Makeup

Top 5 mascara preferate!

Mascara este singurul produs de machiaj fara de care nu as putea trai. Imi place foarte mult cum arata ochii dupa ce am aplicat chiar si un strat subtire de mascara. Indiferent ca este o zi in care aleg un machiaj complet al fetei sau zile in care nu am timp sau chef  pentru un machiaj complet, mascara este nelipsita. Primul produs de machiaj pe care l-am achizitionat cand am inceput sa ma machiez a fost mascara.

Sunt de parere ca o mascara buna nu trebuie sa fie neaparat scumpa. Pentru mine, cel mai important aspect pe care il caut la o mascara este sa nu imi incarce genele.

Intotdeauna folosesc doua mascara diferite, una pentru alungire si cealalta pentru volum. Chiar daca sunt plecata de acasa si in bagaj am loc doar pentru o mascara imi place sa aplic doua straturi.

In continuare va arat top 5 mascara perfecte pentru mine si care, pe parcursul anilor, le-am recomandat si prietenelor si clientelor mele. Imi place foarte mult sa experimentez cu mascara sa vad fiecare cum se comporta si cum arata pe gene din acest motiv am mereu 4-5 mascara deschise pe care le folosesc alternativ.

Cele mai multe mascara pe care le am si care imi plac foarte mult sunt de la Rimmel si Maybelline.

Rimmel Wake Me Up– este un produs perfect pentru alungire si volum. Are un miros foarte placut, proaspat de castravete si de asemenea contine si vitamine. De cand l-am descoperit il folosesc zilnic, singur sau in combinatie cu alt produs.

DSCN4053resize

Rimmel Volume Colourist – este o mascara care cu fiecare aplicare iti coloreaza progresiv genele. Nu este o mascara care sa ofere volum insa coloreaza foarte bine genele si nu le incarca.

DSCN4055resize

L’Oreal Volume Million Lashes – este o mascara nou intrata in colectie, adica de vreo doua luni insa imi place enorm de mult, alungeste si ofera volum in acelasi timp.

DSCN4043resize

Maybelline The Rocket Volume Express – imi place deoarece alungeste genele si le curbeaza, din fericire eu nu am probleme cu genele, sunt lungi si curbate de la mama natura insa aceasta mascara le face sa arate si mai bine.

DSCN4042resize

Miss Sporty Pump Up Booster Mascara – este cea mai ieftina mascara din colectie dar si una dintre cele mai bune. Are o perie mare cu ajutorul careia ofera volum genelor cu pana la 15 ori. Nu stiu sincer daca chiar atat de mult volum insa este foarte buna.

DSCN4058resize

Si o mascara suplimentara care este cea mai scumpa si cea mai renumita din colectie este Too Faced Better than Sex Mascara. Este un produs bun si imi place cum arata pe gene insa desi isi merita toti banii avand in vedere ca sunt produse mai ieftine si la fel de bune, nu as recomanda-o pentru uz zilnic.

DSCN4047resize

Daca esti in cautarea unei mascara, iti recomand cu incredere oricare din aceste 6 produse, e potrivit pentru fiecare buzunar :D. XO XO

0 thoughts on “Top 5 mascara preferate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *