Cosmetică

Tratament facial cu ultrasunete

Hei, dacă sunt printre voi persoane care încep acum școala vă doresc un an bun și cât mai multe experiențe frumoase în viața reală.

Azi a venit momentul să discutăm despre un nou tratament, tratamentul facial cu ultrasunete.

S-a demonstrat științific că pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră pierde anual aproximativ 1% colagen. Ultrasunetele sunt folosite de prin anii 1980 în scop cosmetic și reprezintă un tratament sigur, confortabil, precis și cu rezultate excelente pentru reîntinerirea pielii, exact ceea ce ne dorim toate de la o anumită vârstă. Este foarte interesant cum în adolescență ne dorim să creștem și să devenim mature iar când ajungem mature ne dorim să rămânem tinere, lucru care nu mai este atât de greu. Există diferite tratamente care să ne ajute să ne menținem pielea tânără și partea bună este că sunt disponibile pentru orice buget.

Tratamentul cu ultrasunete poate penetra piele în adâncime până la 1 cm ajungând astfel până la nivelul țesutului adipos, însă să nu uităm că nedureros, nu trebuie să ne sperie această informație.

În funcție de nevoile tenului fiecăreia tratamentul se poate personaliza și cu ajutorul aparatului putem crește sau scădea intensitatea. Clienta simte doar o ușoară senzație de căldură la nivelul pielii cu ajutorul căreia produsele aplicate penetrează pielea și ajung mai în adâncime.

Câteva dintre beneficiile acestui tratament:

 • permeabilitate mărită a epidermei, absorbind mai bine produsele aplicate
 • ajută la ameliorarea ridurilor fine și previne apariția lor
 • îmbunătățeste metabolismul celular și circulația sangvină conferind lifting facial
 • are efect anticearcăn
 • depigmentare prin eliminarea acumulărilor de melanină
 • ajută la tratatea acneei prin eliminarea excesului de sebuum
 • activează și accelerează nutriția la nivel celular și tisular, redând pielii suplețea și tonicitatea, pielea devine mai luminoasă
 • efect de stimulare al metabolismului celular si al activării de fibroblaști necesari producerii de colagen
 • stimulează eliberarea toxinelor din celule

Așa cum deja știți bine toate tratamentele au și contraindicații:

 • femeilor însărcinate, doar cu aprobarea medicului
 • persoanelor care prezintă leziuni la nivelul feței
 • persoanelor cu boli ale pielii

Acest tratament se poate combina cu oricare dintre cele menționate în articolele anterioare sau cele care urmează, depinde de clientă și de nevoile tenului ei.

Mie îmi place ca înaintea fiecărui tratament să am o discuție de câteva minute cu clienta pentru a obține informații despre rutina de acasă, problemele întâmpinate și ce anume își dorește de la fiecare tratament, dacă este la prima ședință. Dacă este o clientă care revine în mod regulat îmi place să discut cu ea despre efectele avute după tratamentul anterior și să vedem care este pasul următor.

Îmi place că fiecare dintre noi avem un ten diferit cu nevoi diferite care se poate schimba de la o ședință de tratament la alta și astfel putem alege de fiecare dată ceva diferit pe care să îl combinăm.

Recomand o ședință la 1 lună sau chiar 3 săptămâni în funcție de tenul clientei, la fel diferă și intensitatea și durata tratamentului.

A mai rămas puțin și terminăm cu tratamentele disponibile în studio, însă am să postez tot felul de informații și articole importante despre machiaj și îngrijirea tenului.

Nu uitați că sunt aici și îmi puteți scrie dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea unui tratament 🙂

O săptămână frumoasă și cu spor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *