Beauty

Natural Rose by HerbaMaris

Trebuie să recunosc că până în prezent nu am folosit foarte multe produse de îngrijire din ingrediente 100% naturale. Am citit mult despre produsele naturale, m-am documentat despre beneficiile oferite și despre calitatea produselor dar nu am încercat prea multe.

În luna noiembrie, am aflat despre un brand recent lansat pe piața de la noi HerbaMaris. Este un brand din Croația, care are doar produse naturale, destinate îngrijiri tenului și a corpului. Deși produsele sunt din Croația firma are sediul de activitate în Timișoara, deci cele care locuiți acolo sunteți niște norocoase:)

Pe la inceput de decembrie am primit de la ei niște produse pentru a le testa. În colet am primit câteva mostre din uleiul uscat, cremele de fața pentru zi și pentru noapte și un set de 4 produse în varianta mini din gama Nikel Natural Rose.

Primul impact atunci când am deschis pachetul a fost mirosul. Setul de produse Natural Rose au un miros foarte puternic de trandafir, sincer la început a fost puțin deranjant, însa după un timp ajungi să te obișnuieti cu el. Setul contine 4 produse – ulei de trandafir sălbatic, cremă hidratantă, cremă nutritivă și un tonic tot din aceași gama. Acest set este potrivit în sezonul rece deoarece hidratează și reface epiderma.

Deși am auzit multă lume spunând că persoanele cu ten gras nu ar trebui să folosească produse uleioase sau uleiuri, eu nu sunt de acord. Trebuie doar să alegi cu grijă produsele, însă poți să le folosești fără nici o problemă dacă sunt tolerate de tenul tău.

În prima seară am folosit o cantitate mică din aceste produse pentru a verifica dacă tenul meu se înțelege cu ele și nu am vreo reacție alergică și abia dupa acea le-am folosit pe toată fața.

Seara după demachiere am folosit loțiunea tonică pentru a îndepărta și ultimele urme de machiaj în caz că mai exista vreuna. Dupa aceea am aplicat câteva picături din ulei și abia la final am folosit crema nutritivă sau cea hidratantă depinde de cum îmi simțeam pielea în acea zi. Excepție făcând mirosul foarte puternic din punctul meu de vedere m-am împăcat foarte bine cu aceste produse. Îmi place uleiul deoarece intră repede în piele și nu lasă tenul uleios.

Pe lângă acest set am avut ocazia să încerc și uleiul uscat, un produs super mișto care este 3 în 1, poate fi folosit pe ten, corp și păr. Având părul gras mi-a fost puțin frică să îl folosesc, însă am aplicat puțin pe vârful firelor de păr înainte de a-l spăla cu aproximativ 30 minute și rezultatul a fost unul  pozitiv. Nu mi-a încărcat părul și nici nu l-am simțit după uleios. Uleiul uscat chiar este așa cum îi spune numele uscat, îl aplici pe ten și parcă ai fi aplicat o cremă hidratantă și nu un ulei. Mi-a plăcut să îl aplic și pe post de cremă de mâini și de picioare deoarece în sezonul rece simt nevoia de mai multă hidratare și uneori cremele nu fac față.

După ce am testat produsele am intrat la ei pe site să văd ce alte produse au și am găsit noutăti pe care vreau să le încerc pe viitor, așa că mi-am făcut deja o listă și sigur am să vă mai povestesc și despre alte produse de la ei. Până atunci dacă v-am făcut curioase îi gasiti pe Facebook unde sunt foarte activi și pe pagina lor web. Prețul produselor este unul decent și produsele vin foarte bine ambalate fără să fie vreun risc la transport.

Seturile sunt perfecte pentru a fi oferite cadou persoanelor dragi din viața voastră în special celor cărora le plac produsele de îngrijire bune și cu un miros ametițor, în sensul bun al cuvântului 🙂

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *