Makeup

5 Palete de ochi potrivite pentru un machiaj de toamnă

Afară lumea se transformă din ce în ce mai mult într-un peisaj idilic de toamnă.

Gradele au început să scadă, ploile au luat locul soarelui dogoritor și frunzele își schimbă culoarea.

Iar eu sunt fericită deoarece toamna este unul din sezoanele mele preferate. Așa cum spun mereu fiecare sezon aduce cu sine schimbări și bucuria de a începe ceva nou.

Ador culorile toamnei și foșnetul frunzelor sub picioarele mele dar mai ales ador machiajele de toamnă.

Deoarece am început încet trecerea de la vară la toamnă în casă din punct de vedere a decorațiunilor, am început schimbarea garderobei dar și a produselor de machiaj m-am gândit să fac o serie de articole cu aceste pregătiri.

Azi vreau să aduc în fața voastră 5 palete potrivite pentru un machiaj de toamnă. Sunt palete de ochi, unele mai ieftine iar altele mai scumpe, câte ceva pentru fiecare buget.

A fost greu să aleg doar 5 dar aș vrea să mă rezum la cât mai puține recomandări pentru a fi ușor de urmat.

Toamna îmi place să folosesc nuanțe de nude, maro, portocaliu, vișiniu, mov – nuanțele pe care le găsim și în natură.

  • 5 in a box de la Catrice – este cea mai nouă paletă intrată la mine în colecție iar prețul este unul imbatabil de 19.90. O găsiți în magazinele DM. Sunt 5 nuanțe, 3 mate și 2 sidefate/glittery. De curând am postat pe YouTube un clip special pentru această paletă deoarece este un ”dupe” destul de reușit după mini paletele de la Natasha Denona. Cu ajutorul ei puteți obține un look simplu de zi sau unul sofisticat de seară. Nuanțele sunt pigmentate dar ușor prăfoase. Dacă nu vă deranjează acest lucru sau dacă sunteți în căutare de produse drugstore la prețuri decente atunci această paletă o să fie potrivită pentru voi.

  • By Terry Bonjour Paris –  o paletă superbă cu nuanțe complet sidefate. 9 nuanțe potrivite pentru un look de toamnă și pentru orice doamnă sau domnișoară. Mi-am dorit de multă vreme o paletă de la By Terry dar mereu erau out of stock, când am găsit-o am pus mâna pe ea, a costat în jur de 280 ron dar merită fiecare bănuț. Fardurile sunt foarte pigmentate, ușor de lucrat cu ele și rezistă perfect toată ziua. Prețul este unul mai ridicat însă calitatea produselor dar și ambalajul își spun cuvântul. O găsiți în magazine sau online și vă recomand să o testați dacă aveți ocazia, o să fie dragoste la prima atingere. Dacă vă doriți să o vedeți în acțiune vă las aici link către clipul de pe YouTube deoarece am testat-o împreună cu voi.
  • Huda Beauty Nude Rich – de la Huda ador paletele ei micuțe de câte 9 nuanțe deoarece sunt pigmentate, ușor de aplicat dar și de luat în bagajul de vacanță și nu numai. Prețul este în jur de 150 ron și le găsiți online sau în magazine. Are o combinație de nuanțe mate și sidefate care se pot folosi indiferent de perioada din zi. Eu sunt mare fană a acestor palete mini deoarece au suficiente nuanțe pentru un look complet dar și pentru că le pot combina cu altele, am de la ea 2 sau 3 palete mini și una mare.
  • Nars Extreme Effects –  ador produsele și brandul Nars și de fiecare dată când călătoresc înafara țării caut un magazin al lor pentru a testa și achiziționa produse. Când am văzut această paletă m-am îndrăgostit iremediabil de o nuanță din paletă, vă las aici clipul în care o testez în compania voastră. A fost nevoie să aștept temperaturile mai scăzute pentru a testa și folosi o parte din nuanțe deoarece sunt prea închise și nu se potriveau în look-urile mele de vară dar acum sunt mai mult decât potrivite. Paleta are 12 nuanțe, mai deschise și mai închise, mate și sidefate iar ambalajul este unul simplu dar de efect. Prețul a fost 55euro și am achiziționat-o din Paris în perioada Paștelui anul acesta, sigur o mai găsiți și voi.
  • Natasha Denona Sunrise Palette – ND este brandul meu preferat în materie de machiaj, desigur iubesc produsele și testez multe branduri dar dacă ar fi să aleg doar unul atunci acesta este în special pentru palete. Anul trecut eram hotărâtă să îmi cumpăr o paletă de la ea dar în realitate nu m-a atras atât de mult dar când am văzut-o pe aceasta a fost dragoste la prima vedere. Este cea mai scumpă paletă de azi dar și cea mai mare, are 15 nuanțe mate dar și sidefate, costă în jur de 350 ron. Am folosit-o și în sezonul cald de câteva ori însă odată cu venirea toamnei o folosesc din ce în ce mai des. Aș fi vrut să vă arăt mai multe palete de la ea deoarece am câteva și micuțe însă m-am limitat doar la aceasta deoarece este preferata mea. Fardurile sunt foarte foarte pigmentate și ușor de lucrat cu ele, le recomand oricui indiferent de vârstă. Desigur că și ea are propriul clip pe YouTube deoarece este mult prea faină.

Acestea au fost alegerile mele pentru azi dar săptămâna viitoare discutăm despre cum mă pregătesc eu pentru toamnă – decorațiuni pentru casă, produse și pașii pe care îi fac pentru a fi în ton cu vremea de afară.

Până atunci vă doresc zile cu voie bună și spor în toate XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *