Beauty

A simtit nevoia de o schimbare . . .

In ultima perioda era schimbat… Nu mai era ca inainte… Nu ii mai placeau aceleasi lucruri, isi dorea ceva diferit, avea nevoie de o pauza, de o schimbare…

Am observat ceva diferit la el, era schimbat, desi,  parea la fel, parea acelasi dintotdeauna. Aceleasi obiceiuri de dimineata si de seara insa reactia era diferita.

De o vreme incoace au fost in fiecare zi impreuna si acum au nevoie de o pauza, de o mica schimbare.

Dupa perioada aglomerata si incarcata din decembrie la fel ca mine simtea nevoia de un moment de respiro, sa fie singur fara nimeni alaturi, fara cineva care sa il insoteasca de dimineata pana seara.

Daca inca nu v-ati dat seama vorbeam despre tenul meu, despre fata mea. Am observat ca nu mai reactiona la fel la machiaj, dupa o perioada in care am folosit zilnic machiaj cred ca avea nevoie de cateva zile in care sa isi revina sa se regenereze. Nici vremea rece si nici stresul nu sunt printre activitatile lui favorite.

Asadar am decis sa iau o pauza de cateva zile de la machiaj, aici ma refer de la produsele pentru fata deoarece de la mascara si de la produsele pentru sprancene nu pot lua pauza. Desi foloseam aceleasi produse, acelasi fond de ten si aceasi pudra tenul meu dupa cateva ore era lucios si avea un aspect incarcat.

Am inteles ca la fel ca si mine are nevoie de pauza, are nevoie sa fie ingrijit si mangaiat, alintat si rasfatat, asa ca acum folosesc doar crema de fata, apa micelara, apa termala, lotiune tonica si mastile mele preferate. Il ingrijesc si ii acord mai multa atentie deoarece are nevoie de mine. Este important sa ne ascultam organismul, sa il intelegem si sa fim alaturi de el, sa avem grija de noi deoarece suntem cele mai importante.

Nu ne vom simti bine cu noi insine indiferent de produsele si de hainele pe care le folosim daca nu avem grija de noi si de sanatatea noastra. Periodic este important sa luam o pauza de la machiaj, sa lasam tenul sa respire, sa il ingrijim si sa il rasfatam.

Sa nu uitam ca toate produsele pe care le folosim sunt in zadar daca nu avem un ten ingrijit si curat, machiajul ne ajuta sa ne ascundem imperfectiunile si micile defecte insa trebuie sa fim mandre de noi si de tenul nostru.

Voi luati periodic pauza de la machiaj? Cum va ingrijiti tenul? Il ascultati? Ce produse folositi pentru regenerarea lui si pentru bunastarea lui?

XO XO

Foto credit: Cosmin Tuduran

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *