Makeup

Produsele perfecte pentru vara!

In sfarsit putem spune ca a venit vara si la noi. Nu stiu cum e la voi, dar la Cluj e foarte cald. E atat de cald incat uneori am impresia ca transpir chiar si atunci cand respir.

Ce e de facut in aceste zile? Ne machiem sau nu ne machiem? Daca ne machiem ce produse alegem care sa arate bine pe ten si sa nu incarce tenul? Cand e atat de cald si incep sa ma machiez am impresia ca orice produs folosesc se topeste de pe fata si incepe sa curga, daca folosesc pudra, fata incepe sa transpire si arat ca un clovn 😀

Personal in aceste zile imi place sa folosesc o baza de machiaj matifianta, aplic blush cremos si la final un strat subtire de pudra matifianta pentru fixare. Machiajul ochilor este foarte simplu, de cele mai multe ori doar mascara si putin fard de sprancene. In aceste zile nici macar spray-ul de fixare sau apa termala nu ne ajuta foarte mult. In acest moment crema mea de ochi, de fata si apa termala sunt in frigider, cand simt ca nu mai pot ma racoresc cu putina apa termala rece si parca pe moment deja e mai bine.

DSCN4240resize

In sezonul cald este indicat sa folosim cat mai multe produse cremoase deoarece arata mai natural pe ten si nu incarca atat de tare. Chiar si eu desi am tenul gras vara folosesc produse cremoase pe care uneori le fixez cu pudra. Produsele cremoase sunt indicate in special persoanelor care au tenul uscat pentru ca nu vor evidentia si mai mult portiunile uscate ale fetei sau zonele in care tenul este atat de uscat incat se cojeste.

Produsele cremoase sunt perfecte pentru vara si in special pentru persoanele cu tenul normal spre uscat, iar cele pudra pentru sezonul mai rece si pentru persoanele cu tenul normal spre gras. Insa dupa cum bine stiti deja, in machiaj nu exista regului putem folosi ce vrem cand vrem trebuie doar sa adaptam produsele nevoilor noastre si sezonului in care suntem.

Pentru ca e vara si vara tenul arata bine bronzat si stralucitor imi place sa folosesc iluminator si bronzer cremos pe timpul zilei iar seara cand ies in oras peste iluminatorul cremos aplic un strat fin de iluminator pudra pentru a intensifica stralucirea.

Sa ne bucuram de fiecare zi si sa profitam din plin de experientele traite!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *