Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – glitter/pigment

Voi ce faceți atunci când vreți un strop de sclipire în viața voastră? Când vă doriți ca machiajul să vă scoată din anonimat?

Eu apelez la pigmenți, un fard pulbere cu irizații superbe și jocuri de culoare. În funcție de lumină și de perioada din zi își schimbă culoarea având irizații prin el. Am descoperit aceste produse acum câțiva ani și de atunci le folosesc destul de des, mai ales atunci când vreau ceva diferit și rapid în același timp. Se aplică destul de ușor și arată foarte bine pe pleoape indiferent de forma ochilor sau de culoare. Vă recomand să aplicați produsul cu degetele, este mai rapid și nici nu o să aveți atât de mult fall out. Este o alegere bună și pentru acelea dintre voi care vă machiați rar și nu vreți să învestiți într-o paletă de farduri. Din fericire toate brandurile au în colecție un astfel de produs.

Primul produs din această categorie achiziționat de mine a fost unul de la Mac, de atunci a început și pasiunea mea pentru glitter/pigmenți, până atunci foloseam doar farduri cu glitter. Blue brown este numele nuanței și la fel ca la toate produsele cu glitter în funcție de cum bate lumina are reflexii diferite. Arată superb indiferent de perioada din zi sau de ocazie, o cantitate mare de produs într-un ambalaj mic și drăguț. Îl folosesc de ceva vreme deja dar parcă este nou, ai nevoie de o cantitate mică de produs deoarece este foarte pigmentat.

Tot de la Mac este și următoarea nuanță care se numește Rose, din păcate a fost în ediție limitată dar știu că au o culoarea asemănătoare în colecția lor chiar și acum. Îmi place nuanța deoarece este foarte feminină și scoate frumos în evidență ochii. Poate fi folosită singură sau peste un alt fard, chiar zilele viitoare urmează pe Youtube un machiaj cu această nuanță, vă las aici link către canalul meu. Eu ador pigmenții deoarece sunt foarte versatili, ușor de aplicat și mai ales au un ambalaj mic și pot fi luați oriunde. Nuanțe de roz, piersică și puțin auriu, culorile se schimbă în funcție de lumină și mai ales de fardul care este aplicat sub.

De la pigmenți fini la un glitter puțin mai mare și mai colorat, alegerea mea este unul de la Nyx, MGLI 03. Din păcate nu are un nume pompos sau frumos, doar un număr banal, însă produsul în sine nu este deloc banal. A fost dragoste la prima vedere și în acele dimineți când vreau un machiaj simplu dar în același timp sofisticat apelez la el. L-ați văzut de mai multe ori în acțiune pe stories (Instagram), dacă nu vă sugerez să mă urmăriți și acolo, nu o să vă pară rău (organizez destul de des și concursuri 🙂 Pigmenții sunt mai fini iar glitterul este puțin mai mare dar se aplică la fel de ușor. Dacă vreți să reziste mai bine vă sugerez să folosiți un glitter glue sau un fard cremos prima oară și peste să aplicați glitter, se prinde mai bine și pe parcursul zilei nu riscați să cadă, este o problemă des întâlnită la glitter fiind puțin mai mare.

La cei de la Melkior apelez mereu când vreau să îmi creez propria paletă de farduri personalizată, deoarece îți alegi pastilele de fard iar paleta o primești gratuit la un anumit număr de pastile sau o poți achiziționa separat. Tot la ei am găsit și niște pigmenți foarte fini în culori cameleon. Sunt absolut superbi, perlați cu granulații diferite, reflectă foarte frumos lumina, pot fi aplicați pe pleoape, față sau corp perfecți pentru un machiaj de zi sau unul de festival. Am două nuanțe divine Fairy Godmother  și Dragonfly. Sunt atât de fini încât abia se simt pe piele.

De la glitter și pigmenți trecem la un fard lichid. Tot de la Melkior și tot cu sclipiri frumoase acest fard este o combinație între un produs cremos, unul lichid și un pigment. Nu ai nevoie de o bază sau de un produs cremos de care să se lipească pigmentul, le ai pe toate într-un singur produs. Ambalajul și aplicatorul seamănă cu al unui ruj lichid motiv pentru care este ușor de aplicat și se usucă repede fără să fie nevoie să aștepți mult. Nuanța mea este Misterious Woman, un negru cu irizații, pe bază de apă. Îmi place să îl folosesc în acele zile când vreau ceva diferit dar nu am timp să îmi fac un machiaj complicat. Aplic un strat, aștept câteva secunde și sunt pregătită să înfrunt ziua.

Am vrut să fac și acest top deoarece sunt produse superbe și ușor de aplicat, colorate, sclipitoare și feminine. Inițial nici nu mi-am dat seama cât de des întind mâna după ele, în special atunci când vreau ceva diferit. Nu ocupă atât de mult spațiu cât o paletă și nici prețul nu este unul ridicat. Un plus este că nu ai nevoie nici de pensulă, aplicarea fiind una mai ușoară și mai precisă atunci când folosești degetele.

Sper că vă sunt de folos aceste articole și vă inspiră să vă achiziționați câteva produse noi cu care să explorați lumea machiajului, este una tare frumoasă și colorată.

Pe săptămâna viitoare XO XO

 

2 thoughts on “Top 5 produse preferate – glitter/pigment

  1. Valeria Chertes spune:

    Ce bine arata toate.

    1. Da, arată și mai bine într-un machiaj 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *