Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – creioane ochi

Azi continuăm seria preferatelor tot din categoria produselor destinate ochilor. Fie că le folosim singure, împreună cu alte produse sau ca bază de machiaj, creioanele de ochi sunt produse pe care ar trebui să le avem în kit-ul nostru.

Deși nu le folosim zilnic sunt produse care ne scot din impas atunci când avem nevoie.

Le putem folosi pe linia apei, ca tuș, ca bază de machiaj sau ca produs de contur. Sunt ușor de folosit și prețul este unul decent, la cele pe care le am eu, știu că pe piață există și la prețuri mult mai mari.

Nu sunt primele produse după care întind mâna atunci când mă pregătesc să mă machiez dar îmi place să le folosesc ocazional și m-am gândit că trebuie să le includ în acest top. Articolul de azi o să fie unul scurt deoarece nu am prea multe să vă povestesc despre aceste produse, vreau mai mult să le aduc în atenția voastră.

Melkior, nu este un brand nou aici la mine și cred că nici pentru voi. Încep topul de azi cu câteva creioane de la ei. Colorate, pigmentate și ușor de aplicat pe pleoape sau pe linia apei. Îmi place că au lansat și creioane colorate nu doar alb, negru și maro, știu că sunt printre cele mai folosite culori, dar persoana aici de față, adică eu, ador culorile și mereu sunt fericită când găsesc creioane colorate. De cele mai multe ori cei de la Melkior au diferite oferte de care puteți profita pentru a vă cumpăra produsele mai ieftin. Dacă sunteți sensibile este posibil să nu vă placă în mod special aceste creioane deoarece au mina puțin mai tare, cel puțin primele câteva dăți, dar după acea sunt mai ușor de aplicat. Cele 6 nuanțe ale mele sunt white, prune, shiny brown, black, turquoise și purple.

Sephora, acel magazin unde aș putea sta o zi întreagă fără să mă plictisesc, am câteva produse de machiaj de la ei iar printre acestea se numără și creioanele de ochi, colorate desigur. Am doar 3 nuanțe dar îmi plac mult de tot. Roz, verde deschis și unul pădure, sunt alegerile mele de azi. Cu câteva particule sclipitoare prin ele , îmi place să le folosesc atunci când vreau ceva diferit. Sunt puțin mai cremoase decât cele de la Melkior și se pot aplica mai ușor pe piele. Fairytale, Surfer Babe și Romantic comedy sunt cele 3 nuanțe ale mele.

Maybelline the nudes am un singur creion dar îl ador, așa cum se vede și în poză nu mai am mult din el deoarece îl folosesc destul de des, ca bază pentru fardul de pleoape, pe post de eyeliner sau pentru a ilumina colțul intern al ochiului. Este foarte cremos și se aplică extrem de ușor, îmi place că nu se întinde și nici nu se transferă pe pleoapă, arată bine chiar și după câteva ore. Nuanța mea este Rose Pearl.

Pe lângă acest creion roz superb mai am o gamă preferată de la Maybelline, Tatto Liner. Sunt cele mai pigmentate și mai rezistente creioane folosite până acum. Rezistă chiar mai bine decât un eyeliner special creat pentru acest pas. Foarte cremoase care ajută la aplicarea ușoară și la trasarea liniei fine de tuș. Am mai menționat de multe ori că eu nu folosesc tuș propriu zis, foarte foarte rar, poate o dată pe an așa când îmi este dor, dar în rest îmi trasez linie de tuș cu ajutorul fardurilor și a acestor creioane. Aș vrea totuși să lanseze mai multe nuanțe. Nuanțele mele sunt Bold Brown și Rich Amethist, acesta din urmă este și preferatul meu dintre cele două.

Rimmel Scandaleyes nuanța 005 Nude, acest creion l-am achiziționat special pentru a-l folosi pe linia apei. Iluminează frumos privirea și ajută să pari mai odihnită. Este singurul creion pe care îl folosesc doar pe linia apei, nu am încercat pe alte zone dar știu că se poate folosi cu succes. Este important ca mina să fie cât mai fină și mai cremoasă pentru a nu zgâria sau irita ochii, cu acesta nu am avut nici un fel de problemă deși îl folosesc de ceva vreme. Recunosc că nu l-am mai folosit în ultima perioadă mai ales că mă machiez atât de rar.

Ultimele produse de azi sunt 2 creioane de la Nyx. Creioanele lor Jumbo sunt super mișto și ușor de folosit. Au o mină mare și mai groasă decât cele de până acum ceea ce face ca aplicarea să fie una mai ușoară. Cremoase și pigmentate ușor de aplicat chiar și pe linia apei. Eu le folosesc ca bază de machiaj sau ca fard de pleoape fără a mai adăuga nimic pe deasupra. Trebuie să mai precizez un lucru deoarece eu când le-am achiziționat prima oară eram în dubii, și nu știam ce să fac cu ele după ce se termină mina, da, se pot ascuți fără probleme, știți și voi ascuțitoarele acelea duble, unul dintre acele orificii este special creat pentru astfel de creioane.  Nuanțele mele sunt Rust și Strawberry Milk.

Până la urmă mi-am dat seama că totuși nu este un articol chiar atât de scurt dar sper să vă fie de ajutor.

Cum vă spun la fiecare articol, dacă vreți să vedeți produsele în acțiune vă aștept pe Instagram sau Youtube.

Abia aștept articolul de săptămâna viitoare, este despre produsul meu must have când vine vorba despre machiaj.

Curioase despre ce este vorba? Vă aștept săptămâna viitoare aici la aceasi oră.

O saptămână minunată și cu spor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *