Cosmetică

Pașii unui tratament facial personalizat.

Salut, în ultima perioadă am văzut că avem tot mai multe persoane noi aici pe blog/site și am primit câteva întrebări legate de procedurile pe care le ofer în studio.

Înainte de a vă povesti despre noile produse de la Babor care sunt deja disponibile în studio am zis să vă reamintesc cum decurge un tratament facial.

Toate serviciile oferite în studio sunt personalizate și gândite pentru a trata problemele fiecărui tip de ten.

Pasul 1 – o discuție de câteva minute cu clienta pentru a afla detalii despre rutina de îngrijire de acasă, posibilele alergii sau sensibilități și motivul vizitei la salon.

Pasul 2 – completarea unei fișe de client unde se notează detalii despre tipul de ten, probleme, schema de tratament aleasă împreună cu clienta.

Pasul 3 – demachierea cu un produs delicat și potrivit tipului de ten, apă micelară sau lapte demachiant urmat de loțiunea tonică.

Pasul 4 – aplicarea unui exfoliant enzimatic pentru a îndepărta ușor și blând celulele moarte și a pregăti tenul pentru procedurile ce urmează.

Pasul 5 – alegerea unei proceduri în funcție de nevoile tenului. Încep de fiecare dată cu hidrodermoabraziunea care este un tratament de curățare a tenului, aflați mai multe detalii despre procedură aici. Eu recomand mereu 2 proceduri diferite în aceeași ședință de tratament. Prima este cea menționată la acest pas urmată de oxigen hiperbaric, ultrasunete, radiofrecvență, criolipoliză, biolifting sau mască led. Procedura se personalizează în funcție de fiecare clientă în parte și este ales împreună cu aceasta.

Pasul 6 – aplicarea unei măști faciale aleasă special pentru tipul de ten al clientei.

Pasul 7 – aplicarea unei creme de față și a spf-ului.

La final clienta pleacă acasă cu un bagaj de cunoștințe și recomandări despre rutina potrivită pentru acasă și a unor produse care trebuie să își facă loc în rutina zilnică.

Lucrez cu 2 categorii de produse – un brand mai accesibil Gerovital și unul de lux Babor, fiecare au în gamă produse destinate tuturor tipurilor de ten și au rezultate foarte bune într-un timp scurt dacă sunt folosite corespunzător.

Tratamentele faciale vin în continuarea rutinei de acasă pentru un ten frumos și luminos. Este nevoie să avem o rutină bine stabilită acasă și să apelăm la tratamente lunar pentru rezultate bune.

Recomandarea mea este de a ne oferi o sesiune de răsfăț lunar pentru rezultate mai bune și de lungă durată.

Detalii legate de toate tratamentele oferite și alte servicii plus prețurile practicate găsiți aici .

Pe data viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *