Cosmetică

Tratament facial – criolipoliză facială sau ciocan rece

Salut, cum vă petreceți ultimele zile din Septembrie?

Eu mă bucur de temperaturile mai ridicate însă sunt pregătită pentru zilele adevărate de toamnă, îmi place că se întunecă mai repede și mai ales că ceața își face simțită prezența dimineața și ceara, este o perioadă misterioasă și frumoasă în același timp.

Dar, azi discutăm despre ultimul procedeu al aparatului Aqua Derm și anume criolipoliza facială sau ciocanul rece.

Un tratament mai puțin cunoscut decât celelalte despre care am povestit până acum însă cu beneficii asupra tenului nostru.

Criolipoliza este special integrată pentru a calma pielea după un tratament facial puțin mai invaziv și ajută la slăbirea facială, tonifiere și reîntinerire.

Tratamentul este noul trend în rejuvenare facială, nedureros , non-invaziv , plăcut mai ales vara sau după procedura de radiofcervență care încălzește pielea.

Efectul imediat este de:

– închidere a porilor

– oxigenare intensă

– îmbogățirea pielii cu nutrienți

– prospețime

– fermitate

– piele vibrantă

O serie de ședințe de criolipoliză facială determină stimularea colagenului și elastinei, reducerea ridurilor fine, reducerea cearcănelor și pungilor de sub ochi, întârzierea îmbătrânirii pielii.

Criolipoliza facială poate avea efecte pozitive pentru diferite probleme dermatologice : acnee, rozacee, psoriazis , pete pigmentare.

Pentru acelea care ați apelat până acum la criolipoliză trebuie să știți că acest procedeu nu răcește atât de tare tenul precum procedura corporală, este mai blând cu tenul dar chiar și așa are rezultate imediate.

Până în acest moment nu sunt cunoscute contraindicații ale acestui tratament astfel fiind benefic pentru orice tip de ten.

Acest procedeu este foarte plăcut pentru ten și după tratamentul cu dermapen, pe care îl introduc pe lista serviciilor oferite începând de azi. Săptămâna viitoare am să vă povestesc mai multe despre el, ce este, ce beneficii are și mai ales cine poate apela la acest tratament.

Până atunci dacă aveți întrebări îmi puteți scrie în privat sau puteți completa formularul de pe blog.

O săptămână frumoasă și cu mult spor XO XO

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *