Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – sprâncene

A mai rămas puțin din această serie de top 5 produse preferate, 3 sau 4 articole și suntem gata, mi-a plăcut tare mult să vă povestesc despre produsele mele preferate și sper că și vouă.

Articolul trecut am povestit despre mascara produsul meu preferat de machiaj, azi vorbim despre o altă categorie de produse care îmi plac și asta deoarece trebuie să le folosesc zilnic dacă vreau să am sprâncene frumoase. În adolescență aveam sprâncene frumoase, însă multele vizite la cosmetică și mai ales trendul sprâncenelor subțiri au lăsat urme, multe goluri și locuri unde nu îmi mai cresc firele de păr.

Am încercat multe soluții pentru creșterea sprâncenelor însă până acum nu am găsit acel produs minune de acea folosesc zilnic produse pentru sprâncene pentru a le contura și stiliza. Noroc că există pe piață multe branduri bune care mă ajută să am și eu sprâncene mai frumoase. Știu că există și varianta de tatuaj sau micropigmentare dar îmi este teamă să nu iasă urât sau să se estompeze urât pe parcursul anilor, astfel că folosesc produse bine alese.

Cred că nu mai este o surpriză pentru nimeni că Anastasia Beverly Hills este supranumită Regina sprâncenelor pe bună dreptate, ador produsele ei, am pomadă, creion, pudră și mascara, acum am văzut că a mai lansat un produs nou transparent pentru fixarea sprâncenelor și abia aștept să pun mâna pe el. Primul produs de la ABH a fost pomada, achiziționată în 2016 când eram cursantă la București doar că nu mi-am luat nuanța potrivită, (ulterior mi-am achiziționat o nouă nuanță) după acea mi-am achiziționat pudra și restul produselor. Azi vă povestesc despre pudră deoarece este un produs super, arată foarte bine aplicat, nu încarcă și rezistă extrem de bine pe parcursul zilei, se bate pentru primul loc cu pomada însă cu aceea este puțin mai greu de lucrat și trebuie să te grăbești deoarece se usucă motiv pentru care am ales pentru acest top pudra. Ține o veșnicie, sunt 2 nuanțe diferite în fiecare și se aplică tare ușor. Eu de cele mai multe ori combin ambele nuanțe pentru o culoare mai potrivită, sau aplic la începutul sprâncenei nuanța mai deschisă și în rest nuanța mai închisă. Îmi plac și celelalte produse ale ei însă dacă era să le pun pe toate în acest top nu mai aveam loc să vă povestesc și despre celelalte branduri. Găsiți produsele ABH pe site-ul oficial, în saloanele lor sau la Sephora, un tip pentru voi, la Sephora prețul este puțin mai mare decât dacă achiziționați direct de la ei 🙂

Un alt brand renumit și iubit este Benefit, nu cred că este cineva care să nu fi auzit de ei. Sunt de mulți ani pe piață dar eu abia acum 2 ani am folosit prima oară produsele lor de sprâncene. Dacă ați citit celelalte articole ați văzut cât de mult îmi plac blush-urile lor, sunt fan și mereu aștept cu nerăbdare să testez produsele lor. Am 2 creioane pentru sprâncene Goof proof și Precisely my brow, îmi plac ambele dar dacă este să aleg doar unul, acela este Precisely, deoarece are mina mai subțire și pot să îmi conturez mai bine sprâncenele și să desenez firele de păr. Știu că sunt puțin mai scumpe decât alte branduri însă merită să vă cumpărați cel puțin un singur produs să testați și să vă convingeți. Pe lângă creioane mai am și mascara, Gimme Brow care este de vis. Dacă sunteți mândrele posesoare ale unor sprâncene dese și frumoase aveți nevoie doar de acest produs și sunteți gata pentru o nouă zi. Are o periuță foarte subțire care colorează frumos firele de păr. Îmi place că au mai multe nuanțe și este ușor să găsiți nuanța potrivită pentru voi.

Un dupe după Gimme Brow este Essence Make me brow, un produs foarte bun și ieftin, eu îl folosesc de mulți ani deja. Costă în jur de 15-20 ron depinde unde îl găsiți, însă mă deranjează că se găsește greu prima nuanță cea pe care o folosesc eu, cele închise mereu sunt la raft dar aceasta mai rar. În zilele cu machiaj lejer se mai întâmplă și să aplic doar acest produs și gata, fără creion sau alt fard. Nu rezistă chiar atât de bine ca cel de la Benefit, însă având în vedere prețul eu sunt foarte mulțumită. Are o periuță la fel de mică ca și cel de la Benefit, pot foarte ușor să îmi aranjez firele de păr.

Un săpun de sprâncene este produsul care îmi lipsea din colecție și am remediat această problemă acum un an parcă, mi-am cumpărat Brow Soap, din păcate la noi nu se găsește fix acest brand dar sunt multe produse similare de la alte branduri. Până să îl am pe acesta am testat metoda cu un săpun obișnuit să văd cum arată și mi-a plăcut mult, doar că se vedea pe firele de păr puțin alb de la săpun. Acest săpun este transparent, trebuie pulverizat puțină apă, eu folosesc spray de fixare a machiajului și cu o perie de sprâncene aplicat pe firele de păr. Le menține destul de bine sub control și îmi place că pot obține acel efect de laminare. Atenție la cantitatea de produs aplicată deoarece poate încărca firele de păr. Se curăță ușor la final de zi. După ce se usucă îmi place să vin peste cu un fard pudră și să desenez fire de păr pentru un look mai natural. ABH a lansat un produs nou similar pe care vreau să îl testez pe viitor.

Au mai rămas 2 creioane de sprâncene și suntem gata.

Nyx Precision brow pencil a fost mult timp creionul meu preferat, înainte să descopăr creionul cu mină mai subțire, îmi place chiar și acum dar are mina puțin mai groasă și îmi este mai greu să desenez fire de păr, dacă trebuie doar să umplu un gol este genial deoarece nu trebuie să insist mult, dar pentru fire este mai greu. Culoarea taupe se potrivește perfect cu nuanța părului și îmi place că o găsesc mereu pe stoc fără să fie nevoie să caut mult. Cumpăr produsul din magazinul lor fizic și costă în jur de 49 ron. Rezistă bine pe parcursul zilei fără să curgă sau să arate inestetic.

Maybelline ultra brow slim este creionul pe care de când l-am descoperit îl folosesc aproape zilnic. Are o mină extrem de subțire și pot trasa ușor firele de păr, mina are consistența perfectă pentru a fi ușor de aplicat pe piele. Nuanța mea este medium brown și se potrivește perfect. Acest creion a luat locul celui de la Nyx și aș îndrăzni să spun că acestea două sunt dupe-uri după cele 2 de la Benefit menționate mai sus dar la un preț mai mic. Acesta de la Maybelline costă în jur de 30-40 ron depinde de unde îl cumpărați. Am folosit în trecut creioane care după câteva aplicări erau deja terminate, mina era extrem de cremoasă și se termina repede, cu acestea nu am avut nici un fel de problemă. Mă țin în jur de 1 lună sau poate mai mult ceea ce este super.

Gata, acesta a fost topul de azi, am vrut să includ produse mai ieftine dar și mai scumpe, în funcție de bugetul vostru găsiți produsul destinat vouă. Când vine vorba despre produs pentru sprâncene găsiți produse foarte bune la prețuri super mici și nu este neaparat nevoie să investiți într-un brand scump dacă nu vă permite bugetul, însă dacă vreți să vă răsfățați atunci vă recomand să testați produsele de la Benefit și ABH, mai ales că le găsiți în Sephora fără să fie nevoie să mergeți în magazine diferite.

Sunt curioasă voi ce folosiți cel mai des pentru stilizarea și conturarea sprâncenelor? Care este produsul vostru preferat?

O săptămâna minunată și cu spor, sper să fie una mai bună acum că a trecut și minunatul Mercur Retrograd 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *