Beauty

Review – produse pentru ten de la Kiehls

Până anul acesta nu știam mare lucru despre produsele Kielhs, adică știam ce scrie în mediul online și ce povestesc fetele pe Youtube însă nimic din încercate.

43753634_2243700455702187_3482159874991718400_n

Știți și voi cum este când citești undeva despre un produs că ar fi foarte bun și câte beneficii are însă pe când îl cumperi și tu descoperi că nu este atât de potrivit pentru tine cum credeai sau din contră, face minuni pentru tenul tău. Mie îmi place să încerc mereu produse noi, să văd cum funcționează pentru mine și tenul meu, dacă ne potrivim sau nu și dacă vom fi prieteni pentru o perioadă mai lungă de timp sau este doar ceva temporar.

dav

Pe la începutul anului m-am decis să îmi cumpăr și eu primul meu produs Kielhs, renumita lor cremă de ochi cu avocado, a fost dragoste la prima utilizare, dacă vreți să aflați mai multe gasiți aici articolul meu, am primit și niște mostre de la alte produse și am încercat în magazin câteva produse. Mi-a plăcut foarte mult încă de la prima atingere serul Hydro-plumping pe care l-am încercat atunci în magazin și am folosit cu succes câteva zile mostra din crema de față primită atunci din gama Ultra Facial.

dav

După ce am folosit prima cutiuță de cremă de ochi mi-am achiziționat-o din nou deoarece este super bună și mă înțeleg bine cu ea, tot atunci am discutat mai multe cu consiliera de acolo și mi-a povestit mai multe despre produse. Am cerut din nou o mostră din crema lor de față și ser pentru a le încerca din nou înainte să mă decid dacă să le cumpăr sau nu. Au fost exact așa cum mi-am amintit și tenul meu a fost mulțumit de ele.

Prima oară mi-am achiziționat crema de față, o cremă-gel hidratantă pentru tenul normal spre gras, cele mai potrivite produse pentru tenul gras sunt cele sub formă de gel sau care au o formulă ușoară. Îmi place această cremă deoarece nu îmi lasă tenul gras după folosire, se absoarbe repede în piele și lasă tenul răcoros și pregătit pentru aplicarea machiajului.

Eu mi-am luat varianta de 50 ml, o cantitate obișnuită pentru o cremă de față și la un preț relativ ok, nu este nici cea mai scumpă însă nici cea mai ieftină dar calitatea este super, nu conține parabeni, parfum sau alte ingrediente care ar putea irita tenul, recunosc că are un ușor miros de alcool însă dispare după aplicare. Varianta de 50 ml costă 120 Ron și mai există o variantă de 125 ml la 232 Ron, cea mare are un raport calitate pret mai bun și chiar mă gândesc ca pe viitor să o cumpăr pe aceasta.

Nu e un secret pentru nimeni că am un ten gras, chiar foarte gras aș putea spune însă și el necesită hidratare și îngrijire, chiar dacă consum o cantitate destul de mare de apă în sezonul mai rece simt că are nevoie de mai mult decât de o simplă cremă.

Am încercat atât în magazin cât și acasă vreo 3 zile mostra primită de la ei cu serul Hydro Plumping Re – texturizant, care mi-a plăcut enorm. Este un ser concentrat cu efect de hidratare intensă, unii ar tinde să spună că este mai potrivit pentru un ten uscat și deshidratat însă mie îmi place maxim și tenul meu arată mult mai bine de când îl folosesc. Dimineața după curățarea tenului folosesc serul, apoi crema de față și abia după acea aplic machiajul. În acest fel machiajul rezistă mai bine și tenul meu arata mai luminos și mai hidratat. Are și un efect de umplere a pielii și de netezire a ridurilor fine, partea cu ridurile la mine încă nu necesită atenție, am doar riduri fine în jurul ochilor însă textura pielii este schimbată, porii parcă nu mai sunt atât de vizibili tenul având un aspect mai fin.

43681873_1906773132962663_4542790413672513536_n

Atunci când îl aplici pe piele se simte ca și cum ai aplica o apa, se simte foarte răcoritor.

Aș putea spune că acest produs este mai potrivit pentru persoanele care vor să prevină îmbătrânirea tenului, de către cele aflate la prima tinerețe cum se zice în popor însă poate fi folosit și de mămicile noastre fără nici o problemă, mamei mele cred că i-ar plăcea acest produs.

Eu mi-am cumpărat varianta mai mică de 15 ml care costă 79 Ron însă mai există și varianta de 50 ml la 239 Ron.

Sunt curioasă dacă voi ați folosit până acum produsele Kiehls si ce părere aveti despre ele? Care este produsul vostru favorit de la ei? Aș vrea să mai încerc și alte produse.

P.S cei de la Kielhs au și un program de reciclare, la 3 ambalaje goale (ambalaje ale produselor nu ale mostrelor) primești cadou un balsam de buze, ceea ce este super deoarece oricum după ce le folosim de cele mai multe ori aruncăm ambalajele, acum măcar putem face un bine mediului înconjurător.

Articole asemănătoare

0 thoughts on “Review – produse pentru ten de la Kiehls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *