Makeup

Pentru un machiaj reusit, avem nevoie de pensule cu grija curatate

Well hello again, dragelor, nu stiu la voi cum e vremea, insa la Cluj a ajuns toamna in sfarsit. Schimbare care pe mine ma bucura enorm de mult. Dar azi nu vorbim despre toamna, ci despre pensulele de machiaj si despre buretel, mai exact cum le curatam corect.

Pentru un machiaj reusit si perfect pe langa produsele de machiaj avem nevoie si de ustensile, cum ar fi pensulele si buretelul pentru aplicarea produselor cremoase sau pudra. Toate acestea ne sunt foarte utile, insa asa cum noi ne demachiem seara tot asa trebuie sa curatam si ustensilele de machiaj. Desigur ca fiecare isi alege modalitatea potrivita pentru acest lucru, insa important este sa le mentinem curate.

Odata la 1-2 zile imi curat pensulele cu un spray special pentru pensule si din doua in doua saptamani sau mai des in functie de cat de des le folosesc, le spal cu apa si sampon de bebelusi. Desigur pe piata exista o multime de produse special create pentru curatarea pensulelor, insa mie imi place sa folosesc sampon pentru bebelusi pentru ca imi curata foarte bine pensulele si buretelul si nici nu le strica. Pentru a face tot acest proces sa fie si mai usor au aparut acele manusi cu striatii de diferite marimi si forme pentru a curata pensulele si mai bine, insa sunt destul de scumpe. Eu am gasit o alta modalitate mai ieftina si la fel de eficienta. La DM exista o perie de fata ovala, din silicon, cu striatii usoare si care costa doar 8 ron. E mai mica ca dimensiune, insa pentru pensulele de ochi este perfecta. Daca nu iti place sau o consideri prea mica mai am o solutie. Asa cum stiti produsele de la Ikea se pot folosi si in alte scopuri decat cele pentru care au fost create, asadar la ei gasesti o manusa din silicon pentru bucatarie, care are o dimensiune mai mare si striatii perfecte pentru a curata pensulele tale de machiaj. Manusa este perfecta si se potriveste foarte bine in mana facand procesul de curatare a pensulelor mai rapid si mai eficient si costa doar 13 ron.

Voi ce produse folositi pentru curatarea pensulelor? Stiti vreun truc prin care putem face acest proces mai usor si mai rapid?

O duminica frumoasa si linistita dragelor! XO XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *