Cosmetică

Tratamente faciale – hidrodermoabraziune

Ce este hidrodermoabraziunea?

Reprezintă o inovație în domeniul medical- estetic, fiind singurul procedeu care combină curățare, exfolierea, extracția și hidratarea. Delicat cu pielea acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale oferind o nouă experiență în curățarea tenului.

Pielea, este mai frumoasă atunci când este sănătoasă. Hidratarea, hrănirea și colagenul sunt fundația unui ten strălucitor, radiant, în mod natural. Expunerea la razele UV, dar și deshidratarea și iritațiile s-au dovedit a fi unii dintre factorii principali în îmbătrânirea prematură a pielii. Expunerea la factorii poluanți, la soare, fumatul, poluarea, pot scădea tonusul și elasticitatea pielii. De-a lungul timpului, atât pe tenul femeilor cât și pe cel al bărbaților apar linii fine și riduri, diferite tipuri de pete, pori măriți. Un tratament de hidrodermoabraziune va ajuta pielea să-și restabilească sănătatea și frumusețea naturală.

Cui se adresează?

Tuturor, doamnelor și domnilor indiferent de vârstă sau tipul de ten, este o procedură blândă cu pielea astfel că se pot bucura de acest tratament chiar și persoanele cu tenul sensibil.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Elimină punctele negre
 • Calmează și reduce acneea
 • Reduce porii dilatați
 • Ajută la estomparea ridurilor fine
 • Are beneficii asupra tenului cu hiperpigmentație
 • Conferă tenului strălucire și prospețime
 • Reface sănătatea pielii și are un efect regenerant
 • Reglează activitatea glandelor sebacee, ajută tenul gras să nu mai produc atât de mult sebum
 • Tratează tenul acneic și porii congestionați
 • Îmbunătățirea circulației sangvine

Are contraindicații?

 • din păcate femeile însărcinate sau cele care alăptează nu se pot bucura de acest tratament, ar fi bine de discutat cu medicul înainte
 • nu este recomandat persoanelor care au diferite infecții virale, precum herpesul

După câte ședințe se văd rezultatele?

Rezultatul este vizibil de la prima sedință de tratament și este indicat a se repeta 1 dată pe lună pentru rezultate și mai bune. Acest procedeu se poate realiza și singur sau în combinație cu alte proceduri în aceași ședință de tratament.

O combinație care mie personal îmi place super mult este hidrodermoabraziunea urmată de oxigenul hiperbaric iar la final câteva minute de radiofrecvență. Desigur înainte de oricare dintre procedee se face o demachiere și exfoliere iar la final se aplică și o mască în funcție de tipul de ten.

Care este diferența dintre microdermoabraziune și hidrodermoabraziune?

Microdermoabraziunea este realizată pe pielea uscată cu ajutorul unui aplicator cu vârf de diamant pentru o exfoliere mai puternică. Are rezultate bune pe pielea îngroșată, cu celule moarte, pete pigmentare profunde. Este o procedură puțin mai agresivă și poate cauza leziuni dacă nu este efectuată corect. Este recomandată persoanelor cu tenul gras sau mixt.

Hidrodermoabraziunea folosește un aplicator cu cap de plastic care se dezinfectează după fiecare client, este mult mai blând cu pielea și nu o înroșește atât de tare.
În timpul procedurii aplicatorul este glisat pe față, fără fricțiune sau iritare pentru exfolierea celulelor moarte și pentru extracția punctelor negre, fără durere. Spre deosebire de microdermoabraziune, hidrodermoabraziunea nu produce căldură sau inflamarea pielii, deci poate fi folosită în sigurață și fără durere pentru tratarea acneei.

Durata unui tratament diferă în funcție de tenul clientei, de la 5 până la 15 minute, uneori se ajunge chiar la 30 minute. Aici nu sunt incluși ceilalți pași care fac parte din tratament și anume:

 • demachierea + loțiunea tonică
 • gomaj sau exfoliere enzimatică
 • mască (diferită în funcție de tipul de ten)
 • cremă de față+ochi
 • SPF

Se poate apela la acest tratament indiferent de perioada din an și indiferent de vârstă sau sex.

Mie personal îmi place acest procedeu deoarece rezultatele se văd instant, pielea este mult mai curată, de multe ori înlocuiește extracția clasică iar produsele aplicate ulterior sunt absorbite mai repede și mai bine în piele.

De multe ori le arăt clientelor diferența dintre o parte a feței unde deja am făcut acest procedeu și cealaltă parte și mereu rămân uimite de diferența mare dintre cele 2 părți.

Prețul diferă în funcție de tratamentul ales.

Pentru alte detalii sau întrebări îmi puteți scrie aici sau pe Instagram.

O săptămână minunată și spor în toate, XO XO

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *