Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – rimel/mascara

Articolul de azi este unul dintre preferatele mele, motivul? Deoarece discutăm despre mascara/rimel, fiecare îi spune cum dorește, iar dacă mă urmăriți de ceva vreme atunci sigur știți că este produsul meu preferat când vine vorba despre machiaj. Îmi place să îmi evidențiez ochii iar mascara este acel produs care din 2 miscări face minuni.

Mereu aplic 2 straturi, indiferent că aplic 2 straturi din același produs sau din produse diferite, îmi place să combin produsele. Pe lângă faptul că ador aceste produse îmi plac cele care au perii din acelea mari, știu că pentru persoanele cu ochii mici nu sunt tocmai printre preferate periuțele mari, dar eu din fericire am ochii mari și îmi permit. Nu refuz un produs dacă nu are peria mare, dar de obicei întind mâna după acelea. A fost dificil să aleg produsele care să apară în articolul de azi deoarece am multe care îmi plac, dar unele nu le mai am momentan în colecție deoarece nu am reușit să le reachiziționez, astfel că totuși am reușit să aleg 6.

Fie că folosești machiaj sau aplici doar mascara, este un produs care face o mare diferență. Mi-aș dori să găsesc mai multe mascara colorate pe piață, dar care să aibă o culoare intensă. Din păcate multe din cele de pe piață în momentul în care le aplici pe gene culoarea nu este aceași ca și cea din ambalaj, este mult mai ștearsă.

Am totuși un rimel colorat preferat, primul din articolul de azi. Este de la Melkior și a fost lansat acum 2 ani dacă nu mă înșel, de atunci l-am recumpărat de câteva ori deoarece îmi place foarte mult, pensula, culoarea și rezultatul final, Melkior Blue. Gene mai lungi, mai dese și într-o nuanță superbă de albastru. Este unul dintre singurele produse care oferă o culoare intensă care să îmi placă cu adevărat. Mi-aș dori și alte nuanțe dar momentan ei doar pe aceasta o au, dacă știți voi un brand care are mascara colorată, am rugămintea să îmi spuneți și mie, caut de ceva vreme. Pe lângă faptul că are o culoare superbă, oferă volum și alungire mai are și un preț bun, plus că de multe ori au diferite oferte de care vă puteți bucura.

Nars, un brand mai scump, și din păcate nu atât de accesibil la noi precum mi-aș dori, are produse foarte bune care fac o treabă minunată. Printre aceste produse este și mascara Climax, are o periuță pe gustul meu. Mare și stufoasă care oferă volum și o culoare intensă dintr-un singur strat, totuși eu aplic 2. Îmi place că nu încarcă în mod exagerat genele și nici nu se transferă pe pleoapa inferioară sau superioră, am avut astfel de pățanii cu unele produse, mă trezeam că arăt ca un panda 😀 Prețul este puțin mai mare și nici nu se găsește pe la noi, dar să știți că merită să vă comandați produse de la acest brand din afară, multe site-uri trimit colete și la noi, ceea ce este foarte bine, avem acces la branduri care nu se găsesc la noi.

Un alt brand care nu este prea prezent la noi, deși au apărut câteva produse prin Sephora, este Tarte. Eu mi-am luat prima oară produse de la ei când am fost la Paris, de atunci m-am îndrăgostit de ele, și mereu vânez noile lansări. Tarte Big Ego este o mascara cu una dintre cele mai mari periuțe de la mine din colecție care face niște gene superbe. Din păcate am doar varianta travel size pe care o folosesc rar ca să mă țină mai mult, dar chiar și așa mă bucur de o experință plăcută și gene superbe. Toate cele 3 mascara de până acum au periuțe mai mari care sunt și stufoase, iar partea care îmi place mie cel mai mult la ele este că nu încarcă excesiv genele, nu există riscul de picioare de păianjeni, sigur știți la ce mă refer. În plus de asta eu aplic al 2-lea strat imediat după primul nu aștept să se usuce pentru a aplica un strat nou.

 

Too Faced, unul din brandurile mele preferate care conține și mascara mea preferată, aceasta a fost în top o perioadă lungă de timp, și acum este dar se bate și cu alte produse pentru primul loc. Este vorba despre Better Than Sex, sunt sigură că ați auzit de nenumărate ori despre acest produs. Știu multe fete care nu sunt la fel de încântate de acest rimel ca și mine, dar pentru mine este genial. Pot aplica doar un singur strat dacă vreau deoarece oferă volum și alungire ca nimeni altul, dar pot liniștită să aplic și 2 straturi deoarece nu arată încărcate genele. Produsele de până acum sunt din categoria celor puțin mai scumpe dar sunt foarte bune și merită investiția. Eu am varianta travel size și la acesta deoarece îl am dintr-un set, dar am avut-o și pe cea full size. Dacă nu sunteți sigure de un produs merită să vă cumpărați prima oară varianta travel, pentru a testa produsul și doar după acea să învestiți în produsul full size. Din fericire multe branduri au variante micuțe, mai ales dacă vorbim despre un brand mai scump.

 

Unul dintre cele mai ieftine produse testate de mine dar care mi-a plăcut extrem de mult, este Double Lash Extend de la Farmasi. Din păcate momentan nu mai am acest produs deoarece s-a terminat și nu am reușit încă să îmi comand altul, noroc că am făcut o poză înainte de a arunca ambalajul. Este un produs care se poate aplica în 2 feluri diferite. Are o periuță mai subțire care oferă alungire iar dacă îți dorești și volum învârți peria, astfel este încărcată cu mai mult produs. Eu foloseam doar varinta pentru alungire deoarece oferea suficient volum pentru genele mele, dacă periuța era mai încărcată de produs și genele păreau încărcate. Prețul este unul extrem de mic, doar 25 ron dar produsul poate concura cu succes cu alte produse mai scumpe. A fost prima oară când am testat un rimel de la Farmasi dar acum sunt curioasă și de altele.

Ultimul rimel de azi este unul de la Douglas, Lash Love mascara, l-am descoperit acum aproximativ 1 an și de atunci l-am recumpărat de vreo 2 ori, costă în jur de 50 ron, dar eu l-am găsit la reducere. Comparativ cu produsele de mai sus acesta are o periuță din silicon, puțin mai rigidă decât celelalte dar care alungește frumos genele și le oferă volum. După cum vedeți toate produsele oferă volum și alungire deoarece sunt cele 2 cerințe ale mele când aleg un produs nou. Nu mă interesează cele care oferă gene naturale, pe acelea le am de la mama natură. Cu periuțele din silicon trebuie să aveți grijă să nu vă irite ochii, dar sunt potrivite pentru cele cu ochii mici deoarece periuța este mai micuță.

Acestea sunt cele 6 produse preferate ale mele în acest moment, dar nu vă lăsați înselate am multe preferate din această categorie dar nu puteam să le prezint pe toate aici, și așa am redus lista la 6, nu la 5 cum aș fi vrut.

Sunt curioasă voi ce pretenții aveți de la un rimel/mascara și mai vreau să știu voi cum îi spuneți? Rimel sau mascara?

Acesta a fost articolul de azi, sper că a fost pe placul vostru și vă invit să ne vedem tot aici la aceasi oră și lunea viitoare.

XO XO săptămână frumoasă, călduroasă și cu mult spor.

 

 

Articole asemănătoare

4 thoughts on “Top 5 produse preferate – rimel/mascara

  1. De 6 ani, am optat pentru extensii de gene japoneze, dar inainte am folosit rimel de la Guerlain, Dior si au fost printre cele mai bune pentru mine.

    1. Pe acestea nu le-am folosit, dar am câteva produse de la Dior care îmi plac mult de tot. La un moment dat m-am gândit și eu sa îmi pun extensii de gene, dar apoi am renunțat la idee, îmi plac prea mult rimelurile încât să renunț la ele 😁

  2. Lidia spune:

    De foarte mult timp sunt in cautarea unui rimel care sa aiba un raport calitate/pret ok. Periuta este garantat un factor in a alege rimelul potrivit, cu cat mai stufoasa cu atat mai bine.

    1. Și pentru mine periuța este cea care face diferența. Nu îmi plac în mod special cele cu peri de silicon. Oricum de cele mai multe ori combin 2 produse diferite pentru efectul dorit sau aplic 2 sau 3 straturi din același produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *