Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – palete farduri

Acum că am terminat cu topul produselor pentru ten, trecem la cele pentru ochi.

Aici a fost un pic mai dificil deoarece am o slăbiciune pentru paletele de farduri, niciodată nu am suficiente și mereu apare câte una care să aibă alte nuanțe, față de cele pe care le am eu.

Din fericire sau din păcate (pentru bugetul nostru), aproape zilnic sunt lansate pe piață produse cosmetice și palete de farduri, astfel că este dificil să alegem doar una sau în cazul meu doar 5, am ales 6 :D. Deși recunosc că am palete cu mai multe nuanțe, din care nu le folosesc pe toate, atunci când aleg să îmi cumpăr o paletă nouă, caut să pot folosi cel puțin jumătate din culori în machiajele mele sau pentru clientele mele. Este o risipă de bani să îți cumperi o paletă cu 12 nuanțe de exemplu și să folosești doar două. Pe piață găsim multe palete care se pot personaliza, cumperi pastilele separat și îți creezi propria paletă astfel poți alege doar acele nuanțe pe care sigur le-ai folosi. Paletele de farduri pot fi uneori costisitoare mai ales dacă îți dorești ca nuanțele să fie pigmentate și ușor de blenduit. Sigur găsim produse bune și la prețuri decente, dar uneori pigmentația lasă de dorit și trebuie aplicate mai multe straturi pentru a ajunge la acoperirea dorită.

Am mai menționat că Too Faced este unul din brandurile mele preferate, când vine vorba despre fardurile de pleoape, dar atenție mare dacă aveți ochi sensibili, mirosul lor intens vă pot irita ochii și provoca lăcrimare.

Too Faced Just Peachy Mattes – o paletă superbă cu nuanțe mate și foarte pigmentate, a fost dragoste la prima vedere deoarece sunt culorile pe care le folosesc destul de des. Miroase a piersici, dar așa cum am menționat mai sus, dacă aveți ochi sensibili, vă sugerez să stați deoparte de aceste palete. În rest, dacă vă doriți o paletă bună, cu nuanțe ușor de blenduit și care sunt pigmentate fără să fie nevoie să aplicați prea multe straturi, o recomand pe aceasta. De la un machiaj de zi la unul de seară, de la un machiaj light la unul de ocazie… această paletă vă vine în ajutor. Mică și ușor de transportat, este o alegere bună și pentru călătorii. 

Continuăm tot cu o paletă de la Too Faced, dar de această dată una cu nuanțe mai multe, mai diverse și mai sclipitoare, Chocolate Gold. Prima mea paletă Too Faced a fost Chocolate Bar, varianta originală pe care o mai am și acum, dar o păstrez doar ca amintire. Chocolate gold (așa cum îi spune și numele) miroase a ciocolată, greu te abții să nu muști din ea. Versatilă, cu 16 nuanțe diferite, poți face o mulțime de combinații. Foarte pigmentate și ușor blenduibile aceste nuanțe te scot din anonimat și vor atrage atenția celor din jur. La fel ca la cea de mai sus atenție dacă sunteți sensibile, în rest este o alegere foarte bună. 

În ultima perioadă la Sephora găsiți foarte multe oferte astfel că poate vă găsiți o paletă nouă la un preț super, eu pe aceasta am achiziționat-o la reducere. 

Dior este un brand de care m-am îndrăgostit anul trecut, când au lansat gama Backstage, iar următoarea paletă este parte din acea colecție. Dior Backstage 003 Amber Neutrals o paletă micuță și versatilă, ușor de folosit, atât de începători cât și de avansați, pigmentată și ușor de blenduit nuanțele. Nouă nuanțe diferite, o combinație între mat și sidefat, fără parfum astfel că poate fi folosită de oricine. Nuanțele sidefate îmi place să le aplic cu degetul deoarece arată mai frumos și sunt mai pigmentate fără să aveți probleme cu fall out-ul. Este o paletă scumpă, dar merită investiția, dacă vă doriți o singură paletă în colecție vă recomand una high end sigur nu veți regreta. 

De la o paletă scumpă la una mai accesibilă, paleta Huda Beauty Neon Obsessions este o alegere bună pentru acelea dintre voi care iubiți culorile intense și pigmentate. O paletă micuță, dar știți voi zicala, esențele tari se țin în sticluțe mici, așa este și aceasta. Extrem de pigmentată și versatilă, este o alegere bună pentru sezonul cald, eu apelez la ea mereu când îmi doresc un machiaj colorat și intens. Atenție mare dacă nu sunteți obișnuite cu produsele foarte pigmentate, trebuie să aplicați o cantitate mică de produs la început și ușor să vă construiți intensitatea. Huda Beauty este un brand care are foarte multe palete de farduri, de la unele cu 9 culori la altele cu 24, trebuie doar să cercetați puțin piața și să vă găsiți paleta potrivită cu nuanțele dorite. Paletele acestea micuțe sunt în jur de 150 lei, un preț decent aș zice eu, am mai multe dar acestea nou lansate sunt mult mai bune decât cele vechi, sunt mai pigmentate.

Urban Decay este un brand vechi pe piață, dar atunci când aveau doar paletele Naked nu eram atrasă deloc de ele, nu vedeam nimic special la ele încât să merite investiția, dar când au lansat palete noi Naked Heat și Naked Cherry... brusc am devenit interesată. Nuanțe superbe, pigmentate și versatile, de la un machiaj de zi la unul de ocazie, de la culori deschise la unele foarte închise, găsești de toate, preferata mea fiind aceasta Naked Cherry deși o am și pe cealaltă și mi-a fost greu să aleg dintre cele 2. Fardurile sunt foarte pigmentate și trebuie să aveți grijă dacă sunteți începătoare. 12 nuanțe superbe mate și sidefate, găsiți tot ce aveți nevoie pentru machiajul vostru. Este una dintre acele palete din care folosesc fiecare nuanță, nu rămâne nici una neatinsă. La fel ca celelalte palete din gama Naked și aceasta are pensulă, foarte bună și calitativă.

Ultima paletă, din articolul de azi, este de la Anastasia Beverly Hills – regina sprâncenelor -sunt sigură că o știți și voi. Anul trecut, mi-am cumpărat prima paletă de la ea, până atunci folosind doar produsele pentru sprâncene. Am rămas plăcut surprinsă de cât sunt de pigmentate nuanțele, prețul accesibil și ambalajele drăguțe. 14 nuanțe diferite, deschise și închise mate sau sidefate, este o paletă foarte versatilă și ușor de folosit. Are și o pensulă inclusă care este chiar foarte bună, în comparație cu alte pensule pe care le găsim în astfel de palete. Eu, de obicei, nu folosesc pensulele din dotare deoarece nu îmi plac însă aceasta și cele de la Naked sunt foarte bune. Paleta aceasta în colaborare cu Carli Bybel a fost prima achiziționată, după acea mi-am mai luat una și încă îmi mai doresc, v-am zis că am o pasiune pentru palete și îmi este greu să nu cumpăr știind cât sunt de bune și de frumoase. 

Acestea sunt cele 6 palete preferate, dar pe lângă acestea mai am câteva care îmi plac și pe care le folosesc, vă invit să mă urmăriți pe Instagram pentru a afla mai multe despre produsele mele de machiaj preferate, iar începând de săptămâna trecută mă găsiți și pe YouTube, adică aici.

Care este paleta sau care sunt paletele voastre preferate? Pentru ce nuanțe optați în machiajele voastre?

Până data viitoare, să aveți o săptămână ușoară și frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *