Spread the love

Ce poate fi mai relaxant si reconfortant dupa o zi de munca sau o zi mai grea la scoala decat sa iti acorzi un moment de rasfat. Un moment doar pentru tine, in care sa te rasfeti si sa faci doar cea ce iti face placere.

Dupa o zi stresanta, pentru mine cel mai placut este sa ajung acasa, sa ma demachiez, sa fac un dus, sa ma imbrac in cea mai comoda tinuta a mea, adica pijamale, sa ma asez confortabil pe canapea cu o paturica in brate si o cana de ceai alaturi de prietenele mele de pe Youtube. Pentru mine un moment de relaxare inseamna sa stau comod si sa ma uit pe Youtube, fie sa citesc o carte, fie sa ma uit la un film, depinde foarte mult de starea mea de spirit.

DSCN4422

In special acum ca ne apropiem de sezonul mai rece ador sa fac un dus cald  care sa ma ajute sa ma relaxez, dupa care sa ma bag sub o paturica calduroasa. Un alt moment de relaxare totala este sa am grija de mine, sa imi fac manichiura, sa imi aplic o masca de fata si una pentru par si sa stau comod pe canapea.

Este placut ca din cand in cand sa iti aloci putin timp strict pentru tine si pentru cea ce te face fericita, indiferent care ar fi aceste lucruri.

Pe tine ce te face fericita? Care sunt momentele acelea in care iti place sa te rasfeti si sa iti aloci timp doar pentru tine?

O seara frumoasa dragelor, XO XO!

 

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *