Cosmetică

Noutăți din viața mea profesională

Bună dragilor, după o perioadă de pauză, am revenit aici pe blog și înainte de toate vreau să vă povestesc noutățile din viața mea și mai ales cele din sfera profesională.

Cele care ați fost alături de mine pe Instagram, Facebook sau Youtube sigur știți deja despre ce este vorba. Am luat o scurtă pauză, de la postat aici pe blog, însă în tot acest timp am făcut mici ajustări pe platformă, mai exact am adăugat noi secțiuni.

După cum bine știți, de câtiva ani, sunt makeup artist, în 2020 m-am înscris și la un curs de cosmetică pe care, anul acesta, l-am absolvit cu succes. De când am terminat cursul de machiaj, în 2016, mi-am dorit să îmi dezvolt o afacere a mea, să fiu propriul meu șef, însă uneori lucrurile necesită mai mult timp decât ai preconizat la început, astfel că, abia anul acesta, am ajuns să îmi îndeplinesc visul. După terminarea cursului de cosmetică, am început să caut un salon unde să pot profesa, dar nu a fost atât de ușor și de rapid acest proces precum mi-aș fi dorit.

Sincer, la un moment dat ajunsesem să-mi pierd speranța și am început să am dubii că este o alegere bună, însă totul s-a schimbat când am văzut un anunț, pe unul dintre grupurile de pe Facebook, cu un spațiu de închiriat, în zona centrală a Clujului. Atunci când am început căutarea spațiului am avut câteva criterii, iar cel mai important era legat de locație, mi-am dorit să fie accesibil și ușor de găsit.

Când am văzut acest anunț, am luat legătura cu persoana care îl postase și în decurs de 2 zile am luat decizia de a închiria încăperea. După ce am luat această hotărâre a început procesul de amenajare, achiziționare de produse și ustensile, aparatură. Știam de la început că primul brand cu care o să lucrez în studio este Gerovital, deoarece ador produsele lor și știu că sunt calitative.

Încet, încet… au început să ajungă livrările cu comenzile făcute și am reușit să amenajez studioul pe gustul meu. A fost un proces lung, dar a meritat așteptarea.

Am început deja activitatea și este un sentiment tare mulțumitor să vezi că visul tău a devenit realitate, că ai avut sprijin și susținere din partea familiei și a prietenilor.

Recunosc că sunt o norocoasă și că a meritat tot efortul. În fiecare zi, când văd fericire pe fața clientelor mele este cea mai mare recompensă pentru mine, știu că am luat decizia potrivită și mai ales că mi-am învins frica și teama de a merge singură pe acest drum.

După cum spuneam și la începutul articolului, am făcut mici modificări și aici pe blog, astfel am adăugat o secțiune cu serviciile mele în materie de cosmetică, machiaj și cursurile de automachiaj; în aceste liste găsiți și prețul pentru fiecare serviciu.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine, iar pe cele din Cluj vă aștept cu drag la o sesiune de răsfăț. Pentru a vă răsplăti fidelitatea pe Instagram, am decis să organizez lunar un giveaway, unde premiul constă într-un tratament facial la alegere și mai ales în funție de nevoile tenului vostru.

Am să încep și o serie nouă de articole în care să vă povestesc despre fiecare procedură în parte și am să ofer informații despre produsele cu care lucrez.

Astfel, vă invit să rămânem împreună, vă dau întâlnire și pe celelalte platforme pentru a avea acces complet la toate informațiile și serviciile mele.

Lucrez doar pe bază de programare și este important să îmi scrieți cu câteva zile, chiar o săptămână, înainte, deoarece locurile se ocupă destul de repede, mai ales că au reînceput evenimentele, iar programările pe partea de machiaj sunt tot mai multe.

Dacă aveți nevoie de alte informații îmi puteți scrie în privat pe oricare platformă.

Mă găsiți aici:

Instagram https://www.instagram.com/thebeautyth

Facebook https://www.facebook.com/PasiunileEle

Mail  thebeautytherapist2016@yahoo.com

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC21c9izJZiCig75PtM9j1tw

 

Pe data viitoare.

XO XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *