Beauty

Top 5 produse preferate – Blush

Dacă săptămâna trecută am discutat cu tine despre cum oferim dimensiune și ne conturăm fața după ce aplicăm fondul de ten, azi vreau să îți povestesc despre o pată de culoare, blush-ul.

Blush-ul este acel produs care cu doar o atingere redăm culoare în obraji și completăm machiajul feței.

Am multe preferate dar azi îți prezint topul, creme de la creme, cum se mai spune 🙂

  1. Charlotte Tilbury Cheek to chic blush, nuanța Love is a drug – cu acest brand niciodată nu dau greș. Așa cum am menționat și în articolul anterior unde ți-am prezentat un contur cremos, Charlotte Tilbury este un brand high end care merită toți banii. Cu o combinație de 2 nuanțe diferite este produsul must have pentru un look care rezistă foarte bine, ai nevoie de o cantitate mică de produs iar rezultatul este unul superb. Apelez la el mereu când vreau un look fresh, natural și de lungă durată.
  2. Natasha Denona blush duo, numărul 02 – un duo superb, o combinație de roz și piersicuță. Ador să folosesc pentru un look de zi nuanța de piersicuță deoarece are un strop de strălucire și arată minunat pe ten indiferent de sezon. Aleg să combin cele 2 nuanțe atunci când vreau ceva diferit. Nuanța de roz este mată și o folosesc mai des în sezonul mai rece. Fiind o mare fană Natasha Denona este greu să nu iubesc orice produs pe care îl testez de la ea, pe viitor vreau să am în colecție toate produsele de la ea.
  3. Natasha Denona blush duo, rose cheek duo – o minipaletă cu 2 nuanțe, un blush și un iluminator. Blush-ul este preferatul meu, este un produs cremos, o nuanță de piersicuță, diferența dintre cel de mai sus și acesta este faptul că cel din urmă este cremos și nu are deloc glitter. Pentru zi este produsul meu preferat pe care îl folosesc de când l-am descoperit. Singura problemă este că nu am găsit până acum nuanța aceasta într-o variantă mare.
  4. Westman Atelier baby cheeks blush stick, nuanța Dou Dou – un brand foarte interesant din punctul meu de vedere. Prețul este unul destul de mare dar și produsele arată la fel de mare. Un ambalaj luxuriant, produs foarte mișto și rezistent iar nuanța este superbă. Se lucrează foarte ușor cu el, se poate aplica cu degetele sau cu o pensulă și arată foarte natural pe ten. Folosind acest produs o perioadă de timp mi-a deschis apetitul spre acest brand, vreau pe viitor să testez și conturul lor cremos, am auzit că este super.
  5. Rare Beauty blush, nuanța believe – anul acesta a fost mare nebunie cu produsele de la Rare Beauty, brandul Selenei Gomez, și înțeleg perfect de ce. Am doar acest blush de la ea, dar îmi doresc și celelalte nuanțe. Este un produs lichid/cremos cu o nunță superbă, un finish foarte natural care rezistă pe tot parcursul zilei și este foarte pigmentat.

Este atât de interesant cu se schimbă gusturile noastre de-a lungul anilor. Dacă până anul trecut stăteam deoparte de produsele cremoase pentru ten deoarece nu făceau o echipă bună cu tenul meu acum le ador. Este adevărat că nici eu nu mai sunt o fană înrăită a unui ten mat.

Oricum mă bucur că avem și noi o varietate destul de mare de produse și pot să testez cât mai multe pentru a-mi crea o părere despre ele și a le putea recomanda mai departe clientelor mele dar și ție.top

Pentru moment aici se încheie seria top 5 produse preferate. Am decis să iau o pauză și să te delectez și cu alte articole și peste câteva săptămâni revenim la această serie cu restul produselor.

Am în plan câteva idei noi pentru articole și recomandări de produse pe care vreau să ți le aduc în atenție.

Pe data viitoare XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *