Beauty

Prima impresie, experiența mea la magazinul Kiehl’s

De câțiva ani încoace a început să mă preocupe tot mai mult îngrijirea tenului, chiar dacă mereu am avut grijă de el având probleme cu acneea încă din copilărie.

Odată cu trecerea anilor încep să apară și ridurile de expresie mai ales că eu râd mult și nu mai este destul să folosesc doar creme pentru acnee si creme pentru hidratare, este necesar să îmi îngrijesc mai în profunzime tenul.

Chiar dacă folosim produse de machiaj profesionale nu este suficient, tenul are nevoie de pregătire și de hidratare încă înainte de a aplica machiajul și în special trebuie să folosim periodic măști și exfoliante. Altfel degeaba folosim produse de machiaj scumpe daca tenul nu este pregătit suficient de bine.

De produsele Kielhs’s am auzit de mai mulți ani, însa la fel ca la alte produse nu am putut să le încerc deoarece nu se găseau la noi la început și după acea se găseau in București dar nu și la Cluj.

Acum 1 an s-a deschis și în Cluj un magazin și am fost încântată, recunosc că deși îmi doream până în acest moment nu am încercat nici un produs de la ei. Am intrat de 2 ori la ei în magazin, dar am plecat repede deoarece era multă lume și nu îmi place aglomerația mai ales că nu pot să mă uit liniștită la produse.

Însă, crema lor de ochi cu avocado este foarte lăudată și eram tare curioasă dacă se ridică la nivelul faimei, dar după cum știm faima se plătește.

Până acum sincer prețul m-a împiedicat să cumpăr această cremă, nu are un preț exagerat, dar eram multumită de crema folosită care avea un preț mai mic și nu simțeam nevoia de altceva, desigur până în acest moment.

În ultima vreme zona ochilor necesită mai multă atenție și  hidratare din partea mea și aveam nevoie de o cremă mai grasă care să hidrateze mai în profunzime și pentru o perioadă mai lungă de timp.

received_10216079388034991

So, am mers frumos în magazinul din Iulius Mall să îmi cumpăr crema, magazinul gol, deoarece era o ora la care puțină lume mișună prin mall. Mă întâmpină o domnișoară tare dragută, mă întreabă dacă am mai fost la ei și dacă cunosc produsele. Eu cunosc multe produse, unele din încercate altele din auzite… acesta fiind și răspunsul meu.

Eu știu foarte bine ce tip de ten am, însă am acceptat să îmi facă un test pentru a-mi spune tipul de ten după care să îmi recomande produsele potrivite acestuia. Nicio surpiză, am tenul gras și hidratat, multumită celor “n” litri de apă băuta pe zi, trăiască apa plată.

Foarte amabilă domnișoara, îmi prezintă gama de produse potrivite tenului gras de la demachiere, tonifiere, hidratare și până la masca de care are nevoie pielea mea. Îmi explică fiecare ce face și cu ce mă ajută, exemple și informații foarte utile.

Am rămas foarte plăcut surprinsă deoarece au fost informații utile și nu a fost deloc abuzivă sau prea agasantă. Sunt angajate care parcă te obligă să cumperi anumite produse și fac urât atunci când ele își pierd timpul cu tine iar tu alegi să pleci cu mâna goală, motiv pentru care ocolesc anumite magazine.

Mi-a plăcut foarte mult experiența din magazin, am plecat acasă doar cu crema de ochi de care și aveam nevoie însă și cu mostre ale produselor încercate în magazin. Nu mi-am cumpărat aceste produse deoarece am destul de multe acasă de la alte branduri care asteaptă să fie terminate.  Pot spune cu certitudine că am să mai revin în magazinele lor și chiar sunt curioasă să mai încerc și alte produse.

received_10216079387194970

Astfel de experiențe sunt cele care te fac să te simți bine și să știi că ai folosit banii cu un scop.

Toate angajatele din magazine au un salar fix și un procent din încasări însă unele sunt fie foarte nepăsătoare și te simți parcă ai deranja atunci când intri în magazin iar altele sunt atât de ahtiate dupa bani încât te obligă să cumperi doar ca să își facă ele target-ul lunar. Din păcate în ziua de azi sunt puține magazinele unde intru de plăcere și unde persoanele angajate chiar știu ce produse vând și sunt dispuse să te ajute cu zâmbetul pe buze.

Voi ați folosit produsele lor? Ce experiențe ați avut cu acest brand?

Mai intrați în magazinele în care angajații vă tratează urât sau nici măcar nu știu ce produse au atunci când le cereți ajutorul ?

Sunt curioasă de experiențele voastre 🙂

received_10216079370154544

 

Articole asemănătoare

0 thoughts on “Prima impresie, experiența mea la magazinul Kiehl’s

  1. Nu le-am incercat, insa ma tenteaza! Sunt vreo doua magazine pe care le evit din cauza angajatelor😕

  2. Am 3 produse ,de cateva zile si sunt deja foarte încântată.

    1. Asa am fost si eu. Dupa cateva utilizari deja ma uitam ce sa imi mai cumpar de la ei 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *