Beauty

Dream Queen by Too Faced

Dacă mă urmăriți de mai mult timp, știți că brand-ul meu preferat în materie de palete de farduri este Too Faced, de la ei am cele mai multe palete. Aștept cu nerăbdare în fiecare an să apară colecțiile de Crăciun, deoarece îmi plac mult de tot ambalajele și au oferte bune pentru pachetele cadou.

De vreo 3-4 ani aproximativ, în fiecare an îmi cumpăr sau primesc cadou (cineva mă cunoaște bine și știe ce îmi place) câte un set din colecția de sărbători; din păcate la noi ajung doar 2 astfel de set-uri pe când în străinătate sunt mai multe. Dar ce să faci, ne mulțumim cu ce avem… Într-un singur an mi-am cumpărat ambele set-uri din colecție, însă în general îmi aleg doar unul. 

Îmi plac aceste set-uri deoarece pe lângă paleta de machiaj mai primești și produse travel size, super vestitul Better Than Sex mascara este prezent în ambele set-uri, iar în cel care are un preț mai mare primești și altceva.

În 2017 am primit o agendă și un ruj din gama Melted, pe lângă paletă.

Și în acest sezon am așteptat cu sufletul la gură să apară în magazine, știam deja cum arată colecția, deoarece o văsuzem peste tot în online; nu înțeleg de ce, dar la noi apar abia pe final de noiembrie, pe când la vecini apar cu cel puțin o lună înainte. 

Cum au scos la vânzare colecția am și fost prezentă în Sephora, să arunc și eu un ochi pe acolo și sa văd cu ce-mi pot face ziua mai frumoasă. 

Mi-am luat paleta Dream Queen, set-ul cel mare , care conține 5 produse. Paleta de farduri, un portfard mare, rimelul, un gloss și un spray pentru fixare, prețul este de 280 Ron., acum îl găsiți la reducere atât în magazine cât și online, motiv pentru care am vrut neaparat să scriu acest articol. 

Avantajul set-ului mare este că primești mai multe produse pe lângă paletă. 

Paleta contine 24 farduri de pleoape și 4 produse pentru fata, o pudra pentru contur, 2 blush-uri și un iluminator. Deși paleta este mare, este foarte subțire și ușor de călătorit cu ea, nu ocupă mult loc în bagaj. Are atât farduri mate, sidefate cât și cu sclipici tot ce ai nevoie pentru machiajul tău. Numele fardurilor sunt tare drăguțe și în ton cu sezonul. 

Dacă în primul an am fost puțin dezamăgită de calitatea fardurilor, pe parcursul anilor acest lucru s-a schimbat. Nu știu dacă ați observat, dar la unele brand-uri calitatea produselor din colecția de Crăciun nu este aceași cu produsele din colecția obișnuită, uneori sunt mai slăbuțe și mai greu de lucrat cu ele. De când cumpăr eu aceste set-uri am observat că anual calitatea a fost tot mai bună, fardurile se aplică ușor, unele sunt ușor prăfoase dar dacă scuturi puțin pensula înainte de aplicare nu ai nici o problemă cu fallout-ul, există nuanțe potrivite pentru un machiaj de zi sau unul de ocazie. 

După cum știți mascara mea preferată este Better Than Sex și mă bucur că apare în fiecare an în aceste set-uri, pe lângă acesta am ocazia să mai încerc produse noi. Chiar zilele trecute am încercat gloss-ul și îmi place, nu este prea lipicios și oferă buzelor o strălucire aparte și o hidratare pe măsură acum că este frig afară. De Crăciun am încercat și primer-ul și machiajul meu a rezistat mai bine și produsele pudră aplicate pe ten s-au combinat cu cele cremă oferind un aspect sănătos și natural al tenului.

Un truc, atunci când aplicați cam multă pudră sau prea multe produse pudră la finalul machiajului să pulverizați un spray de fixare sau apă termală pentru a estompa puțin acel efect pudrat.

În fiecare paletă sunt câteva farduri care îmi plac mie foarte foarte mult și pe care le folosesc până le termin și sunt unele pe care le ating doar la ocazii speciale sau când le folosesc pe alte persoane, cred că toate avem această ”problemă” 😀 .

Din această paletă, preferatele mele sunt : Pink Flurries, Santa’s Bakeshop, Let’s Roll, Secret Santa, Cozy Up, S’elfies și Snowball Effect, cred că acestea le voi folosi cel mai des, sunt acele culori care mă bucură atunci când îmi fac machiajul.

De ce recomand aceste palete? Deoarece cu un singur pachet poți oferi mai multe cadouri, dacă aceasta este intenția ta. De exemplu, din acest pachet poți să oferi cadouri mai multor persoane, una să primească paleta (dacă tu nu o vrei), iar altcuiva îi oferi cadou mascara sau oricare din celelalte două produse. 

Voi ce vă cumpărați din colecțiile de Crăciun? Aveți vreun brand preferat pe care îl vânați în această perioadă? 

P.S Am ales să scriu acum acest articol deși Crăciunul și revelionul au trecut deja și nu mai trebuie să facem cadouri, însă după sărbatori multe produse intră la reducere și dacă ai avut răbdare până acum, acum ai ocazia să cumperi paleta la un preț mai mic. Sigur există și sansa să nu o mai găsești însă în acest caz sigur găsești alte produse la reducere care să îți facă cu ochiul. Dacă în perioada sărbătorilor nu ai nevoie de ceva anume care să fie urgent sau dacă nu primești un anume cadou dorit de tine acum este momentul să profiți de reducerile de sezon. Imediat după sărbători magazinele declară deschis sezonul reducerilor, să înceapă nebunia 😀

O dupămasă minunată XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *