Cosmetică

Tratament facial cu oxigen hiperbaric, un răsfăț pentru tenul nostru

Salut, azi revin cu un nou tratament facial care se bate pentru primul loc cu cel prezentat săptămâna trecută și anume hidrodermoabraziunea.

De ce îmi plac atât de mult aceste tratamente?

Pentru că sunt o continuare a rutinei noastre de acasă și împreună fac o treabă foarte bună pentru tenul nostru. Nu este suficient să apelăm doar la tratamente iar acasă să ne neglijăm tenul deoarece rezultatele nu vor fi cele dorite de noi, cum nu este suficient nici să avem o rutină bine stabilită dar să nu mergem în mod regulat și la cosmetică.

Din păcate noi din confortul casei noastre nu putem introduce produsele în profunzime pentru a avea cele mai bune rezultate de acea avem nevoie de aparate.

Oxigenul hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecărui ten, aici depinde foarte mult de fiolele folosite la această procedură.

Substanţele hrănitoare sunt difuzate, cu o anumită presiune, pe piele şi împinse în adâncimea dermului, printr-un flux continuu de oxigen. Procedura stimulează funcţiile vitale ale pielii. Noi acasă aplicând produsul cu mâinile, acesta nu ajunge în stratul de mijloc ci doar penetrează puțin pielea, de acea este important să apelăm la cosmetică și la tratamentele faciale.

Aparatul are un borcan care se atașează și în care se pun diferite seruri, mie personal îmi place să folosesc acid hialuronic, colagen sau multivitamine, se pot face și diferite combinații în funcție de tenul și nevoiele acestuia.

Această procedură se personalizează în funcţie de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor şi a liniilor de expresie, regenerare şi revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer, de puritate scăzută 16-18% prin intermediul unor filtre speciale în oxigen de puritate 98%.

Beneficiile imediate, dar şi cele pe termen lung:

– Lifting vizibil instantaneu

– Reconturează ovalul facial

– Combaterea petelor pigmentare și a ridurilor fine

– Ajută la reglarea secreţiei de sebum – mai ales în cazul tenurilor acneice

– Elimină ,,pungile” de sub ochi

– Uniformizează aspectul tenului

– Reduce cicatricele superficiale

– Redă luminozitatea chipului

– Fermitate şi tonifiere a tenului

– Senzaţie de răcoare şi relaxare, un real răsfăț în zilele caniculare

– Ajută la combaterea stresului

Îmi place foarte mult să văd rezultatele instante ale acestui tratament pe tenul clientelor mele și mai ales pe fața lor când se văd în oglindă. La plecare tenul este mult mai luminos, mai ferm și cu aspect mai sănătos.

Durata unui astfel de tratament diferă foarte mult de tipul de ten și nevoile acestuia, de la 10 pâna la 30 minute de răsfăț pentru tenul nostru.

La fel ca orice alt tratament are și contraindicații, printre acestea se numără:

  • persoanele cu boli cardiace grave sau boli respiratorii
  • persoanelor cu boli de ochi grave
  • celor care suferă de epilepsie
  • stări febrile
  • se aplică cu precauție femeilor însărcinate, este necesară o discuție cu medicul înainte

Pentru rezultate bune recomand o sedință la interval de 2 săptămâni dar se poate și la 1 lună.

Ați apelat vreodată la o astfel de procedură? Ce rezultate ați avut?

O săptămână liniștită

XO XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *