Spread the love

Până anul trecut, nu eram mare fană Urban Decay, nu înțelegeam obsesia aceasta pentru paletele Naked. De fiecare dată când intram în Sephora, mergeam și pe la standul lor, însă rămâneam indiferentă, bucurie mare portofelului meu 😀 . Nu îmi păreau a fi foarte pigmentate sau să aibă culori care să mă atragă în mod special.

Toate acestea s-au schimbat anul trecut când a apărut paleta Naked Heat. A fost dragoste la prima vedere și prima atingere. Singura care mi-a plăcut până acum este aceasta. Am scris și un articol despre această paletă acum aproximativ 1 an, dacă nu l-ați citit îl găsiți, aici

Însă articolul de azi nu este vorba despre Naked Heat, ci despre o altă paletă care a intrat recent în colecția mea tot de la Urban Decay, superba paletă Backtalk.

dav

Este o paletă recent lansată sau cel puțin recent intrată la noi pe piață, din câte știu eu.

Am văzut-o de câteva ori în Sephora și online dar m-am gândit dacă să o cumpăr sau nu, deoarece am mai multe palete și nu știam dacă o voi folosi, m-a convins faptul că este o paletă 2 în 1.

dav

O parte care conține 4 produse destinate tenului 3 blush-uri și un iluminator și o parte care conține 8 nuanțe pentru machiajul ochilor. Este o paletă versatilă cu care poți face mai multe machiaje, atât pentru zi cât și pentru seară sau evenimente speciale.

dav

Are un ambalaj tare drăgut, puțin mai groasă decât îmi placea mie, însă având în vedere că are 2 părți diferite și partea de mijloc are oglindă pe ambele fețe, este de înțeles. Are nuanțe mate și sidefate, atât pentru machiajul ochilor, cât și pentru cel al feței, o poți lua cu tine în călătorii, dispune de o oglindă cu 2 fețe, pe care o poți detașa și folosi oricând ai nevoie.

Găsești nuanțe de roz pudrat, mov și nude/maro numai bune pentru machiajul de toamnă, nuanțe care le poți folosi separat, dar poți să le și combini pentru un look mai sofisticat.

Indiferent de nuanța tenului în această paletă vei găsi un aliat pentru rutina zilnică a machiajului. Este o paletă foarte versatilă pe care o poate folosi oricine de la începătoare și până la avansate.

Cu ajutorul ei machiajul va fi de acum ca o joacă de copii, fardurile sunt foarte pigmentate și ușor de aplicat iar blush-ul necesită doar o simplă atingere și fața ta prinde culoare.

Prețul este unul destul de bun 237 Ron, având în vedere că este 2 in 1. Paleta o găsești atât în magazinele Sephora, cât și online.

În caz că ești în căutare de un cadou pentru o prietenă, mama ta sau colega de serviciu aceasta este o alegere bună.

Voi aveți produse preferate de la Urban Decay? Care sunt acelea? Ce părere aveți despre acest brand?

P.S Mă bucur să vă revăd aici pe blog și în curând revin cu o nouă postare de toamnă 🙂

XO XO

0 comentarii

  1. Imi place. Nu am folosit. Trebuie sa vad ce imi voi mai lua data viitoare cand ajung la Sephora. Am ruj, un gel demachiant, oja, foarte bune 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *