Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – rujul

Încet încet ne apropiem de finalul topului iar azi vreau să discutăm despre rujuri. Sunt preferatele mele când vine vorba despre machiaj, deși în ultimul an nu prea le-am folosit, dar sper să scăpăm de mască și să îmi pot aplica zilnic un ruj diferit. Preferatele mele sunt cele mate, deoarece se aplică ușor și mai ales rezistă super bine și nu trebuie să îmi fac griji toată ziua din cauza reaplicării. Mate și lichide sunt cele după care întind mâna când trebuie să îmi aplic un ruj. Deși în colecție am multe nuanțe și finish-uri mereu le aleg pe cele mate, sunt mai aproape de sufletul meu, dar atenție mare să hidratați bine buzele dacă și voi folosiți zilnic astfel de rujuri.

În sezonul cald mai aleg și un gloss sau un ruj cu finish satinat deoarece îmi doresc confort dar se întâmplă mai rar.

Cele lichide îmi plac deoarece vin direct cu un aplicator bun care mă ajută să îmi aplic rujul ușor, dar nu zic nu nici celor tip baton, cele nude le aplic simplu direct dar pe cele în nuanțe intense le aplic cu o pensulă pentru a-mi face un contur frumos. Sunt curioasă voi cu ce vă aplicați rujul? Ce preferințe aveți?

Până îmi răspundeți voi zic să trecem la treabă și să vă arăt nuanțele mele preferate.

Când vine vorba de rujuri am 3 nuanțe preferate roșu, nude și burgundiu-mov, nu refuz nici alte nuanțe dar le folosesc mai rar.

De când am descoperit rujurile lichide mate de la Sephora colecția mea a tot crescut, sunt foarte pigmentate, rezistente și au nuanțe superbe, le-aș cumpăra pe toate dacă aș putea. Dar azi vă prezint două nuanțe diferite, un nude și un burgundiu. 13 și 16 sunt nuanțele mele de suflet, deși mi-ar fi plăcut dacă ar fi avut un nume mai drăguț. Prețul este unul super bun, 60 ron iar paleta de culori una diversă. Este ușor de găsit o nuanță preferată. Pe lângă nuanțele mate au și unele sidefate, deși nu sunt chiar pe gustul meu acelea, îmi place să le folosesc pe post de fard de pleoape. Da, puteți folosi în principiu orice ruj pe post de blush sau fard de pleoape, în special cele mate care rezistă super bine. Îmi place super mult nuanța nr. 1, un roșu superb dar pentru azi am ales un roșu de la un alt brand.

Melkior a fost prezent cam în toate articolele mele din ultima perioadă și nu este excepție nici în cel de azi. Nuața mea preferată de roșu vine de la Melkior și se numeste Sexy, așa cum îi spune și numele  este o nuanță absolut superbă care se potrivește multor persoane. Paleta de culori este mică dar chiar și așa au câteva nuanțe frumoase care merită testate. Cred că am toate nuanțele lansate dar aceasta este mereu în top. recent au lansat și câteva nuanțe nude dacă sunteți în căutare de un ruj nou. Știu că multe fugiți de nuanțele mate deoarece sunt puțin mai greu de purtat, unele usucă destul de tare buzele însă nu este cazul celor din articolul de azi, sunt foarte confortabile pe buze.

Mi-am dorit mulți ani să testez produsele de la MAC, mai ales rujurile deoarece am tot auzit cât sunt de bune, iar primul meu produs MAC a fost un ruj tip baton mat nuața Mehr, pe care îl mai am și acum, îmi place și îl folosesc des. Dar azi vreau să vă arăt două nuanțe care mi-au furat inima de la prima aplicare un ruj roz într-o nuanță intensă TSK TSK  și un roșu spre zmeuriu Relentlessly Red. Cel din urmă l-am achiziționat din Paris și îmi este tare drag, atât ca nuanță cât și ca amintire. Îmi amintesc cu drag de vacanța din Paris ori de câte ori îl folosesc.

Cred că am în colecție în jur de 80 nuanțe de rujuri diferite și mereu este o alegere grea pe care să îl aplic, care să fie vedeta zilei, dar uneori merg pe sigur cu nuanțele care știu că se potrivesc iar alte ori aleg ceva mai îndrăzneț.

Din punctul meu de vedere rujul poate schimba complet un machiaj, desigur fiecare produs are propriul rol dar rujul joacă unul important. Sunt de părere că trebuie să fie unul calitativ, dar calitativ nu înseamnă și scump, am rujuri de 20-30 ron care fac o treabă mult mai bună decât unul de 200 ron diferența este în brand.

Sunt tare curioasă care este nuanța voastră preferată? Îndrăzniți să purtați un ruj roșu sau rămâneți în confortul oferit de o nuanță nude?

O săptămână minunată dragelor și La Mulți Ani cu ocazia zilei de 8 Martie, sper că vă bucurați de zilele frumoase și de vremea caldă care își face simțită prezența tot mai des.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *