Makeup

Produse potrivite pentru sprancene definite!

Sprancenele contribuie la echilibrul estetic al fizionomiei si sunt responsabile intr-o proportie foarte mare de mimica fetei. In machiajul de zi cu zi este imporant sa le acordam tot atat de multa atentie ca si fetei sau ochilor. Un machiaj este complet in momentul in care si sprancenele sunt putin aranjate si stilizate.

Un lucru foarte important pe care l-am invatat din propriile greseli este acela de a pensa in mod exagerat sprancenele si de a nu apela la un specialist. Desi la inceput ma pensam la un salon, din pacate alegerea salonului nu a fost una reusita si am avut experiente negative. Acum sprancenele mele au de suferit si necesita o atentie deosebita. Asa cum toate stiti deja sprancenele noastre sunt surori dar nu sunt gemene, nu cred ca exista vreo persoana cu sprancene perfecte – poate doar cele care sunt tatuate.

Azi vorbim putin despre produsele potrivite pentru machiajul sprancenelor. In comert exista mai multe categorii destinate machiajului sprancenelor: exista kit-uri care contin pudra si ceara, sunt geluri speciale care se gasesc in borcanele sau tuburi, creioanele speciale si mai exista mascara incolora sau colorata pentru sprancene.

Din punctul meu de vedere cel mai usor si cu un aspect natural este de lucrat cu produsele pudra, acestea sunt si cele care le recomand acelora dintre voi care sunt incepatoare iar la final un strat subtire de mascara pentru fixare si machiajul este gata. In zilele in care va doriti un machiaj mai lejer aveti nevoie doar de cateva produse: anticearcan, fond de ten/pudra, blush,rimel,ruj si kit-ul pentru sprancene. Desigur pentru acelea care au sprancene frumoase si nu au nevoie de umplere este suficient sa foloseasca mascara. Creionul de sprancene este un produs intermediar, daca este folosit intr-o cantitate moderata sprancenele vor avea un aspect mai natural insa daca se exagereaza sprancenele vor arata putin fals.

Daca va doriti un aspect mai intens si sprancene mai bine definite este indicat sa folositi gelurile. Cu ele este putin mai greu de lucrat deoarece necesita o anumita indemanare si unele se usuca repede iar daca aplici o cantitate mare de produs la final rezultatul nu va fi unul pozitiv. La geluri important este sa se aplice o cantitate mica de produs si pe parcurs sa mai adaugati daca este nevoie pentru a nu avea un aspect incarcat si inestetic.

Eu personal, in machiajul de zi cu zi, prefer sa combin 2 culori diferite una mai deschisa si una mai inchisa iar la final aleg sa le finisez cu mascara, cand am un machiaj mai intens al ochilor aleg varianta gel. Desi nu am sprancene dese aleg sa nu le vopsesc, ci doar sa le conturez cu unul din aceste produse.

Voi ce produs preferati? Ce produs folositi in machiajul zilnic?

XO XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *