Top 5 preferate

Top 5 produse preferate – fard de obraz/blush

„Cu bujori în obrăjori”

Blush-ul sau fardul de obraz este unul dintre cele mai vechi produse de machiaj folosite de către femei și apreciate în aceași măsură.

Este acel produs care te ajută să capeți culoare în obraji și care atunci când lipsește lumea te întreabă dacă totul este ok. De multe ori am pățit să mă întrebe oamenii dacă sunt bolnavă sau dacă totul este ok atunci când sunt mai palidă și nu am culoare în obraji, cred că nu sunt singura.

Îmi place tare mult acest produs și uneori recunosc că abuzez de el și asta din pricina faptului că este ultimul produs aplicat pe ten și primul care se șterge mai ales pe tenul meu gras.

Mă bucur tare mult că pe piață există multe produse în nuanțe diferite dar în același timp în trusa fiecăreia dintre noi există un produs care să poată fi folosit pe post de blush. Sunt sigură că și mamele voastre de multe ori au folosit rujul pe post de blush, eu o vedeam des pe mama mea care își aplica rujul pe obraji și estompa cu degetele pentru a căpăta culoare, deși ea nu se machia.

Chiar și acum mai sunt femei și mai ales doamne care recurg la acest truc și îl învăț și eu cursantelor mele mai ales atunci când au o problemă când vine vorba de a combina rujul cu blush-ul și cu alte culori din machiaj. Pe lângă acest truc mai recomand și să folosiți fard de pleoape pe post de blush dar la fel și blush-ul poate fi folosit pe post de fard de pleoape. În machiaj unul dintre lucrurile mișto este că putem folosi în mai multe feluri un produs nu doar pentru ceea ce a fost el produs.

Hai că nu o mai lungesc, intrăm direct în pâine și vă povestesc pe scurt despre blush-urile mele preferate.

  1. Nars exposed– acest brand este unul foarte renumit înafară și îmi pare tare rău că la noi nu este disponibil atât de ușor, se mai găsește pe diferite site-uri dar este mai greu de găsit. Eu mi-am achiziționat paleta din Paris și a fost dragoste la prima vedere. Conține 6 nuanțe diferite, 3 de blush, 1 iluminator și 2 nuanțe pentru contur. Este o paletă cu produs cremos, dar este de o consistență mai groasă, o combinație între pudră și lichid, se aplică tare ușor pe ten și partea cea mai mișto este că rezistă foarte bine chiar și pe tenurile grase. Deja știți că bucuria supremă pentru mine este să descopăr produse mișto pentru tenul gras, asta nu doar pentru că eu am tenul gras dar și pentru că este un ten dificil și produsele cu greu îi fac față. Așa cum am menționat și în articolul trecut îmi plac mult paletele deoarece ai la un loc mai multe nuanțe și te poți juca cu toate acele culori. Având o textură mai groasă nu este necesar să îl fixăm cu pudră chiar dacă este un produs cremos, dar chiar și așa rezistă foarte bine pe ten.
  2. Benefit rockateur – una dintre cele mai universale nuanțe folosite de mine este aceasta de la Benefit. Este un brand destul de prezent la mine în colecție așa cum ați citit deja până acum și care își merită banii și renumele, fiind unul dintre cele mai bune branduri. După cum vedeți și din poză am ajuns deja la tăviță deoarece îmi place tare mult și îl folosesc des. Are un subton cald și se potrivește multor persoane fiind și o culoare ușor de folosit și de aplicat.
  3. Benefit Galifornia – tot de la Benefit este și acest blush, primul meu blush de la ei, am fost mega încântată de el și îmi place super mult chiar și acum. Miroase plăcut, are o culoare piersicie/portocalie super drăguță și arată foarte bine pe ten. Este tare pigmentată și ai nevoie de o cantitate mică de produs. Mie îmi place să îl folosesc mai mult în sezonul cald deoarece oferă și o strălucire aparte tenului. Așa cum am menționat și mai sus eu sunt mare fană a blush-urilor de la acest brand și le-aș achiziționa pe toate dacă mi-aș permite.
  4. Milani Luminoso – un blush super renumit prin afară încă de acum câțiva ani când la noi încă nu era disponibil acest brand. Mi-am dorit tare mult să testez și eu acest produs dar a durat ceva până să poată fi achiziționat și de la noi. De cum a fost lansat am pus mână pe el și de atunci îl iubesc și îl folosesc des. Este un brand accesibil și are multe produse mișto, le găsiți online și în magazine. Mă bucur că acum este mai ușor să avem acces la cosmetice și mai ales că multe site-uri din afară aleg să livreze și la noi în țară.
  5. Tarte amazonian clay blush nuanța Harmony – datorită lutului amazonian acest blush rezistă până la 12 ore pe ten, permite o stratificare naturală fără să încarce tenul. Datorită argilei ajută și la excesul de sebum ceea ce înseamnă că este perfect pentru tenul meu gras, cred că de aceea îmi place atât de mult. Are o culoare rozalie naturală și poate fi folosit indiferent de nuanța tenului și de vârstă. Din fericire acum avem acest brand și la noi.

Nu știu voi cum sunteți dar eu urmărind multe fete din afară mereu sunt tristă că la noi nu găsesc toate acele produse mișto de care povestesc ele și le laudă, mi-aș dori să avem și noi acces la cât mai multe branduri bune și am observat cu plăcere că încet încet își fac apariția și la noi pe piață branduri noi.

Blush-ul sau fardul de obraz cum dorește fiecare să îi spună este un produs super mișto care merită un loc aparte în trusa voastră de machiaj. Vă poate transforma total un machiaj banal într-unul glam și sofisticat.

Știu persoane care aleg între blush și pudră de contur/bronzer eu sunt de părere că nu este necesar să alegi, trebuie doar să dozezi bine cantitatea de produs aplicată. Machiajul este complet atunci când le folosești pe amândouă cheia este să știi unde se aplică fiecare și să începi de la puțin la mai mult. Unele produse sunt atât de pigmentate încât trebuie grijă mare la aplicare pentru a nu te transforma într-un clovn și sunt altele la fel de frumoase dar mai puțin pigmentate cu care este mai ușor de lucrat. Cum am mai menționat și mai sus fardul pudră poate fi aplicat mai ușor decât cel cremos dar cel cremos are un finish mai natural, de asemenea se pot și combina, prima oară aplici produsul cremos și peste pentru a-i mări rezistența aplici puțin produs pudră în aceași nuanță.

Sunt curioasă voi ce alegeți? Blush sau bronzer? Sau pe amândouă?

Pănă data viitoare vă doresc spor la cumpărături pentru că a mai rămas puțin până la Crăciun și nu uitați că deși poate nu vom putea fi alături de cei dragi fizic îi purtăm în suflet și din fericire există internet și camere video.

Dar mai multe despre cum ne putem face sărbătorile mai frumoase o să discutăm zilele viitoare deoarece vreau să scriu și un articol despre acest subiect.

Articolele Top 5 am să le pun pe pauză până în ianuarie deoarece vreau să continui puțin în spiritul sărbătorilor cu articole mai Crăciunistice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *