Makeup

Magazinele mele preferate pentru a face cumpărături

Bună dimineața la cafea, pentru mine azi este joi 25 august și în acest moment îmi savurez cafeaua.

Miercuri seara pe data de 24 august am avut un eveniment nou marca Creators Connect, o comunitate super faină pentru creatorii de conținut din Cluj, eveniment care a luat naștere în 2020 iar anul acesta împlinește 3 ani.

Dar azi nu despre eveniment vreau să discutăm, vreau să facem un schimb de informații.

Ca parteneri la eveniment i-am avut de această dată pe cei de la DM, un brand tare drag mie.

Cu gândul la ei și la cel mai nou magazin al lor din Cluj mi-a venit ideea acestui articol.

Atât prietenele mele cât și clientele mă întreabă mereu de unde să își cumpere produse de machiaj, de îngrijire sau de skincare.

Pentru că sunt atât de multe opțiuni m-am gândit să vă fac o listă cu magazinele de unde îmi cumpăr eu cel mai des produsele.

  1. Când vine vorba despre produse drugstore, produse de îngrijire corporală, produse pentru casă mereu îi aleg pe cei de la DM, sunt aproape de mine și găsesc ceea ce caut. Au și diferite campanii, una dintre cele mai de succes este Mereu Avantajos, produsele care fac parte din această campanie își păstrează prețul neschimbat pe o perioadă lungă de timp, indiferent de ceea ce se întâmplă pe piață.
  2. Sephora – cred că știți deja marea mea iubire pentru acest magazin și brandurile care le găsesc la ei. Îi vizitez des atât aici în țară dar și când merg în călătorii înafară și există un magazin de-al lor. La un moment dat îmi doream să lucrez la ei, să fiu înconjurată zilnic de atât de multe produse de machiaj. Chiar am fost la un interviu acum mulți ani dar nu a fost să fie. Au și magazin online ceea ce face shopping-ul și mai plăcut.
  3. Douglas – un alt magazin cu branduri faine, prețuri de la mic la mare și posibilitate de a comanda online. De foarte multe ori au reduceri și oferte la anumite branduri și produsele sunt super faine.
  4. MAC – a fost mare bucurie pentru mine când au deschis magazin fizic și în Cluj. Știam de ei de pe Youtube dar nu aveam posibilitatea să testez produsele. Îmi place că au diferite promoții online sau offline și produse faine.
  5. Makeupshop – un magazin online care ulterior s-a transformat și în unele fizice. Au branduri la prețuri accesibile și oferte mișto.
  6. Soleshop – locul de unde îmi cumpăr de cele mai multe ori pensulele, au branduri foarte faine și accesibile de care m-am îndrăgostit. Au mereu oferte și reduceri iar pe lângă acestea am și eu un cod de reducere pentru voi, 5% dacă folosiți codul SOLE1143, reducerea se aplică atât la produsele cu preț întreg cât și la cele deja reduse.
  7. Nyx – de la ei am anumite produse pe care îmi place să le cumpăr, de cele mai multe ori aleg produse pentru sprâncene și buze.
  8. Look Fantastic – la ei am un abonament lunar și primesc acasă un beauty box cu produse mini sau full size. Îmi place foarte mult să descopăr produse noi iar datorită lor am ocazia lunar să testez branduri și produse. Au o selecție foarte mare de produse și de branduri la prețuri mai mici sau mai mari.
  9. Pe partea de parfumuri îi aleg pe cei de la Obsentum și Madison Perfumery deoarece găsesc branduri faine, au prețuri mai mari însă merită.
  10. Zara, Mango, Bonprix, Fashiondays, Cos, H&M –  sunt printre magazinele mele de haine preferate sau accesorii.

Acestea au fost și sunt în continuare magazinele unde îmi place să fac cel mai des cumpărături, de la prețuri mai mari la unele mai mici, găsesc ceea ce îmi doresc la ei.

Mai am câteva magazine însă cumpăr mai rar de la ei Anastasia Beverly Hills, produsele lor le găsesc și la Sephora însă uneori prefer să cumpăr direct de la ei când au oferte, Bobbi Brown un brand și un makeup artist îndrăgit , din păcate ei au magazin doar în București și ajung mai rar pe la ei.

Acestea fiind spuse vă doresc zile frumoase și colorate, pe data viitoare XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *