Sfaturi

Planuri mărețe pentru o coală albă

Salon înfrumusețare Cluj

În ultimele zile din an sau primele din următorul sunt mereu cu capul în liste – to-do, planuri, idei și orice îmi mai vine în minte. Mi-am dat seama că la final de an am o mare satisfacție din a bifa sau a trage o linie peste acele planuri pe care le-am îndeplinit.

Anul acesta am decis să împărtășesc cu voi câteva din planurile mele, poate facem schimb de idei, desigur sunt câteva pe care aș vrea să le păstrez pentru mine, îmi place uneori să aduc vești bune abia atunci când am ceva sigur, o certitudine.

Sunt tare curioasă voi cum stați cu listele? Le păstrați în minte sau vă așterneți gândurile pe hârtie?

Eu funcționez mai bine atunci când îmi notez ideile și activitățile zilnice, astfel nu uit nimic, știți voi cum este după o anumită vârstă 😀

 1. la fel ca în fiecare an informațiile noi sunt pe primul plan. Îmi doresc să învăț cât mai multe pe partea de cosmetică și makeup, să mă dezvolt pe acest plan și în același timp să dezvolt salonul. Am o anumită satisfacție atunci când învăț ceva nou, indiferent din ce domeniu este. Vreau să particip la cursuri noi online sau offline depinde de posibilități.
 2. îmi doresc să acord mai mult timp lecturii, pe partea de beauty, dezvoltare personală sau ficțiune/non ficțiune depinde mult de starea de spirit, însă este important să aloc timp zilnic pentru această activitate
 3. să ies mai des în oraș cu prietenele, să socializez mai mult
 4. să petrec mai mult timp în natură
 5. să fiu mai constantă aici pe blog, pe Insta și Youtube parcă este mai ușor însă aici uneori mă lasă inspirația
 6. să mă apuc de sport, una dintre cele mai grele activități pe care le am pe listă în acest an. Trebuie să recunosc că nu îmi place deloc sportul și îmi este greu să mă țin de treabă, poate anul acesta o să fie diferit
 7. să am grijă la alimentație, la fel de dificil precum cel de mai sus fiind vorba despre o gurmandă ca mine care adoră atât mâncarea cât și dulciurile
 8. aș vrea să călătoresc mai mult, în țară și înafară
 9. să îmi îngrijesc tenul și corpul, măști, creme, tratamente
 10. să le fac fericite pe clientele mele
 11. să investesc mai mult în calitate nu în cantitate, de fiecare dată când văd reduceri parcă sunt hipnotizată și cumpăr impulsiv iar după ajung să am haine care nu se potrivesc cu ce am acasă și trebuie să cumpăr altele să se potrivească cu ce am cumpărat anterior și tot așa. Prefer să cumpăr piese vestimentare pe care le pot folosi de mai multe ori, în mai multe combinații, mai bine mai puțin dar mai bun. Cred că nu sunt singura cu o astfel de problemă, sper 😀

Știu că pot părea obiective banale, simple însă uneori cele mai banale sunt și cele mai dificile, le lăsăm la urmă deoarece sunt prea ușoare și după acea uităm de ele. Acesta este și motivul listelor mele, să am în vedere toate activitățile și să pot aloca pentru fiecare suficient timp pentru a le duce la final.

Îmi doresc foarte mult să dezvolt partea de studio, să introduc servicii noi și să le fac cât mai fericite pe clientele mele. De când am studio-ul am avut ocazia să întâlnesc femei dar și câțiva bărbați foarte mișto, de la care am învățat multe și cu ajutorul cărora am reușit să mă dezvolt.

Sunt fericită că deși a durat mult am reușit să îmi îndeplinesc visul de a avea propriul studio, de a fi propriul meu șef și de a lua propriile decizii care poate uneori nu sunt cele mai bune, însă cu fiecare lecție primită de la viață învăț ceva.

Iar anii trecuți 2020 și 2021 m-au învățat că niciodată nu este prea târziu să investești în tine, în ceea ce îți dorești și mai ales să faci pasul cel mare, poate părea înfricoșător la început însă nimic nu se compară cu sentimentul de fericire că am ajuns acolo unde mi-am dorit.

Pentru asta vreau să îi mulțumesc familiei mele care este mereu alături de mine și mă susține indiferent de ocazie, prietenilor și de asemenea vouă care sunteți aici, mă urmăriți, mi-ați devenit prieteni și ați îndrăznit să vă lăsați pe mâinile mele, ați avut încredere să îmi deveniți cliente.

Închei rândurile de azi cu un mare MULȚUMESC și mă bucur să vă am alături.

Să avem un an frumos, prosper, plin de surprize și de momente frumoase 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *