Pasiuni

10 întrebări despre perioada sărbătorilor de iarnă

Sincer nici nu îmi vine să cred că a mai rămas atât de puțin din acest an și doar câteva zile până la Crăciun.

Ultima săptămână a fost una foarte aglomerată și mai urmează 2 la fel de pline.

Deși sunt multe de făcut îmi place tare mult perioada aceasta și mă bucur din plin de ea.

Azi aș vrea să facem un TAG de Crăciun, câteva întrebări care au legătură cu Crăciunul și perioada aceasta minunată, deși afară zăpada este absentă în oraș gradele scăzute te duc cu gândul la sărbători.

  1. Tradiția preferată de Crăciun? – Clar împodobirea bradului. În copilărie așteptam cu mare nerăbdare seara de 24 decembrie pentru a putea împodobi bradul, era și este o bucurie pentru mine. Acum la maturitate aleg să îl împodobesc mai repede pentru a avea suficient timp să mă bucur de el. De obicei casa îmbracă straie de sărbătoare pe la început de Decembrie deoarece vreau să mă bucur toată luna de decorul frumos și de brad. În ultimii ani am ales brad natural în ghiveci deoarece rezistă mai bine, miroase plăcut și ulterior îl dăm prietenilor care au unde să îl planteze. Nu spun NU nici unui brad artificial însă spațiul nostru este limitat și nu avem unde să îl depozităm în restul anului.
  2. Unde petreci Crăciunul? Acasă cu familia. Dacă în restul anului fiecare suntem în părți diferite ale țării de Crăciun și de sărbători ne reunim și ne place să petrecem împreună. Este o ocazie bună să ne relaxăm și să ne bucurăm de compania familiei.
  3. Filmul preferat de Crăciun? Nu am unul anume, îmi plac majoritatea și mereu când se difuzează la TV îmi place să mă uit la ele. Uneori unele canale mai difuzează filme și în Iulie sau August și este interesant să îți fie bine și cald dar în filme să fie frig și zăpadă, mă simt ca și cum aș avea parte de un Crăciun în emisfera caldă. Este adevărat că filmele de Crăciun mai vechi sunt mai frumoase, am descoperit și din cele noi unele mișto.
  4. Amintirea preferată de Crăciun? Perioada copilăriei când ne adunam cu toții la bunica la țară pentru a petrece sărbătorile. Cele mai frumoase amintiri le am din perioada în care trăia bunica mea de la țară și petreceam toate vacanțele la ea inclusiv unele sărbători.
  5. Mâncarea preferată în perioada sărbătorilor de iarnă? Nu cred că am una anume, eu sunt o mare iubitoare de mâncare și nu fac nazuri. În copilărie aș fi spus că, cartofii prăjiți, cârnațul și coastele la cuptor se numărau printre preferințe, acum nu am un preparat anume dar cartofii prăjiți rămân totuși în top. Poate ouăle umplute sunt printre preferințe în perioada aceasta.
  6. Ciocolată caldă sau cidru de mere? Clar ciocolata caldă, eu nu consum alcool și nici nu îmi plac băuturile care îl conțin indiferent de cantitate.
  7. Brad cu bomboane de pom sau fără? De câțiva ani este mereu fără. În copilărie știu că era mare bucurie când aveam bomboane de brad deoarece mereu le devoram și rămâneau doar ambalajele goale. Acum prefer să cumpăr dulciuri specifice dar cumva am pierdut din interesul acordat bomboanelor de pom.
  8. Mirosul preferat în această perioadă? Clar cel de brad dar și casa care miroase a prăjituri. Mirosul de tură dulce sau de caramel sărat este și el printre preferințe.
  9. Cadoul preferat pentru Crăciun? Clar un calendar de advent este în topul dorințelor mele perioada aceasta. De câțiva ani în fiecare zi din decembrie până pe 24 deschid câte un calendar. Anul acesta am unul de la Yves Rocher cu produse pentru skincare, hair care, makeup și body care dar și unul de la Look Fantastic care are și el produse combinate. Cred că este o mare bucurie să descoperi zilnic un cadou sau de ce nu 24 de cadouri deodată. Din lista de dorințe nu lipsesc nici produsele de makeup care sunt mereu pe primul loc când vine vorba de a primi un cadou.
  10. Planuri pentru 2023? Concret, concret încă nu mi-am făcut planuri dar totuși am câteva idei pe care vreau să le pun în practică. Îmi doresc să particip la câteva cursuri de specializare pe partea de skincare, makeup și tot ce ține de sprâncene. Vreau să dezvolt puțin studio-ul și să crească mai mult, să răsfăț cât mai multe cliente. Mai multe evenimente Creative Community (eveniment pe care îl organizez împreună cu prietena mea Mihaela ) , ne dorim să cunoaștem și să dezvoltăm comunitatea creatorilor de conținut din Cluj. Și nu în ultimul rând îmi doresc să am grijă de mine și de sănătatea mea, să petrec timp cu cei dragi și să călătoresc mai mult.

Acum aș vrea să răspundeți și voi la aceste întrebări dacă vă face plăcere.

Pentru mine perioada aceasta este una frumoasă, decembrie este luna mea, Crăciunul este sărbătoarea mea preferată și ador tot ce ține de el.

Îmi place să vizitez târgurile de Crăciun, să văd orașul împodobit și să mă bucur de timp petrecut cu cei dragi.

Sper să avem cu toții parte de sărbători frumoase și timp petrecut cu familia, prietenii și cei dragi nouă.

Ne ”revedem” săptămâna viitoare cu un articol nou. Până atunci să aveți zile cu spor și multă voie bună

XO XO

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *