Makeup

Top 5 produse preferate – Anticearcăn

În zilele toride de vară sau atunci când tenul meu arată bine și nu am nevoie de prea multe produse, singurul pe care îl aplic ca bază este anticearcănul.

De-a lungul anilor am testat mai multe produse de la mai ieftine la mai scumpe dar am un top 5 al produselor must have pentru mine, unele le-am și recumpărat de mai multe ori.

Anticearcănul este acel produs care te ajută să scapi de micile imperfecțiuni ale tenului, iluminează sau conturează în funcție de nuanța aleasă. Eu cel mai des îl folosesc pentru uniformizare atunci când nu aplic fond de ten sau pentru ascunderea cearcănelor.

Unele au o acoperire chiar mai mare decât un fond de ten dar nu încarcă atât de tare tenul.

  1. Tarte Ultra Creamy shape tape – un produse relativ nou la noi în țară dar foarte renumit și apreciat înafară. De mult îmi doream să îl testez și eu astfel că atunci când s-a lansat și la noi am pus mâna pe el. Cremos și cu o consistență nici prea groasă dar nici prea lichidă este perfect pentru acoperire, estompare, uniformizare sau corecție. Are o putere de acoperire destul de mare și rezistă foarte bine pe tot parcursul zilei fără să se strângă în ridurile fine. Se găsește în mai multe variante de nuanțe. Prețul este unul mai ridicat dar merită.
  2. Maybelline Instant Anti Age eraser – am și pierdut șirul la câte astfel de produse am folosit de-a lungul timpului. De când a apărut și la noi a intrat în colecția mea și nu a mai plecat, să fie deja mai bine de 5 ani. Preț foarte bun, acoperire super, ușor de aplicat și estompat, este produsul must have pentru oricine. Cel mai des îl aplic în loc de fond de ten dar și atunci când vreau un strat în plus pentru a acoperi imperfecțiunile. Nuanțele preferate sunt Ivory și Brightener. Ultimul îl folosesc strict pentru iluminare. Se găsește și o nuanță foarte închisă potrivită pentru contur. Acesta face parte din categoria ieftin și foarte bun.
  3. Nyx Bare with me concealer serum –  a fost o alegere impulsivă dar care a meritat. Avem nevoie să comand ceva în plus pentru a nu plăti transport la un moment dat și mi-a apărut acest produs. Nu mai auzisem prea multe despre el pe atunci așa că eram tare curioasă. Este hidratant, are acoperire bună, se comportă bine pe parcursul zilei și se poate folosi indiferent de tipul de ten. Așa cum îi spune și numele are o consistență mai de ser și arată foarte bine pe piele. Îmi place mult și sistemul de folosire, este igienic și ușor de scos produsul.
  4. YSL Touche Eclat – face parte din categoria produselor scumpe și bune. Are o consistență mai lichidă și o acoperire medie. Potrivit pentru a estompa imperfecțiunile. Ambalaj subțire și ușor de luat în geantă pentru uz zilnic. Nu încarcă absolut deloc tenul datorită formulei mai lichide dar oferă suficientă acoperire încât să fie un produs bun chiar și pentru tenurile mature. Conține acid hialuronic și vitamina E, ingrediente benefice pentru a oferi și hidratare pielii, mai ales atunci când aplicăm produsul în zona ochilor care în general este mai uscată.
  5. Benefit cosmetics Boi-ing cakeless concealer – are cea mai mare acoperire dintre cele menționate mai sus, dar are o textură lejeră în același timp care nu încarcă tenul. Este waterproof și rezistă până la 24h. Vine într-o gamă mai variată de nuanțe astfel încât fiecare să își găsească perechea. Citind numele ne dăm seama că nu se strânge în liniile fine din jurul ochilor dar atenție mare la cantitatea de produs aplicată. Less is more se potrivește perfect pentru fiecare din aceste produse dar mai ales la acesta.

La aceste produse la fel ca și la fondul de ten contează foarte mult consistența produsului, cu cât este mai lichid cu atât o să fie mai lejer pe piele, o să acopere fără să încarce tenul și o să arate mai bine pe parcursul zilei. Cu cât consistența este mai groasă cu atât acoperirea este mai mare dar necesită mai multă atenție la cantitatea de produs aplicat, să fie bine estompat și setat cu pudră.

Aleg anticearcănul de fiecare dată astfel încât să îl pot folosi pe toată fața nu doar pe anumite zone deoarece este micuț și se poate călătorii ușor cu el.

 

2 thoughts on “Top 5 produse preferate – Anticearcăn

  1. Mogu spune:

    Felicitări pentru ceea ce ai ales pentru produsele must have. Acestea sunt într-adevăr produse excelente care merită încrederea și investiția ta. Sunt foarte utile pentru a avea un ten frumos și curat, acoperind imperfecțiunile și hidratând in același timp. Bine ai făcut că ai lăsat un comentariu despre aceste produse pentru că ne-ai oferit șansa de a vedea cu adevărat diferența pe care o poate face acest anticearcăn în orice look.

    1. Mulțumesc. Aleg să păstrez și să folosesc doar acele produse care îmi plac cu adevărat, le pot folosi pe mine dar și pe clientele mele. Din fericire piața abundă de produse bune și lansări noi astfel că este foarte ușor să găsești produsul potrivit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *