Makeup

Din secretele experientei personale

Toate ne dorim un ten cat mai frumos si un machiaj care sa reziste pe tot parcursul zilei. Insa, intrebarea cheie este cum reusim sa crestem rezistenta machiajului? Desi pe piata apar constant produse care au mentionat pe ambalaj ca rezista un anumit numar de ore, de multe ori raman dezamagita de ele. De exemplu, produsele pentru matifiere atat fondurile de ten cat si pudrele la mine nu prea rezista, dupa aplicare in decurs de 1-2 ore sau poate chiar mai repede tenul deja luceste in zona T. Din acest motiv am decis sa folosesc produse de baza pentru machiaj pentru a creste rezistenta machiajului si a-mi pastra tenul mat pentru o perioada mai mare de timp

Pasi in aplicarea acestor produse sunt:

  1. Curatarea fetei, tonifierea si aplicarea unei ape termala, atat timp cat fata inca este uda de la apa termala aplic crema de fata si de ochi.
  2. Las crema sa isi faca efectul pentru aproximativ 5 minute dupa care aplic baza de machiaj pentru fata si pentru ochi.
  3. Dupa aproximativ 2-3 minute aplic fondul de ten, anticearcanul si fixez toata fata cu o pudra translucida matifianta pentru a creste rezistenta machiajului si a pastra tenul mat
  4. Dupa finalizarea acestor pasi aleg sa fixez machiajul fie cu apa termala fie cu un spray special de fixare.

Am observat ca urmand acesti pasi fondul de ten arata mai bine si rezista mai mult, iar fardul pentru ochi nu se strange pe parcusul zilei. Conteaza foarte mult, pentru mine, si cu ce aleg sa aplic fondul de ten, experienta imi arata ca se aplica mai bine si mai uniform avand, de asemenea, o rezistenta mai mare daca folosesc buretele de machiaj in loc de pensula sau degete. De curand mi-am cumparat buretei de la Real Techniques si sunt absolut indragostita de ei, fondul de ten si anticearcanul se aplica mult mai usor si arata mai natural pe fata, fara sa incarce tenul si e foarte usor de folosit si pentru pudra libera.

Astea fiind spuse, astept parerile si recomandarile voastre despre acest subiect.

O seara frumoasa! XO XO

DSCN3657

DSCN3653

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *