Salon înfrumusețare Cluj

Mihaela Elena Gáspár aka ”The Beauty Therapist”

 

Absolventă a cursului de machiaj de la Intact Media Academy, sub îndrumarea Mirelei Vescan și a unui curs de cosmeticiană în cadrul școlii Ateliere Ilbah din Cluj Napoca.

Iubitoare de frumos, makeup artist acreditat, consultant de beauty și profesoară de cursuri de automachiaj.

Blogger din pasiune și din dorința de a ajuta cât mai multe femei să își descopere frumusețea și fericirea.

Totul a pornit din adolescență, o perioadă extrem de dificilă pentru mine, din cauza acneei. Pe atunci nu existau atât de multe informații, în online, despre tratarea ei și nici nu aveam acces la prea multe produse.

Pentru că știu cât este de greu să găsești produsul corespunzător și mai ales unul care să se potrivească tenului fiecăreia dintre noi, am decis să împărtășesc din experiența mea cu produsele cosmetice pe profilul de InstagramYoutube , Tik Tok și aici.

Ador să testez produse noi și să povestesc despre ele, și datorită acestei pasiuni s-a născut ”The Beauty Therapist”.

În 2021 în plină pandemie am decis să îmi deschid un studio de makeup & cosmetică în Cluj unde femeile să poată petrece câteva ore într-un cadru intim și cochet, să se poată răsfăța în voie dar și să plece acasă cu un bagaj nou de cunoștințe.

Astfel că, vă aștept la salon pentru o sesiune de răsfăț.

Vă aștept în salonul meu

Salon înfrumusețare Cluj

Portofoliu

Facebook Instagram YouTube TikTok
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.