Makeup

Produse drugstore vs high-end!

Zilele trecute am avut o discutie interesanta cu o prietena legata de produsele de machiaj drugstore si high end. De ce make-up artistii nu folosesc doar produse scumpe? Daca tot platesti o anumita suma de bani ar trebui ca si produsele sa fie scumpe si de calitate?

In momentul in care tu alegi sa mergi la un make-up artist, platesti mai mult decat produsele pe care le foloseste, la aspectul final al machiajului contribuie foarte mult tehnica de lucru, experienta cat si produsele. Daca toate acestea nu ar conta atunci ai putea si tu sa iti achizitionezi produse de machiaj si sa te machiezi singura.

In ultima vreme firmele scot pe piata din ce in ce mai multe produse. Am putea spune ca apar ca ciupercile dupa ploaie, din fericire si cosmeticele drugstore incep sa tina pasul cu trendurile actuale.

Desigur calitatea produselor conteaza foarte mult in procesul de machiaj, dar din pacate la unele firme platim un pret mult prea mare pentru anumite produse doar pentru ca sunt de firma si au un nume rasunator. Recent am incercat produse de la Rimmel, Maybelline, Melkior, Bourjois, Revlon,Sleek, Nyx … pe care as putea chiar sa le compar cu produsele mai scumpe, au o calitate ridicata, insa pretul este acceptabil. Cand mergem de obicei la machiaj, coafor sau cosmetica intotdeauna intrebam ce produse ar trebui sa folosim, cerem o parere de la o persoana calificata – insa, din pacate nu toate ne permitem sa cumparam produse de la firme care au un pret piperat, iar atunci ce facem? Ne indreptam atentia catre produsele mai ieftine insa la fel de bune. Pentru a tine pasul cu firmele de renume firmele mai mici si-au imbunatatit calitatea produselor si au ridicat putin costul insa este un pret pe care orice persoana isi permite sa il plateasca pentru un fond de ten sau o pudra.

De curand mi-am cumparat un anticearcan de la Bourjois pe care il pot compara cu MAC Pro Longwear. Cel de la MAC costa aproximativ 90 Ron iar cel de la Bourjois doar 30 Ron, calitatea nu difera absolut deloc, consistenta este foarte asemanatoare si acoperirea la fel. Prin urmare daca un produs este scump, nu inseamna ca este bun sau se va potrivi cu tenul tau la fel cum un produs ieftin nu inseamna ca este rau sau ne va afecta pielea doar pentru ca este la un pret mai mic.

Make-up artistii au beneficiul de a incerca mai multe produse decat o persoana obisnuita care isi cumpara produse doar pentru uz personal si din acest motiv cunosc mai bune produsele si pot sa aleaga ce branduri sa recomande si sa foloseasca.

O zi frumoasa dragelor si o saptamana usoara! XO XO

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *