Beauty

Colecția de produse Melkior Professional

Am auzit de produsele Melkior de aproximativ 3-4 ani, când încă, la Cluj, nici nu aveau magazine, prin intermediul unei make-up artiste pe care o urmăream – pe atunci când această meserie era doar un vis pentru mine.

Ea era mereu foarte încântată de aceste produse și m-a făcut curioasă, de cate ori ajungeam la București nu am reușit să merg la ei în magazin și din câte știu pe atunci, încă, nu se putea comanda online (e posibil să mă înșel).

Când am auzit că deschid magazin și la Cluj, am fost foarte încântată mai ales că primul shop a fost deschis în Iulius Mall – chiar lângă mine, deci îmi era la îndemână să îl vizitez, cât de repede și cât mai des.

Zis și făcut, la câteva zile după deschidere le-am și făcut o vizită și mi-am cumpărat câteva farduri de ochi. Au niște culori foarte drăguțe și pigmentate, unele mai prăfoase decât altele, însă nimic deranjant, eu zic că sunt fardurile potrivite și pentru acelea dintre voi care sunteți începătoare și nu stăpâniți prea bine tehnica aplicării fardurilor. De-a lungul timpului am avut de la ei o pilă de unghii, mascara, pudră și niște gene false, însă pe acestea nu le mai am să le prezint în acest articol.

Melkior 3

Melkior 2

Am fost foarte încântată de fardurile lor de ochi, deoarece îți poți contrui tu singură o paleta cu toate culorile care îți plac, sigur ați mai pățit și voi să cumpărați o paletă întreagă doar pentru că vă plăceau 1-2 culori. Din fericire, la Melkior îți cumperi separat fiecare nuanță și îți alcătuiești o paletă doar cu cele preferate. Au o ofertă super bună – la fiecare 6-12-24 de pastiluțe primești cadou paleta magnetică, ceea ce este super. Trebuie să recunosc că eu nu am profitat niciodată până acum de această ofertă, deoarece nu am găsit mereu atât de multe nuanțe care să îmi placă la o singură achizitie, așadar mi-am luat pe rând pastiluțele și după acea mi-am luat separat o paletă magnetică pentru 12 pastile.

Momentan am de la ei 19 pastiluțe de fard, de care sunt mai mult decât mulțumită. Am atât farduri mate, satinate, perlate, cât și metalice. Sunt chiar vreo 2-3 nuanțe pe care le folosesc și pe post de blush, rezistă foarte bine și pe ten. Din păcate una din nuanțele mele preferate, Steel, a suferit un accident la ultima calătorie cu avionul și acum trebuie să merg să îmi cumpăr o alta pastilă și având în vedere că am 6 pastile care nu au încă o casuță am în plan să cumpar și paleta magnetică pentru ele, să nu se simtă abandonate.

Voyage – Sky Peach – Fabulous – Steel – Wild Cherry – Black – Captive Grey – Volcano – Prune  – Coral – Love Letters – Joyeux – Kiss Me – Old Brick – Secret Garden – Soft Peach – Red Leaf – Fragile – Iris sunt nuanțele pe care le am în acest moment, dar mai am câteva pe wish list.

Dintre toate acestea în top 5 sunt –Steel – Kiss Me – Joyeux – Prune și Volcano, desigur îmi plac și celalalte, însă acestea sunt mai aproape de inima mea.

Unele dintre ele sunt mai speciale, ca să zic așa, lucru care mie îmi place chiar foarte mult, atunci când le aplici cu pensula au o culoare și atunci când le aplici cu degetul oxidează și au o nuanță mai închisă. Am observat acest lucru la Love Letters și Joyeux.

Pe lângă aceste farduri mai am momentan, în colecție, 3 rujuri lichide mate de care sunt foarte mulțumită, îmi plac pentru că rezistă foarte bine pe buze, fără să le usuce și să se crape inestetic. Se usucă repede după aplicare. Cu unele rujuri lichide am pățit ca după aplicare buzele să arate pătate, culoarea nefiind uniformă peste tot, chiar și după ce aplicam 2 straturi, indiferent cât de gros sau de subțire aplicam stratul, buzele mele arîtau urât. Aceste nuanțe acoperă frumos buzele chiar și cu un strat subțire nemaifiind necesare retușuri ulterioare. Din colecție, în acest moment, fac parte Joy, Sexy și Ecstasy, uneori îmi place să le combin pentru a obține o nouă nuanță de ruj.

Îmi place anticearcănul lor în nuanța Beige, este potrivit pentru tenul meu și aleg să îl folosesc în acele zile în care port un machaj no makeup-makeup look deoarece nu necesită setare cu pudră și acoperă foarte bine imperfecțiunile, este deja a 2-a oară când îl recumpăr și pe parcursul timpului l-am oferit și cadou.

Prețul produselor este unul destul de bun, este undeva la mijloc în comparație cu produsele de pe piață, ce îmi place și mai mult la ei este că lucrând în domeniu poți să îți faci card de reducere de profesionist și la toate produsele care nu beneficiază deja de reducere ai un preț mai mic.

Aproape zilnic au oferte noi la produse, atât în magazine cât și online, așadar dacă vrei să încerci ceva de la ei mereu găsești câte o promoție care să îți satisfacă nevoile.

Eu am deja mai multe produse pe wishlist pe care îmi doresc să le încerc și sunt foarte curioasă de pensulele lor de machiaj, chiar vreau să îmi cumpăr 1-2 să văd cum se comporta la utilizat și la curățat.

Voi ce produse ați încercat de la ei?

XO XO

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *