Beauty

Review Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

Pe faimoasa Rihanna o cunoaște toată lumea, știm că este cântăreață și uneori actriță – însă puțini știu că are și propriul brand de makeup. A fost o adevarată nebunie printre iubitoarele de produse de machiaj atunci când a fost anunțată lansarea colecției.

Aș putea spune că nu este neaparat o colecție foarte mare, însă se axează pe produsele principale pentru un machiaj în viața de zi cu zi.

Din colecție fac parte, printre altele, baza de machiaj, fond de ten, iluminator, rujuri atât lichide cât și varianta baton, gloss-uri, pensule, farduri de ochi și sunt sigură că vor mai urma și alte produse.

Mie cel mai mult îmi place că s-a axat pe fondul de ten, un produs nelipsit din rutina noastră zilnică; însă uneori poate fi mai complicat decât am crede să ne găsim nuanța potrivită. Fie este foarte deschisă, fie foarte închisă și ai nevoie de 2 nuanțe diferite pentru a-ți găsi nuanța potrivită. Unele brand-uri lansează doar câteva nuanțe și nu prea ai din ce alege, însă ea a ales să lanseze din prima 40 de nuanțe, de la foarte deschis la foarte închis, astfel fiind mai ușor de găsit nuanța potrivită.

În colecția mea – până în acest moment – am 2 produse de la brand-ul ei Fenty Beauty, un fond de ten, fiind și primul achiziționat și o bază de machiaj.

Fondul de ten l-am cumpărat din Roma, deoarece pe atunci la noi încă nu era lansat acest brand, din fericire după câteva zile a avut loc și marea lansare la noi pe piață.

A fost o alegere foarte ușoară, având în vedere că sunt atât de multe nuanțe.

Este un fond de ten destinat în special persoanelor cu ten normal/mixt spre gras, însă poate fi folosit și de către persoanele cu ten normal spre uscat, dacă este bine hidratat.

Produsul vine într-un ambalaj de sticlă, dotat cu pompiță și este foarte ușor de folosit. Are o acoperire medie spre mare și oferă tenului un aspect mat. De obicei fondul de ten mat are o consistenta mai groasă și uneori se întinte mai greu, însă acesta are o consistență mai lichidă, care dacă nu ai grijă poate curge, îl poți întinde cu degetele, burețelul sau cu pensula depinde ce preferi.

Îmi place că nu încarcă tenul, dacă îți dorești un machiaj mai light, poți obține acest look fără să ai un ten încărcat, dacă vrei o acoperire mai bună, poți folosi o cantitate mai mare de produs și poți construi ușor acoperirea dorită. Rezistă foarte bine pe ten, fără să încarce porii, îl poți folosi atât în sezonul foarte cald cât și în cel mai rece. Poți folosi produsul singur, însă dacă îți dorești o rezistență mai mare poți folosi înainte baza de machiaj.

Așa cum îi spune și numele – Pro Filter – acest produs te ajută să ai un ten care arată luminos și sănătos, atât în viața reală cât și în poze fără nici un fel de retus suplimentar. Uneori pentru poze ai nevoie de o cantitate mai mare de produs; dar cu acesta nu mai este o problemă, tenul arată la fel de bine și în realitate cât și în poze.

Pentru mine, este important să găsesc un produs care îl pot folosi pe mai multe tipuri de ten și mă pot baza pe el la nevoie; de acea îmi place foarte mult acest fond de ten și îl recomand cu încredere. Are un preț decent și având nevoie de o cantitate mică de produs, îl poți folosi o perioadă mai lungă de timp. Dacă nu folosești în rutina de makeup baza de machiaj, atunci aplici doar acest produs – după ce ți-ai hidratat tenul – și ești gata să își incepi ziua. Am observat că la persoanele cu ten normal/uscat, nici nu este necesar să îl fixezi cu pudră; desigur – după părerea mea – orice produs cremos necesită fixare, dar dacă tu nu te împaci bine cu pudra, poți sări peste acest pas fără problemă.

Este genul acela de produs care pe măsură ce trec orele, arată din ce în ce mai bine. Dacă imediat după aplicare nu arată foarte natural și are un aspect ușor pudrat chiar uscat pe ten, după câteva minute tenul începe să secrete sebum care se amestecă cu fondul de ten oferind tenului un aspect mai natural, spre satinat.

Sunt nerăbdătoare să încerc și alte produse de la acest brand, am pe listă deja un iluminator și cel puțin un ruj.

Recunosc, uneori atunci când este mare vâlvă în jurul unui produs parcă nu am încredere și sunt puțin reticentă deoarece poate fi doar de reclamă iar produsul în sine să nu fie chiar atât de bun, dar acesta m-a cucerit de la prima aplicare.

Dacă îți dorești să încerci și tu acest produs îl găsești în orice magazin Sephora sau îl poți comanda online aici și vine chiar la ușa ta.

Voi ați încercat produsele Fenty? Care este fondul tău de ten preferat în acest moment?

P.S Nuanța mea este 170 🙂

O zi de Miercuri minuntă și colorată XO XO

 

1 thoughts on “Review Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *