Beauty

Review de produs – Dior Backstage Face & Body Foundation

Dior, atunci când auzi acest nume te gândești la un brand de lux, produse cosmetice, haine și accesorii. Adevărul este că Dior chiar este un brand e lux, pe care nu oricine și-l permite, din păcate, chiar mi-aș dori și eu să am de la ei mai multe produse și accesorii, dar ce să faci pentru moment ne mulțumim cu ce avem și sperăm la ceva mai bun.

De când a apărut la noi în magazine colecția Dior Backstage am pus ochii pe fondul de ten, sincer nu aș știi să spun care este motivul, dar acesta a fost primul care mi-a atras atenția, desigur pe lista de dorințe se mai regăsesc și paletele cu farduri pentru ochi și iluminatoarele (dar vocea rațiunii îmi șoptește… toate la timpul lor).

Acum câteva zile, am decis că este timpul să îmi achiziționez fondul de ten, alegerea culorii nu a fost deloc dificilă deoarece exista aproximativ 40 nuanțe, potrivite fiecăruia cu subtonuri diferite: cald, rece sau neutru. Eu mi-am cumpărat unul cu subton neutru, era cel mai potrivit pentru mine, dintre cele care erau disponibile în magazin, nuanța numărul 1.5N. 

Prețul este unul mai ridicat având în vedere că este un brand de lux, dar are o cantitate mai mare decât multe alte fonduri de ten de pe piață, are 50 ml și a costat 201 lei. Ambalajul este din plastic, îmi place că este ușor și poate fi luat în geanta de voiaj… fără teama că se poate sparge și conținutul ajunge în tot bagajul tău.

Dior Backstage Face and Body – este un fond de ten și așa cum îi spune și numele – se poate folosi atât pe ten cât și pe corp, un produs mai lichid cu o acoperire mica spre medie, dar care se poate construi. Arată foarte natural pe ten, fără să îl încarce sau să evidențieze imperfecțiunile – în plus este și rezistent la apă, un bonus atunci când folosești produse de machiaj în sezonul cald. Dacă îți dorești un ten natural, luminos și uniform, fără efect de mască, atunci acesta este produsul potrivit pentru tine. Desigur, dacă ai nevoie de o acoperire mai mare atunci nu este cel mai bun, dar acoperirea se poate construi treptat pentru a fi pe placul tău. 

Produsul este pe placul makeup artiștilor de pretutindeni… pentru că are un efect foarte natural pe ten și nu se strânge în ridurile fine, poți să îl setezi cu pudră sau poți trece peste acest pas în funcție de ce nevoi are tenul tău.

Până acum l-am folosit deja de mai multe ori și pot spune că este un produs super, chiar își merită faima și banii; oferă exact acoperirea necesară pentru un machiaj de zi, nu usucă tenul și sebumul este ținut sub control pentru o perioadă mai lungă de timp. Având în vedere că este un produs mai lichid, se poate folosi chiar și de persoanele mature. Știm că odată cu înaintarea în vârstă tenul își pierde din elasticitate, tenul devine mai uscat, ridurile se înmulțesc și trebuie să avem grijă de produsele folosite pentru a nu evidenția și mai tare ridurile, acesta este produsul potrivit pentru că oferă și hidratare. Indiferent cât de mult îmi plac produsele drugstore… atunci când folosesc un produs de lux văd diferența pe tenul meu, rezistența este una ridicată, calitatea este mai bună, aplicarea mai ușoară și rezultatul final pe măsură. 

Nu vreau să crezi că de acum pe blog am să vorbesc doar despre produse de lux, însă vreau sa variez conținutul, îmi place să testez produse noi, sunt foarte fericită când găsesc produse ieftine și bune – dar am și o satisfacție sufletească atunci când îmi cumpăr un produs de lux. Știu că și tu îți dorești să folosești produse bune, dar uneori nu știi dacă merită să plătești un preț mare pentru un produs de lux… când și unul mai ieftin își face la fel de bine treaba; eu sunt aici să îți împărtășesc din experiența mea cu produsele și să te ajut să hotărăști dacă merită sau nu banii tăi produsul dorit.

Ador să găsesc ʹbijuteriiʹ ascunse și să îți spun și ție de ele, deși unele nu sunt chiar atât de ascunse. 😀

Care este cel mai scump produs din colecția ta de machiaj? A meritat investiția?

5 thoughts on “Review de produs – Dior Backstage Face & Body Foundation

  1. Maya Anabela spune:

    Daa si eu as fi zis ca e de lux😅 dosr dupa numele luisi a faptului ca am tot vazut de Dior la tv… ca in rest habarnu aveam… sigur isi merita toti banii, dar eu nu mi las permite deocamdată

  2. Roman Nicoleta Ana Maria! spune:

    Multumim pentru articol! Bine de stiut!Chiar mi l doresc foarte mult!

    1. Ma bucur ca va sunt de folos review-urile mele 😊 Sa imi spui cum iti place daca il testezi 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *