Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – creion buze

Înainte să încep articolul de azi vreau să vă urez o primăvară minunată și sper să ne bucurăm cât mai repede de vremea frumoasă și de temperaturi mai ridicate.

Produsele din articolul de azi nu sunt chiar atât de folosite de către mine dar știu că pentru multe dintre voi cât și pentru clientele mele sunt esențiale.

Azi vorbim despre creioanele de buze. Eu personal nu prea le folosesc deoarece am descoperit câteva rujuri rezistente și foarte pigmentate care nu au nevoie de alte produse suplimentare, dar sunt zile când aplic un creion pe post de ruj. Când aplic un ruj lichid mat nu am nevoie de corecție sau de un alt produs pentru conturare deoarece rujul este suficient, dar dacă aleg un ruj tip baton într-o nuanță intensă îmi place să aplic creion. Vă sfătuiesc și pe voi dacă nu știți foarte bine să vă conturați buzele folosiți înainte de ruj un creion pe post de produs de corecție și de ghidare iar ulterior să aplicați rujul, tot procesul o să fie mai ușor astfel.

Creionul de buze se poate folosi pe toată suprafața buzei nu doar pe contur și arată foarte bine chiar și atunci când este combinat cu un gloss.

Vă mai spun un secret, uneori folosesc creionul de ochi pe post de creion buze, asta deoarece sunt foarte rezistente și se aplică ușor, atenție doar să alegeți o culoare potrivită.

Și acum hai să trecem la cele câteva creioane pe care le am eu în colecție.

Essence lipliner – un brand ieftin dar care mă surprinde cu calitatea produselor. Acestea sunt primele creioane de buze bune și ieftine pe care le-am cumpărat acum mulți ani și de atunci le tot recumpăr la nevoie. Au mina foarte cremoasă, se poate trasa foarte ușor conturul și nici nu zgârie pielea. Am încercat mai multe branduri de creioane dar aveau mina mult prea tare și trebuia apăsat foarte tare ca să trasez conturul și nu mi-au plăcut deloc. Prețul diferă în funcție de locul de unde le cumpărați dar chiar și așa nu depășesc 20 ron. Cele trei nuanțe sunt Satin mauve, honey berry și cute pink.

Melkior lipliner pencil – cred că ați observat deja că am multe produse de la acest brand. Prețul este unul accesibil iar calitatea bună, mereu au tot felul de oferte de care chiar merită să profităm. Este singurul brand de la care am atât de multe creioane de buze, prețul lor este 20 ron dar eu le-am luat la ofertă, de multe ori au 1+1 gratuit. Nuanțele sunt tare frumoase și arată superb pe buze chiar și fără alt produs aplicat peste, în plus se ascut foarte bine și țin mult. Sunt creioane care atunci când vrei să le ascuți se rup în mod constant și pierzi destul de mult din mină, cu acestea nu am avut deloc probleme. Preferatele mele sunt nude, plum, marron, coral nude și cherry.

Ultimele creioane de azi sunt de la Douglas, da avem doar 3 branduri în această categorie, după cum spuneam nu folosesc prea des și acestea pe care le am fac o treabă bună fără să fie nevoie să testez și altele. De la Douglas am 2 categorii diferite, 2 creioane din categoria Ultimate long wear lip liner iar celelalte 2 din păcate nu au nici o denumire pe produs și nu știu din care fac parte. Nuanțele mele pentru cele din gama Ultimate sunt Coral și Rosewood ,la celelalte nu am nici nume de culoare. Aceste creioane au un pigment foarte intens și arată superb pe buze, rezistă destul de bine la transfer și se aplică ușor. Sunt puțin mai scumpe decât cele de mai sus, dar eu 2 dintre ele le-am luat la reducere, prețul întreg fiind de 35 ron, accesibil zic eu.

Gata, scurt și la obiect, azi se pare că am reușit să scriu un articol mai scurt.

Atunci când aleg un creion de buze mereu mă uit la mină, cât este de cremoasă și cum se aplică pe piele, nu îmi plac cele cu mină tare unde trebuie să apăs tare, cam aceasta este singura pretenție a mea când vine vorba despre ele.

Sunt tare curioasă dacă voi folosiți creioane de buze sau doar ruj?

Apropo de ruj, articolul de săptămâna viitoare o să fie despre ele și vă spun de pe acum, nu o să mai fiu atât de scurtă, îmi plac foarte multe și niciodată nu am suficiente 😀

O seară frumoasă și zile călduroase 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *