Cosmetică

Gene lungi și curbate? Spune DA laminării genelor

Îți dorești gene mai lungi? Mai curbate? Genele tale cresc drept sau în jos?

Dacă răspunsul vostru la aceste întrebări este DA atunci vă recomand laminarea de gene, noul serviciu oferit în salon.

Este o mare bucurie pentru mine de fiecare dată când reușesc să introduc servicii noi în salon deoarece în felul acesta învăț și eu mai multe dar am și ocazia să vă răsfăț și să vă ofer un look nou.

Azi vreau să vă povestesc foarte pe scurt de laminarea genelor, câteva idei de bază pe care trebuie să le știți înainte de a apela la această procedură, la final dacă mai aveți întrebări sau nu sunteți complet lămurite cum stă treaba cu ele sunt aici să continuăm discuția.

Vreau să încep prima oară cu mențiunea că nu recomand această procedură persoanelor cu ochi sensibili, deși produsele aplicate nu intră în contact cu piele este posibil ca persoanele cu ochi sensibili să aibă reacții adverse.

Așa cum bine știm de la articolul cu laminarea sprâncenelor nici această procedură nu este invazivă, poate puțin mai neplăcută decât procesul de la sprâncene însă nimic deranjant mai ales dacă sunteți obișnuite să vă vopsiți genele la salon.

Procesul durează puțin mai mult decât la sprâncene deoarece cel mai mult timp îl ocupă lipirea firelor pe silicon. Siliconul este ustensila care ne ajută să curbăm genele și să le oferim alungirea pe care ne-o dorim. Datorită siliconului produsele nu intră deloc în contact cu pielea astfel că este o procedură recomandată pentru aproape oricine.

La fel ca și la sprâncene și aici avem 4 pași esențiali și la fel ca acolo produsele cu care lucrez sunt de cea mai bună calitate, InLei este brandul cu pricina.

Pasul 1 în care lipim genele pe silicon cu ajutorul unui lipici special și aplicăm o soluție care ne ajută să oferim forma dorită și să curbăm firele de păr. Pasul 2 ne ajută să fixăm firele în poziția dorită. Pasul 3 este vopsirea genelor cu o vopsea de culoare neagră. Ultimul pas este hrănirea firelor de păr cu un produs uleios.

Desigur după fiecare procedură pentru a păstra cât mai mult timp efectul trebuie să avem și noi grijă acasă de gene oferindu-le hidratare.

Este recomandat a se repeta tratamentul după 4-6 săptămâni.

Partea mișto la laminare este că rezultatul se vede de la prima ședință ca să spun așa.

În primele 24-48 ore este recomandat a nu se uda genele sau a se folosi mascara, după care ne putem bucura în voie de niște gene superbe, alungite și curbate.

Desigur toate produsele folosite trebuie să fie special create pentru acest proces și mai ales să fie folosite de cineva specializat.

Abia aștept să vă arăt și vouă mai multe poze pentru a putea vedea cât de mișto este efectul.

Așa cum vă povestesc de fiecare dată și această procedură are câteva contraindicații:

  • persoanelor cu diferite probleme ale pielii
  • celor care au afecțiuni inflamatorii la nivelul ochilor
  • persoanelor însărcinate sau care alăptează fără o discuție în prealabil cu medicul
  • după anumite intervenții chirurgicale la nivelul feței sau a ochilor

Acum că știți ce este laminarea vă aștept cu drag la salon, la mine sau în orașul din care sunteți.

Sunt aici dacă aveți nelămuriri sau întrebări.

Iar acum este timpul să mă apuc de treabă și să vă las și pe voi să reveniți la ale voastre, până data viitoare să aveți zile frumoase și mult spor XO XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *