Beauty

Bioderma Sebium Night Peel

Reprezentanții Bioderma au lansat recent un nou produs – super cool și interesant – pentru noi, cele cu ten mixt, gras și cu imperfecțiuni. Este vorba despre un ser de noapte, cu acid glicolic, care ajută tenul să lupte împotriva supărătoarelor imperfecțiuni. Desigur, el singur nu va face minuni daca nu avem o rutină bine stabilită (atât dimineața, cât și seara) plus că este necesar să consultăm un medic dermatolog în cazul în care problemele tenului sunt mai grave.

Acest produs este destinat utilizării doar seara, iar dimineața se aplică un produs cu spf – având în vedere că are în compoziție acid glicolic.

Ce trebuie să știm mai exact despre acest produs:

1.         Se folosește cu regularitate timp de 1 lună, după care se recomandă o pauză tot de 30 zile;

2.         Usucă destul de tare tenul, iar dimineața trebuie să folosim neapărat o cremă mai hidratantă;

3.         Spf-ul este un must în rutina zilnică;

4.         Exfoliază blând tenul și îi oferă luminozitate;

5.         Coșurile, petele si imperfecțiunile se vor diminua vizibil, iar porii se vor micșora – slavă Domnului;

6.         Sebumul nu va mai fi la fel de prezent, pe ten;

7.         În primele secunde, după aplicare, se simt niște furnicături pe ten, dar dispar destul de repede;

8.         Dacă până acum nu ai folosit produse cu acid glicolic și tenul tău este sensibil poți folosi produsul o dată la 2-3 zile, până se obișnuiește pielea cu acesta. 

De ce îmi place acest produs?

Pentru că face ceea este descris pe etichetă, mă ajută să am un ten mai curat, mai luminos; iar produsele de machiaj se aplică mai bine pe ten.

L-am folosit timp de o lună, în fiecare seară, cu mici excepții și am observat îmbunătățiri ale pielii după primele aplicări – deși nu aveam mari speranțe la început, deja știi că produsele pentru îngrijirea tenului au nevoie de mai mult timp pentru a-și face bine treaba.

Eu l-am folosit împreună cu gelul de curățare din aceeași gamă și recomand, ca dimineața, să aplici un ser hidratant, tot de la Bioderma, din gama Sensibio – pentru a oferii hidratarea necesară având în vedere că acidul glicolic usucă foarte tare pielea. Produsele Bioderma fac parte din topul preferințelor mele de mai mulți ani și mă bucur să descopăr produse noi, mai ales care se împacă atât de bine cu tenul meu.

Toată viața am avut probleme cu tenul, de aceea sunt în căutarea produselor care mă ajută în lupta împotriva sebumului, a petelor rămase după acnee și a tenului tern, lipsit de strălucire.

 Sunt curioasă care este gama ta preferată de la Bioderma? Care se potrivește cel mai bine cu tenul tău?