Pasiuni

Hai să ne cunoaștem mai bine :)

Mă gândeam zilele acestea la ce articole să mai pregătesc pentru voi, ce ar fi de interes, mi-am dat seama că nu ne cunoaștem atât de bine și vreau să remediez această situație.

Azi vreau să vă povestesc câte ceva despre mine, lucruri esențiale dar și unele random.

Mi-ar plăcea dacă v-ați prezenta și voi în câteva cuvinte dacă vă face plăcere.

 1. Eu sunt Gáspár Mihaela Elena makeup artist, cosmeticiană, creator de conținut și organizator de evenimente. Pasiunea pentru makeup cred că știți deja că a pornit din adolescență din dorința de a ascunde coșurile și imperfecțiunile iar cea pentru cosmetică și skincare acum câțiva ani deoarece mi-am dat seama că un machiaj nu poate fi reușit și frumos dacă tenul nu este bine îngrijit și pregătit. Ador să citesc despre produse, ingrediente și să împărtășesc cu voi și cu clientele mele informațiile descoperite. Pe lângă partea aceasta țin și cursuri de automachiaj, ofer servicii de shopping personalizat și consiliere personalizată.
 2. Am un frate mai mare care este psiholog, cred că mulți îl cunoașteți deja și m-ați descoperit prin intermediul lui.
 3. Ador să mă uit la tutoriale pe Youtube motiv pentru care mi-am făcut și eu un canal anul trecut.
 4. Serialul meu preferat este Fetele Gilmore pe care l-am văzut și revăzut de nenumărate ori, nu mă mai satur de ele. Sunt remediul meu pentru o zi proastă.
 5. Îmi place foarte mult ceea ce fac și ador să văd zâmbetele pe chipul clientelor mele, este cea mai mare recompensă a mea atunci când revin la mine și îmi spun că îmi fac bine treaba și tenul lor parcă este schimbat.
 6. Ador să testez produse de aici și partea de creare de conținut.
 7. Până înainte de pandemie nu îmi dădeam seama cât de importante sunt relațiile, preferam să stau acasă în loc de a ieși în oraș, de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii. Acum ador să ies în oraș, să descopăr împreună cu prietenele mele locuri noi unde să ne savurăm cafeaua dar și locuri cu mâncare bună.
 8. Datorită evenimentului pe care îl organizez împreună cu 2 prietene am ieșit foarte mult din zona de confort, am legat relații cu branduri noi, oameni noi și zilnic învăț ceva nou. Este tare bine să ieși din zona de confort și să descoperi o nouă lume.
 9. Locuiesc în Cluj din 2005 când am venit la facultate, am terminat la UBB, Facultatea de Business, secțiunea management hotelier. Da, mi-ar fi plăcut să am sau să lucrez într-un hotel precum Lorelai din Fetele Gilmore, au avut un impact major asupra mea. Primul meu job a fost ca recepționeră la un hotel mai mic din Cluj.
 10. Ador să călătoresc și să descopăr locuri noi, toate vacanțele noastre sunt active, umblăm și vizităm tot ceea ce se poate. Până acum am fost în Budapesta, Debrecen, Paris, Barcelona, Roma și Praga. Îmi doresc să mai ajung în multe orașe dar toate la rândul lor. Călătoriile noastre sunt și prin țară, am vizitat multe orașe și obiective.
 11. Pe lângă machiaj și skincare ador hainele, gențile și pantofii, nu cred că aș putea alege care îmi place mai mult dintre acestea. Este o combinație între toate. În ultimii ani stilul meu s-a schimbat foarte mult. De la ținute cu multe printuri, tocuri purtate zilnic acum optez mai mult pentru haine simple, fără printuri. În continuare ador hainele colorate dar am renunțat destul de mult la printuri. Mi-am dat seama că ies destul de des din modă iar hainele basic, simple sunt mai ușor de încorporat în ținute și în ceea ce deja am în garderobă.
 12. Design-ul interior este o altă pasiune a mea, nu știu dacă mi-ar plăcea să lucrez în domeniu, însă ador să organizez și să rearanjez prin casă. Eu am creat tot design-ul și am căutat mobila perfectă pentru apartament, am desenat și măsurat ca totul să intre și să se potrivească la fix. Singura problemă este că mă plictisesc destul de ușor și mereu simt nevoia să schimb ceva. Masa mea de machiaj/biroul suferă schimbări la 3 luni, în funcție de sezon aleg să schimb puțin decorul, să rearanjez și să introduc accesorii noi.

Acestea sunt 12 lucruri despre mine pe care poate le știți sau poate nu, însă îmi face plăcere să vorbesc despre pasiunile mele și să împărtășesc cu voi cine sunt și ceea ce fac.

Până data viitoare vă doresc zile cu soare, multă voie bună și spor în toate XO XO

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *