Sfaturi

Pregătiri de toamnă, sezonul nou aduce cu sine schimbări

Nu știu voi dar eu aștept cu mare nerăbdare toamna.

Îmi plac toate sezoanele deoarece fiecare aduce ceva nou, dar parcă toamna este cea mai frumoasă dintre ele.

Culorile și covorul de frunze îmi dau o stare de bine.

Îmi place vara, mă bucur că pot purta doar o rochie și o pereche de sandale fără prea mare complicații, că pot avea un machiaj colorat dar parcă vara aceasta a fost una prea intensă.

Temperaturile au fost prea ridicate pentru confortul meu și îmi era și îmi este încă și acum greu să funcționez. Atunci când este prea cald afară parcă nu mai am energie de nimic, mă simt mereu obosită iar machiajul nu face săracul nici el față gradelor prea mari.

Eu deja sunt cu gândul la machiajele colorate în tonuri de maro, burgundiu sau nude-uri pe care am în plan să le fac. La culorile de la apus care își vor face simțită prezența în machiajele mele dar până atunci m-am gândit să vă povestesc despre cum mă pregătesc eu pentru temperaturile de toamnă.

  • Trusa mea de machiaj și consistența produselor se schimbă în fiecare sezon – vara optez pentru fonduri de ten mai lejere, cu o acoperire mai mică pe care să nu le simt pe ten sau uneori dau skip și aplic doar puțin anticearcăn. Odată cu diminețile cu iz de toamnă încet încet își fac din nou apariția în colecție fondurile de ten cu acoperire mai mare, cu o consistență mai groasă. Crema de față lejeră cu textură de gel este înlocuită de una mai hidratantă și mai onctuoasă. Paletele de culori în nuanțe deschise, pastelate fac loc celor nude, maro sau burgundii. Tonurile și nuanțele sunt din ce în ce mai închise. Rujurile colorate în nuanțe turbate fac loc celor în tonuri mai închise, mai profunde.
  • La salon tratamentele de luminozitate sunt înlocuite sau combinate cu cele pentru hidratare și lucrez mai mult pe pregătirea tenului pentru noul sezon. Măștile de față sunt din categoria emoliente, hidratante, nutritive.
  • Și garderoba primește un refresh – eu în fiecare sezon când îmi schimb hainele din dressing fac și o curățenie a lor. Dau mai departe ceea ce nu mai port, nu îmi mai place sau a fost achiziționat dintr-un impuls. În felul acesta fac loc pieselor noi sau port mai des ceea ce am. Mi-am dat seama că, gusturile mele se schimbă destul de des, atât în materie de haine cât și în cea de makeup. Cu fiecare zi care trece ne schimbăm și noi, uneori chiar fără să ne dăm seama.

Dacă anul trecut eram mare fană printuri anul acesta prefer hainele mai neutre, pe care le pot purta în mai multe ținute și care nu se demodează atât de repede. Nu mai cumpăr din impuls, bine o mai fac dar foarte rar, aleg piese care se potrivesc cu ce am deja acasă pentru a fi mai ușor de integrat în ținute. Chiar acum lucrez la un clip cu 3 ținute potrivite pentru toamnă pe care vreau să îl postez săptămâna viitoare pe Tik Tok, link către cont aici.

O să fie 3 ținute la preț accesibil deoarece știu că trecem cu toții printr-o perioadă dificilă și incertă. Aș vrea să fac mai multe clipuri cu ținute accesibile. Oricum majoritatea hainelor mele sunt la prețuri accesibile, am doar câteva genți în care am ales să investesc mai mult.

Sunt foarte curioasă voi cum vă pregătiți pentru noul sezon?

Care sunt magazinele voastre preferate de unde vă achiziționați hainele? Da cosmeticele?

Tot pe Tik Tok am câteva clipuri cu produse la preț bun, și chiar am descoperit câteva produse drugstore foarte faine. Mă găsiți în continuare și pe Insta dar acolo postez mai mult poze iar pe Youtube clipuri cu review-uri de produse, haul-uri și alte recenzii.

Vă aștept și acolo dacă vă doriți mai multe produse și detalii despre ele.

Pe data viitoare XO XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *