Sfaturi

Aștern o nouă poveste pentru următoarele 12 luni

De câteva zile am pășit într-un an nou, unul care ne permite să o luăm de la capăt dar și să ne facem planuri pentru un stil de viață mai bun.

Fiecare început de an este un bun motiv pentru a începe și noi ceva nou, pentru a ne face planuri.

Nu îmi place să le numesc rezoluții sau decizii mai degrabă sunt planurile mele pentru noul an. Le scriu într-o agendă iar la finalul anului sau începutul celui nou îmi revizuiesc planurile. Îmi place să văd câte am reușit să duc la bun sfârșit.

Unele planuri sunt ușor de pus în practică și de bifat la final de an pe când altele sunt mai complicate, necesită mai mult timp și energie.

Înainte de a-mi relua aici activitatea și a vă povesti despre produse și tratamente vreau să vă împărtășesc și o parte din planurile mele.

În continuare vă prezint planurile mele pentru următoarele 12 luni atât pe plan personal cât și profesional, unele deja le-am pus în practică:

  • să am mai multă grijă de sănătatea mea. Am început să am grijă la alimentație, nu voi ține o dietă dar îmi doresc să fiu mai atentă la ceea ce mănânc. Mi-am făcut un abonament pentru masaj terapeutic la spate deoarece mi-am dat seama că este foarte tensionat și de multe ori mă deranjează în zilele când lucrez mai multe ore în studio dar și în viața de zi cu zi.
  • să citesc mai mult. Am și început cu o carte interesantă Revoluția Glucozei, carte care mă ajută să observ mai bine cum funcționează organismul meu și cum să mănânc mai sănătos. Exact ceea ce vă spuneam în punctul precedent.
  • să merg la cursuri de perfecționare. La fel ca la punctele de mai sus am început deja anul în forță. Mâine am să particip la un Masterclass despre laminare gene & sprâncene. Acesta este doar începutul și abia aștept să văd la câte cursuri am să ajung anul acesta. Sunt de părere că mereu avem de învățat ceva nou.
  • vreau să fiu mai consecventă cu informațiile pe care le ofer în articolele mele dar și să filmez mai multe tutoriale de machiaj pentru canalul de Youtube.
  • să mă bucur mai mult de timpul petrecut cu cei dragi și cu prietenele.
  • să acord mai mult timp organizării evenimentului Creative Community pe care îl organizez împreună cu prietena mea Mihaela.
  • să călătoresc mai mult.
  • să aduc un brand nou în studio pentru tratamente faciale. Un brand de lux care o să fie disponibil începând de săptămâna viitoare.

Acestea sunt doar câteva dintre planurile pentru anul acesta, mai am multe notate în agendă însă îmi doresc să le păstrez pentru mine până se împlinesc.

Sunt tare curioasă dacă voi vă notați planurile într-o agendă fizică sau le păstrați ascunse în mintea voastră?

În articolul de săptămâna viitoare am să vă povestesc detalii despre noile produse din studio pe care abia aștept să le primesc și să le pun la treabă.

P. S Înainte să închei vreau să vă spun că luna aceasta, adică în Ianuarie, toate tratamentele efectuate cu produse Gerovital beneficiază de 20% reducere.

Pe data viitoare XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *