Makeup

Top 5 cele mai sofisticate nuanțe de ruj pentru această toamnă

Pe lângă mascara rujurile sunt printre preferatele mele în materie de machiaj.

Scot instant din anonimat orice look chiar și în acele zile în care nu avem timp pentru un machiaj sofisticat.

Vara aleg nuanțe intense și deschise roz, roșu, piersiciu iar odată cu venirea toamnei nuanțele rămân la fel de intense dar se schimbă tonurile.

În loc de roz deschis aleg un burgundiu, rujul roșu rămâne un clasic iar cel nude este înlocuit cu un maro ciocolatiu.

Rujul este cel care îmi completează look-urile și mă fac să mă simt bine în zilele mai puțin productive.

Pe YouTube am un clip cu 11 nuanțe și rujuri pe care am să le folosesc toamna aceasta, acolo vedeți și swatch-uri pentru fiecare iar aici am să aleg 5 dintre ele care îmi sunt cele mai dragi.

Sunt mare fană rujuri mate dar anul acesta am descoperit și câteva nuanțe și finish-uri care îmi plac mult și pe care intenționez să le folosesc cât mai des.

Prețurile diferă dar se încadrează sub 100 ron pentru a putea fi cât mai accesibile pentru fiecare.

  1. Sephora Lip Stain nr. 16 Cherry Nectar – a fost printre primele mele rujuri de la Sephora din gama Lip Stain. A fost dragoste la prima utilizare și vedere deoarece ador nuanța aceasta de cireașă. Se aplică foarte repede și ușor, rezistă foarte bine pe parcursul zilei și nu usucă prea tare buzele. Costă în jur de 65 ron și găsiți aproximativ 100 nuanțe din această gamă, ceva pe gustul fiecăruia.
  2. Sephora Lip Stain nr. 84 Rose Redux –  a intrat anul trecut în colecția mea și de atunci acolo a rămas. Un maro închis care arată perfect în peisajul de toamnă. Pentru iubitoarele de nude cred că este o alegere potrivită deoarece este cu puțin mai închis decât nude-urile noastre de toate zilele. Recent am avut o mireasă căreia i-am aplicat această nuanță și a fost superbă. Un look natural combinat cu acest ruj este ceea ce avem nevoie pentru zilele răcoroase de toamnă.
  3. Alverde Elegant Style Lipstick nr. 40 Red Wine – clasicul ruj roșu îi oferă locul de onoare acestui ruj în nuanța vinului roșu așa cum îi spune și numele. Este un ruj tip baton care se aplică ușor și rapid, nu rezistă la fel de bine precum cele de mai sus dar este confortabil de purtat indiferent de perioada din zi. Prețul este unul mic de doar 15 ron. Nu rezistă la transfer însă îmi place că se șterge frumos de pe buze fără acel aspect inestetic. Se poate aplica singur sau peste un creion de buze. Îl găsiți în drogheriile DM.
  4. Loreal No Judgment – un ruj baton superb. O nuanță de ciocolată care cu greu te abții să nu îți fugă gândul la ceva dulce. Sunt mare fană produse Loreal deoarece sunt calitative dar au prețuri decente și se găsesc ușor în magazine sau online. Îmi place să combin această nuanță cu un fard maro la ochi și o ținută nude. Este mai închis cu 1-2 tonuri decât nr. 84 de la Sephora. Ca și finish este unul cremos și confortabil pe buze. Nu este rezistent la transfer dar se comportă bine pe parcursul zilei.
  5. Maybelline Superstay Vinyl Ink nr.30 Unrivaled – cel mai recent ruj intrat la mine în colecție dar și o lansare a celor de la Maybelline din acest an. Am făcut o mică obsesie pentru rujurile acestea deoarece deși nu sunt mate rezistă foarte bine pe parcursul zilei, unele chiar mai bine decât alte branduri scumpe care sunt rezistente la transfer. Colecția mea este alcătuită din 4 nuanțe din cele 7 disponibile pe piața de la noi. Prima oară când am aplicat rujul mă gândeam că nu are cum să fie așa rezistent mai ales că are un finish lucios, cu aspect de vinil așa cum îi spune și numele, însă rezistă de dimineața fără seara și uneori chiar trebuie să insist mult la demachiere. Prețul diferă în funcție de locul de unde alegeți să îl cumpărați dar este între 45-75 ron. Dacă vă doriți un ruj care să reziste exemplar, care să nu usuce, să se aplice ușor, să aibă culori superbe atunci vă recomand să le testați deoarece o să vă îndrăgostiți.

Acestea sunt cele 5 alegeri ale mele, desigur mai am multe nuanțe asemănătoare dar și diferite în același timp pe care le iubesc, le folosesc și le recomand.

Pentru mine toamna înseamnă culori intense și închise, nuanțe mate dar și lucioase, un amalgam de culori și finish-uri.

Nu uitați că pe YouTube vă arăt mai bine și explic mai multe despre produsele de machiaj pe care le folosesc astfel că vă aștept cu drag și acolo.

Pe data viitoare XO XO

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *