Beauty

Beauty Bloggers Meeting aka BBM Ediția cu numărul 7

Dacă mă urmăriți pe Instagram sau Facebook, dacă nu găsiți  aici și aici link-urile, vă invit în familie deoarece acolo postez zilnic și putem interacționa mai ușor, după cum spuneam dacă mă urmăriți atunci ați aflat că săptămâna trecută mai exact pe data de 3 Noiembrie am participat la un eveniment super cool, Beauty Bloggers Meeting.

Acel eveniment pe care îl aștept cu nerăbdare în fiecare an.

Dacă anul trecut fiind primul meu an am fost foarte emoționată deoarece nu știam la ce să mă aștept mai exact, nu le știam pe fete decât din online, anul acesta situația s-a schimbat. Am așteptat cu nerăbdare să le reîntâlnesc pe fete și să petrec o seară în compania lor să ne pozăm și să facem cunoștință cu brand-uri noi.

46076586_189594738592868_6398622370407383040_n

Anul acesta am povestit puțin despre fitness, alimentație, am făcut puțină psihologie și un minicurs de dicție.

A fost o seară super mișto și îmi pare rău că a durat doar câteva ore, timpul trece foarte repede atunci când ești într-o companie plăcută.

Fetele care au organizat evenimentul au făcut o treabă foarte bună la fel ca în fiecare an. Și în acest an am avut sponsori și parteneri cărora vreau să le mulțumesc încă odată și pe această cale deoarece au făcut posibil acest eveniment și ne-au încântat cu produsele lor.

La fiecare eveniment primim foarte multe goodie-bag-uri cu produse nou lansate pe care să le testăm și să ne bucurăm de ele. Acest eveniment nu ar fi posibil fără ei și fără efortul depus de fete pentru fiecare ediție.

Este o ocazie bună să cunoaștem brand-uri noi și să legăm prietenii.

Anul acesta evenimentul a avut loc la Casino în Parcul Central din Cluj o locație tare drăguță și potrivită pentru această întâlnire. Vremea a ținut cu noi și înainte de eveniment și în pauză am putut să stăm afară pe terasă la o poveste și la poze.

46124373_197156821173381_3309328316531474432_n

Din păcate la evenimentul din vară nu am putut participa însă din fericire la acesta am fost prezentă și mi-am confirmat prezența chiar în prima zi, iar acum aștept cu nerăbdare petrecerea de Crăciun.

Deși locuim cam toate în același oraș fiecare avem câte un job stabil pe lângă blogging plus avem o viață personală și este mai dificil să ne întâlnim motiv pentru care aceste evenimente sunt foarte bine venite și ne bucurăm când putem să ne adunăm mai multe.

Pe Instastory zilele trecute v-am arătat toate produsele pe care le-am primit în cadrul evenimentului așadar nu vreau să vă mai plictisesc cu alte poze cu produse însă vreau să vă arăt câteva poze din seara evenimentului, unele facute de mine altele de fotografii de la eveniment. Pentru mai multe poze și minireview-uri vă aștept pe Instagram.

Nu știu voi cum sunteți însă eu abia aștept luna Decembrie și aștept cu nerăbdare vremea puțin mai rece pentru a intra și mai bine în atmosfera de sărbători. Dacă nu știați Decembrie este luna mea preferată, luna în care m-am născut dar și luna în care mă simt cel mai fericită și mai veselă decât oricând. Pregătiți-vă deoarece o să urmeze o avalanță de poze în această lună și foarte multe instastory-s acum că mi-am făcut curaj să postez mai des și pe acolo 😀

P.S Căteva din produsele primite la eveniment vor face parte dintr-un viitor giveaway și unele vor ajunge la mama mea deoarece știu că îi plac și ei produsele respective.

Cam atât pentru azi, vă doresc o seară liniștită și călduroasă XO XO

0 thoughts on “Beauty Bloggers Meeting aka BBM Ediția cu numărul 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *