Sfaturi

Noutăți pentru 2022, cât de des ne vedem și unde mă găsiți

Ianuarie este deja gataaaaaaa

Zău că nu știu unde zboară timpul, nici nu mi-am dat seama când a trecut luna Ianuarie, această primă lună din an. Văzusem zilele trecute pe net o poză unde era scris că Ianuarie a fost doar de probă și că anul începe din februarie. Aș îndrăzni să zic că sunt de acord, a fost o lună ciudată, agitată, cu multe neprevăzute și parcă nici nu am reușit să mă organizez suficient de bine cu tot ce mi-am propus, astfel că aștept luna februarie. Sper să fie mai bună decât cea care trece și să reușesc să mă pregătesc pentru ceea ce urmează.

Pentru că timpul zboară și se întâmplă multe lucruri am decis să îmi fac un plan de acțiune și să îmi notez ce am de făcut anul acesta, ce îmi propun și zilele când vreau să postez.

În articolul trecut am povestit pe scurt despre planurile mele pentru 2022 iar azi vreau să vă spun ce urmează aici pe blog.

Am decis să postez de 2 ori pe săptămână, marțea și joia la ora 18, astfel știți și voi când să reveniți pentru un articol nou. Rămân în continuare pe partea de skincare și makeup însă vreau să introduc și părți din viața mea, să diversific puțin activitatea.

Pentru că o să fie 2 postări pe săptămână, articolele o să fie mai scurte și mai detaliate, știu că mulți nu aveți timp să citiți mult și preferați scurt și la obiect.

Pe lângă articole ne vedem de 2 ori și pe Youtube, vă las aici link-ul către canal, acolo postez lunea și miercurea de la ora 20.

Iar dacă vreți să mă vedeți în alte zile, să aflați ce se mai întâmplă în viața mea, ce alte activități mai am, mă găsiți pe Facebook și Instagram, pe Insta sunt mult mai activă, postez zilnic pe stories sau în feed, astfel că dacă încă nu mă urmăriți cred că acum este o ocazie bună.

Încerc să diversific și să creez cât mai multe materiale interesante și educative pentru voi, dacă vreți să pregătesc și alte articole sau clipuri aștept aici sau pe celelalte platforme sugestiile voastre.

De azi o să găsiți aici articolele obișnuite despre produse de îngrijire și de machiaj, dar și review-uri la cărți, lifestyle, fashion sau alte informații despre activitatea mea de la studio.

Acum hai să mergem la treburile noastre și ne revedem joi la ora 18 cu un articol nou XO XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *