Cosmetică

Doctor BABOR – un nou brand de produse disponibil în studio pentru tratamente faciale la un alt nivel

Salut, azi vă prezint pe scurt câteva dintre cele mai noi produse disponibile în studio de la Doctor Babor un brand din Germania. Povestea lor a început în anul 1956 și de-a lungul timpului au lansat mai multe game de produse destinate mai multor probleme ale tenului.

De când am deschis studio-ul mi-am dorit să aduc un brand de lux și să le ofer clientelor mele o experiență și mai bună, mai relaxantă și mai luxuriantă.

Am plasat comanda pentru câteva produse de care am nevoie pentru o ședință de tratament personalizată în funcție de nevoile fiecărui tip de ten. Dacă am să văd interes din partea clientelor pentru acest tip de serviciu pe parcurs am să diversific gama de produse, pentru acum am câteva doar dar suficiente pentru un real răsfăț.

Demachiere, tonifiere, curățare, hidratare, luminozitate, lifting sunt cele mai esențiale etape din fiecare ședință de tratament și sunt și produsele alese de mine.

Am ales să testez și câteva fiole dintre cele care mi-au atras atenția și anume – Vitamina C, Energizare și un complex de câteva fiole pentru lifting. Pe lângă acestea am ales și câteva măști șervețel care oferă un rezultat vizibil de hidratare, matifiere și lifting.

După cum vedeți lifting-ul este prezent destul de des în acest articol dar și în produsele alese de mine deoarece este în topul preferințelor mele dar și al clientelor.

Cele mai populare servicii din categoria tratamentelor faciale sunt cele de – curățare, hidratare, luminozitate și lifting.

Pe parcurs în funcție de cum testez și eu produsele și în funcție de feedback-ul primit de la cliente am să revin și eu aici cu impresii despre produse.

Momentan nu pot spune prea multe deoarece nu le-am testat încă pe toate și vreau să îmi fac o părere completă înainte de a vă oferi feedback.

Dacă sunteți din Cluj și vă doriți un răsfăț dar și detalii despre aceste produse vă aștept în vizită.

Luna Februarie este dedicată acestui brand și am ales să ofer 10% reducere tuturor celor care optează pentru un tratament facial cu aceste produse. Vreau să beneficieze de un răsfăț cu ele cât mai multe cliente.

Mai jos am să vă las și câteva poze cu produse iar în lunile viitoare povestim mai multe despre ele.

Pe data viitoare XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *