care îmi plac foarte mult de la acest brand. Pudra de contur Hoola și Hoola light, îmi place foarte mult să le combin pentru că obțin o nuanță mai potrivită pentru tenul meu. Paleta conține 2 produse cremoase pentru corectare, acoperire – anticearcăne, cele două pudre pentru contur și 2 produse pentru iluminare unul cremos și unul pudră. Din păcate nu cred că mai este disponibilă sub această formă dar toate produsele din paletă se pot achiziționa separat, partea mișto este că se pot cumpăra variante full size sau travel size. Dacă nu ați folosit produsele și nu știți dacă vă plac sau nu puteți achiziționa prima oară variantele travel size, de asemenea au tot felul de palete care conțin mai multe produse la un preț foarte bun. Eu vreau să îmi mai cumpăr de la ei și o paletă care să conțină produse pentru conturare și blush în aceași paletă ca să îmi fie mai ușor de folosit.
Sincer pentru mine nu există zi să mă machiez și să nu îmi conturez fața, având o față rotundă îmi place să îmi evidențiez trăsăturile cu aceste produse. Sunt sigură că ați observat și voi că atunci când aplicați fondul de ten fața nu mai are aceași dimensiune arată ca o coală de hârtie albă iar odată ce aplicați un produs pentru contur/bronzer sau blush recapătă o formă frumoasă.
Aceste produse sunt menite pentru a evidenția și a ascunde unele imperfecțiuni, nu trebuie aplicat o cantitate mare de produs dar este foarte important locul unde este aplicat, poate să transforme complet un machiaj și uneori nu în bine. Atenție la locul unde amplasați produsul și mai ales la forma feței pe care o aveți, diferă mult amplasamentul în funcție și de forma feței. Dacă vă interesează pot face un articol sau un clip pe IGTV despre cum aplicăm corect aceste produse, să îmi spuneți dacă ar fi de interes pentru voi.
Cam acesta a fost articolul de azi, încerc să le scriu cât mai scurt și la subiect deoarece toate aceste produse apar în mod constant pe Instagram la mine și prin clipuri.
O seară frumoasă și o săptămâna cu spor.
XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *