Sfaturi

Cinci (5) tipuri de produse în care merită să investești

Rafturile magazinelor sunt burdușite de produse, online-ul ne aduce în atenție zilnic câte un produs nou.

Zilnic avem un motiv nou de a adăuga în trusa noastră de produse unul mai nou, mai interesant și mai colorat. Însă, de multe ori totul ține de marketing și de cum vor specialiștii ca noi să ne cheltuim mereu banii pe ceva nou.

În realitate avem nevoie doar de câteva produse puține dar esențiale pentru trusa noastră, asta dacă folosim produsele doar pentru uzul propriu și nu suntem makeup artiști.

Banii nu cresc în copaci și uneori îi facem cu greu astfel că este bine să ne facem temele și să știm care produse merită achiziționate.

În funcție de cât de mult te machiezi și care este rutina ta îți recomand să investești doar în următoarele produse, abia după ce le ai pe acestea poți să îți mai cumperi ocazional câte unul. Desigur dacă bugetul nu este o problemă îți poți face liniștită de cap.

  1. Crema de față – una care să corespundă nevoilor tenului tău. Hidratare, luminozitate, matifiere , anti age – aici trebuie să îți cunoști bine tenul și să știi exact care este potrivită. Pentru rezultate mai bune trebuie să o folosești minim 1 lună.
  2. Demachiere – este sfântă și trebuie făcută de 2 ori pe zi, indiferent dacă ai fost sau nu machiată în ziua respectivă. Și aici găsim multe tipuri pe piață și depinde de tine care îți place mai mult.
  3. Produs tratament – dacă ai probleme cu tenul atunci un produs tratament este un must. Acnee, pete pigmentare, pori dilatați din fericire pentru fiecare găsim ceva potrivit dar atenție răbdarea este cheia.
  4. Fond de ten – chiar dacă nu ești genul care se machiază zilnic un fond de ten este esențial pentru trusa personală. Îl poți folosi atunci când ai un eveniment sau o întâlnire mai specială.
  5. Fard de ochi – o paletă cu nuanțele cele mai iubite de tine o să îți fie de folos pentru orice ocazie. Cel mai bine ar fi ca paleta să conțină nuanțe mate dar și sidefate sau dacă nu găsești una pe placul tău oricând îți poți crea propria paletă cumpărând farduri mono.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele care merită investiția și aici nu mă refer că trebuie să cheltui o avere pe ele. Din fericire din multitudinea de produse găsim și prețuri accesibile. Important este să le găsim pe cele potrivite nouă.

Brandurile mele preferate sunt: Bioderma, Ivatherm, Yves Rocher, Cerave, L”oreal, Natasha Denona, Maybelline, Benefit Cosmetics.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *