Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – spray de fixare

Am ajuns și la ultimul articol din seria Top 5 produse preferate pe partea de machiaj, sunt curioasă dacă vreți să mai facem top 5 și la alte categorii, demachiante, parfumuri, măști de față etc?

Articolul de azi este despre spray-urile de fixare, acele produse care ne ajută să menținem machiajul frumos o perioadă mai lungă de timp.

Deși baza pe care o aplicăm înaintea machiajului și produsele de machiaj sunt importante, pentru a prelungi machiajul putem apela cu succes la spray-ul de fixare. Eu nu îl aplic de fiecare dată când mă machiez, doar atunci când am un eveniment, am de umblat mult prin oraș și îmi doresc ca machiajul meu să arate bine, deși de când cu masca nu mă mai machiez aproape deloc atunci când ies din casă.

Încep cu cel mai ieftin Nyx Matte Finish, este și o variantă pentru tenul uscat dacă vă doriți. Prețul este unul bun, sub 50 Ron, au de asemenea și travel size, dacă vă doriți să îl testați. Sunt deja la al 2-lea flacon și îmi place mult deoarece nu rămâne fața albă după aplicarea lui iar machiajul rezistă și arată foarte bine. Pulverizatorul este destul de fin și produsul se difuzează frumos pe piele. Se poate achiziționa din multe magazine fizice și online.

După cum știți Too Faced este unul din brandurile mele preferate, tot de la ei sunt și următoarele 2 spray-uri. Am o variantă full size și una travel size. Peach mist este un spray matifiant care miroase divin, așa cum îi spune și numele are miros de piersicuță, fixează și răcorește în același timp tenul. Îmi place să îl pun la frigider pentru câteva minute înainte de aplicare deoarece se simte și mai cool pe piele. Hangoverx 3 în 1 este un spray cu cocos care miroase la fel de bine ca cel cu piersicuță. Acesta nu este matifiant, este 3 în 1 deoarece se poate folosi ca bază de machiaj, ca spray pentru fixare sau ca spray pentru revigorarea tenului. La acesta am varianta travel size deoarece vroiam să îl testez prima oară să văd cum se comportă. Îmi plac mult pulverizatoarele la aceste produse, am menționat și la apa termală, pentru mine contează foarte mult pulverizatorul atunci când vine vorba despre produsele de tip spray, dacă nu îmi place atunci oricât de bun ar fi produsul nu îl mai folosesc. Acestea au prețul puțin mai mare decât cel de la Nyx însă merită banii mai ales dacă îți dorești să te răsfeți sau ai o pasiune pentru produsele Too Faced.

MAC Cosmetics au produse super bune care sunt pe placul meu și mereu descopăr ceva nou de la ei. Am mai avut în trecut acest spray Fix Plus și mi-a plăcut foarte mult, astfel că am vrut și o variantă mai mică ca să o pot transporta ușor când am machiaje.  Este un spray care se poate folosi la fel ca cel 3 în 1 de la Too Faced, atât pentru setare cât și ca bază sau spray pentru un refresh rapid al machiajului, se poate folosi chiar și atunci când nu aplicăm machiaj. Îmi place mult produsul în sine dar și pulverizatorul, din acest produs au și altele cu miros și efect diferite. Prețul este între Nyx și Too Faced, până în 100 ron.

Ultimul produs de azi este și ultimul intrat în colecția mea, o nouă lansare a celor de la Benefit Cosmetics, varianta spray a renumitului Porefessional Super Setter. Super setter este un spray care m-a cucerit de la prima utilizare. Îl am de aproximativ 1-2 luni și am avut ocazia să îl folosesc de mai multe ori, astfel a avut și el ocazia să facă parte din acest top. Vestea bună este că au și o variantă travel size dacă vă doriți să îl testați, perfect pentru acelea dintre noi cu tenul normal sau gras, poate și pentru cele cu tenul uscat dacă este bine hidratat în avans iar fondul de ten este unul hidratant. Are un pulverizator atât de fin încât atunci când l-am testat prima oară aveam impresia că este stricat, nu simțeam absolut nimic pe piele.  Acesta a fost și unul din motivele pentru care m-am îndrăgostit de acest produs.

Gataaaaaa am ajuns la finalul acestui articol și la finalul topului. Sincer sunt puțin tristă deoarece mi-a făcut plăcere să aleg produsele mele preferate și să vă povestesc puțin despre ele, dar nu este problemă deoarece o să avem alte subiecte de discuție interesante.

Acum că am terminat și cursul de cosmetică aș vrea să discut cu voi și despre ce tratamente am să ofer la salon, de ce este important să ne facem un obicei din a merge des la cosmetică și mai ales pentru ce tip de aparaturi să optăm la tratamente. Dacă mai vreți și alte articole sau clipuri pe Youtube despre anumite subiecte sunt aici să iau notițe 🙂

Vă urez o săptămână liniștită cu mult spor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *