Cosmetică

Tratamente faciale – Radiofrecvență facială

Salutare dragelor, acum că vacanța este gata am revenit și pe blog cu un nou articol, continuăm seria postărilor cu tratamentele faciale disponibile la mine în salon.

Până acum am discutat despre 2 dintre cele mai iubite tratamente de mine și de clientele mele și anume oxigenul hiperbaric și hidrodermoabraziunea iar azi povestim despre radiofrecvența facială.

Radiofrecvența facială este o metodă non invazivă și nedureroasă care ajută la combaterea lipsei elasticității și fermității pielii, determină contracția fibrelor de colagen și elastină și declanșează procesul de neocolageneză și anume crearea de noi fibre de colagen și elastină.

Odată cu trecerea anilor pielea își pierde din fermitate astfel că radiofrecvența este binevenită pentru stimularea colagenului și elastinei. Este un procedeu iubit de doamnele care doresc să își păstreze pielea fermă pentru mai mult timp.

Undele de radiofrecvență încălzesc țesutul la peste 40 grade celsius pentru a contracta fibrele de colagen și elastină, astfel vasodilatația crește oxigenarea pe zona tratată pentru un aport mai mare de nutrienți.

În funcție de sensibilitatea pielii aparatul dispune de mai multe trepte de intensitate care se pot personaliza pentru fiecare client în parte.

Unul dintre beneficiile radiofrecvenței care este iubit și de către persoanele mai tinere este efectul de lifting și de reducere a bărbiei duble.

Acum câțiva ani am fost și eu la câteva ședințe de radiofrecvență la un salon și mi-a plăcut foarte mult motiv pentru care acum când sunt de partea cealaltă am vrut să pot oferi acest răsfăț și eu mai departe clientelor mele.

Printre beneficiile acestui procedeu se regăsesc:

 • tratează eficient ridurile
 • ajută la reducerea porilor dilatați
 • reduce pungile de sub ochi și cearcănele
 • oferă lifting sprâncenelor și pleoapelor căzute
 • diminuează vizibil pliurile nazo-labiale
 • remodelează conturul facial
 • stimulează oxigenarea țesuturilor
 • atenuează cicatricile post acneice
 • elasticitate, tonus și fermitate pentru o perioadă mai lungă de timp

Așa cum știm pe lângă beneficii uneori aparatele au și contraindicații:

 • pe zonele cu infecții acute
 • în sarcină și alăptare (doar cu recomandarea medicului se poate face acest tratament)
 • persoanelor cu boli de piele contagioase
 • celor cu herpes
 • persoanelor purtătoare de stimulator cardiac

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință însă pentru beneficii optime se recomandă aproximativ 8 ședințe (acest număr diferă de la client la client) efectuate săptămânal sau la 2 săptămâni distanță. Fiecare ședință durează aproximativ 15-20 minute, dar putem ajusta timpul și în funcție de nevoile clientei și se poate combina cu orice alt tratament disponibil în salon.

Una dintre combinațiile mele preferate este oxigenul hiperbaric urmat de radiofrecvență iar la final închei cu criolipoliza facială.

După cum am mai menționat există un tratament de bază care este format din demachiere, tonifiere, exfoliere, mască, cremă de ochi și de față iar la acesta se poate adăuga oricare din serviciile suplimentare. Nu se poate opta doar pentru unul dintre servicii fără să fie inclus tratamentul de bază. Rezultatele nu vor fi cele scontate dacă tenul nu este pregătit în prealabil, la fel cum doar o singură ședință nu poate face minuni dacă nu se continuă pentru o perioadă mai lungă de timp și dacă nu se completează cu rutina de acasă.

Rutina de acasă este esențială în succesul oricărui tratament făcut la salon, ele se completează una pe cealaltă.

Detalii despre prețuri găsiți în secțiunea Servicii Cosmetică iar pentru orice alte întrebări sau nelămuriri îmi puteți scrie mesaj aici pe blog sau pe canalele de social media, Instagram sau Facebook.

Să aveți o săptămână cu mult spor pentru cele care lucrați și relaxare plăcută pentru acelea dintre voi care încă vă bucurați de vacanță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *